AEOTEC - Zwave

Nieuwe producten

Aanbiedingen

Bekeken producten

Multisensor 6 - AEOTEC - Zwave

ZW100-C

Nieuw

Maak uw huis echt intelligent. Een klein apparaat boordevol intelligentie.

Meer details

Op voorraad

  • Prachtige producten
  • Gratis verzending vanaf €50 (NL en BE)
  • Retourneren binnen 14 dagen
  • Groot assortiment
  • Klantenservice ma-vrij tot 20:00
zwave
Dit product werkt met z-wave. Alle producten van diverse merken, die via z-wave communiceren, kunnen door elkaar gebruikt worden in één systeem. Je hebt wel een centrale controller nodig (zoals een Fibaro HCL. HC2 of Raspberry met Domoticz en z-wave USB module). Z-wave werkt als een netwerk en communiceert in 2 richtingen. Je kunt op je app dus zien of een module aan - of uitstaat.Wil je meer informatie: bel dan op 040-7870738 of mail via info@domoticahouse.com.

Oude prijs € 69,95

€ 67,50

Inclusief 21% BTW

Gratis verzending vanaf €50

Productinformatie

Maak uw huis echt intelligent.Een klein apparaat boordevol intelligentie.

Een slimme huis is pas echt slim als het intelligent is. Een slimme thuisbasis die meer dan een schema te bieden heeft; het moet reageren op wat er gebeurt in een huis in real-time. Multisensor 6 is het fundament van een modern smart home; binnen zijn perfect kleine buitenkant ligt alle technologie voor real-time intelligence.

6 sensoren.
6 keer smart


Bewegingssensor.


Motion voor de veiligheid. Motion aanwezigheid. Motion voor het management. Multisensor 6 De bewegingssensor is perfect voor meer dan alleen een intelligent beveiligingssysteem. Met een 5 meter bereik en een 120 ° gezichtsveld, vangt multisensor 6  motion data die kan worden gebruikt voor alles van beveiliging tot verhitting. Weten wanneer een kamer bezet is of een hal wordt gebruikt is een krachtig stuk data - Multisensor 6 maakt uw domoticasysteem krachtiger en intelligent.

Temperatuursensor.


Van gemotoriseerde gordijnen en ramen tot fans en thermostaten, er zijn een heleboel manieren waarop u Z-Wave kunt gebruiken om de temperatuur van een kamer absoluut perfect te houden. Multisensor 6 biedt de intelligentie om dat te doen. Binnen elke sensor een tussentijdse temperatuursensor die nauwkeurig kan meten tussen -10 ~ 50 ° C (14-122 ° F) en deze  temperatuurveranderingen doorstuurt naar een smart gateway.

Licht sensor.

Geautomatiseerde verlichting is alleen zo slim als het systeem dat het bestuurt. De Multisensor 6 meet real-time en met een  digitale lichtsensor het niveau van het licht in een kamer, waardoorl uw home control-systeem in staat zijn om op een intelligente wijze de  ambiance te regelen. Van het openen en sluiten van gordijnen, het instellen van lichten om de perfecte niveau of het dag of nacht, multisensor 6 is de smart sensor van de intelligente verlichting.

Vochtigheid sensor.

Ruimtes zoals badkamers en keukens kunnen te vochtig zijn, terwijl sommige omgevingen zijn vaak niet vochtig genoeg is. Multisensor 6 biedt een tussentijdse controle van vochtigheid van 0% tot 100%, waardoor de intelligente fans, gemotoriseerde ramen, ontvochtigers en bevochtigers aangestuurd kunnen worden. Multisensor 6 controleert uw huis op zo'n oneindig niveau, zodat uw domotica systeem uw omgeving echt perfect kan maken.

Trillingen sensor.

Multisensor 6 bevat een seismische sensor voor het opsporen en rapporteren van event-based trillingen. Die kleine veranderingen kunnen worden gebruikt om de multisensor 6 te beschermen - het zal weten wanneer een indringer knoeit met sensor of als u de sensor per ongeluk heeft verplaatst. Ze zullen ook in staat zijn om subtiele seismische activiteit op te nemen in uw huis.

UV-sensor.

Multisensor 6 meet nauwkeurig ultraviolet licht; het soort licht dat alles, van meubels bleken tot oogletsel veroorzaakt. inline gemeten met de Wereldgezondheidsorganisatie UV Index, multisensor 6 hier hiermee een kamer besturen op UV-niveau, zodat een omgeving kan worden beheerd door middel van gordijnen, zonneschermen en verlichting.

Voeding: 2 x CR123A (niet bijgeleverd) of via USB (USB kabel bijgeleverd).

1220000013100

Specificaties

SysteemZ-wave
Module typeZender
Type moduleSensor
GebruikOpbouw

Recensies

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Schrijf uw recensie

Multisensor 6 - AEOTEC - Zwave

Multisensor 6 - AEOTEC - Zwave

Maak uw huis echt intelligent. Een klein apparaat boordevol intelligentie.

Accessoires

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Nieuwe producten

Bekeken producten