Deurbellen Klikaanklikuit. Draadloos een of meerdere bellen koppelen.

Deurbellen Klikaanklikuit

Met de draadloze deurbellen van het KlikAanKlikUit systeem (Startline), wordt installatie van een deurbel kinderspel. Plaats een draadloze deurbel in een willekeurig stopcontact, of kies voor een draagbare deurbel op batterijen welke u overal kunt plaatsen. Er zijn meerdere deurbellen aan één deurbelknop te koppelen, of meerdere knoppen aan één deurbel.

Zie ook de informatie bij de producten over de koppelingsmogelijkheden van de verschillende producten van Klikaanklikuit.

De deurbellen werken ook met andere zenders, zoals bijvoorbeeld bewegingssensoren.Het KlikAanKlikUit systeem bestaat uit zenders en ontvangers waarmee u verlichting draadloos kunt schakelen of kunt dimmen. Verder kunt ook elektrische apparatuur, zonwering, rolluiken, deurbellen, etc. draadloos bedienen. Om iets draadloos te bedienen kiest u allereerst de geschikte ontvanger en bepaalt u vervolgens met welke zender u deze ontvanger(s) wil aansturen. Zo zijn er diverse KlikAanKlikUit zenders, namelijk: Afstandsbedieningen, Draadloze (wand)schakelaars, Draadloze bewegingsmelders, een draadloze schemerschakelaar, een draadloos magneetcontact, Inbouwzenders en een draadloze signaalversterker/repeater. Tevens kunt u de KlikAanKlikUit ontvangers draadloos bedienen via uw smartphone, tablet en/of PC dankzij een Control station.

Aanbieding!-€ 1,00
Draadloze drukknop zender, ACDB-7000B
Op voorraad
Deze belzender sluit u aan op een bestaande drukknop om een aan-signaal naar één of meerdere KlikAanKlikUit deurbellen te versturen (ACDB-6500C, ACDB-6600C en/of ACDB-7000C).
€ 16,99
€ 17,99