Klikaanklikuit Smart Bridge - Internet Control Station
zoom_out_map

Klikaanklikuit Smart Bridge - Internet Control Station

De opvolger van de ICS-2000 en de perfecte oplossing om uw huis draadloos te beheren en te bewaken voor ultiem comfort en ultieme beveiliging met deze nieuwe Klikaanklikuit Smart Bridge

€ 129,00 Incl 21% BTW

€ 106,61 Exclusief belasting

check Op voorraad
Omschrijving

Klikaanklikuit Smart Bridge - Internet Control Station

Voor automatische bediening en bediening via je smartphone

De Smart Bridge is de opvolger van de ICS-2000. In principe dezelfde functionaliteit.
Verschil:
- Geen P1 poort (om je energiemeter te koppelen)
- Geen koppeling met het Klikaanklikuit alarmsysteem
Alle andere ICS-2000 functionaliteit zit ook in de Smart Bridge

De Smart Bridge vormt de basis voor je slimme huis! Download de gratis app, koppel al je KlikAanKlikUit-apparaten eraan en bedien alles – van verlichting tot apparaten tot elektrische raambekleding - met je smartphone of zelfs met je stem.

Stel timers en scenes in om je smart home volledig naar wens te automatiseren of combineer verschillende KlikAanKlikUit-apparaten in een slimme regel om ze te laten samenwerken. Zo gaan voortaan de lampen aan als de slimme rookmelder afgaat.

Maak je gebruik van slimme melders of contactsensoren, dan ontvang je tevens pushmeldingen in geval van brand, inbraak of een koolmonoxidelek. Zo ben je direct op de hoogte in geval van nood en kun je meteen actie ondernemen.

Een slim huis heb je zo in de vingers!

 • Gebruik je smartphone of tablet als afstandsbediening voor al je aangesloten lampen en apparaten
 • Werkt met KlikAanKlikUit Start-Line zenders en ontvangers en Premium-producten
 • Werkt ook met Zigbee-gecertificeerde lampen van oa. Philips Hue, Ikea TRÅDFRI en Lidl Smart Home
 • Koppel raambekleding van Somfy RTS en MotionBlinds om je elektrische gordijnen, shutters of jaloezieën te bedienen met de KlikAanKlikUit-app
 • Beveilig je woning met Premium-sensoren en ontvang pushmeldingen op je smartphone of tablet bij brand, co-lekkage of inbraak
 • Voorkom sluipverbruik en bespaar energie door je apparaten uit te schakelen met handige timers
 • Stel slimme regels en scenes in en automatiseer al je lampen en apparaten volledig naar wens
 • Combineer verschillende KlikAanKlikUit-apparaten in een regel en laat ze samenwerken
 • Gratis app voor Android en iOS
 • Duurzame behuizing gemaakt van 75% gerecycled plastic
 • Beveiligde communicatie met AES encryptie en SSL

 

Van slimme oplossingen naar een Smart home.

Dankzij de Smart Bridge maak je al je KlikAanKlikUit-apparaten slim door ze te verbinden met de gratis KlikAanKlikUit-app. Zo bedien je je tussenstekkers voortaan met je smartphone of automatiseer je de plafondlampen door timers toe te voegen aan je inbouwdimmers.

De Smart Bridge biedt ruimte voor al je KlikAanKlikUit-apparaten, die je kunt onderverdelen in verschillende kamers. Zo kun je al je verlichting en apparaten en alle ruimtes in huis probleemloos toevoegen in de app.

Automatiseer je slimme huis met scenes & regels

Programmeer acties die je met één druk op de knop kunt in of uit kunt schakelen. Maak bijvoorbeeld een ‘relax scene’ aan waarbij de lampen in de woonkamer 50% gedimd worden en de gordijnen automatisch dichtgaan.

Of gebruik regels om acties uit te laten voeren bij een trigger. Schakel bijvoorbeeld automatisch de cv-ketel uit zodra de koolmonoxidemelder afgaat, laat de deurbel gaan bij beweging of zet het licht aan wanneer een raam wordt geopend.

Verminder het sluipverbruik

Veel apparaten in huis worden het merendeel van de dag niet gebruikt, maar verbruiken toch energie omdat ze continu standby staan. Je smart tv, radio, spelcomputer en zelfs modem kunnen een groot deel van de dag (zeker ’s nachts) prima volledig worden uitgezet.

Stel in de KlikAanKlikUit-app handige timers in voor je slimme stekkers en schakel je sluipverbruikers op vaste tijden volledig uit. Op die manier bespaar je zomaar meer dan 100 euro per jaar. Zo verdient je Smart Bridge zichzelf binnen de kortste keren terug.

Overal thuis

Waar je ook bent, met de KlikAanKlikUit-app heb je overal toegang tot je slimme huis.

Zo zet je op afstand de lampen uit als je vergeten bent ze uit te zetten. Of zet je verlichting ‘s avonds juist aan vanaf je vakantieadres om zo ongewenst bezoek af te schrikken. Uiteraard kan je dit eenvoudig automatiseren met behulp van timers. Zo ga je met een gerust gevoel de deur uit.

Slim beveiligd tegen inbraak, brand en koolmonoxide

Beveilig je woning met slimme rookmelders, koolmonoxidemelders en slimme sensoren van KlikAanKlikUit en je ontvangt een pushbericht op je smartphone in geval van nood. Zo ben je altijd direct op de hoogte en kun je snel actie ondernemen en zo erger te voorkomen.

Wil je nog een stapje verder? Combineer dan je beveiligingsapparaten met andere KlikAanKlikUit-apparaten - zoals slimme stekkers - en geef je melding een slim gevolg.

Zo zet je bijvoorbeeld alle lampen aan op het moment dat de rookmelder afgaat of schakel je de cv-ketel uit als de koolmonoxidemelder een gevaarlijke concentratie koolmonoxide detecteert.

Zo voeg je extra veiligheid toe aan je woning of kantoor en kun je je concentreren op wat op dat moment belangrijk is.

Verbind met andere slimme merken 

Heb je Zigbee-gecertificeerde lampen van andere smart merken in huis. Deze zijn zonder problemen te bedienen en te automatiseren met de KlikAanKlikUit-app. Kijk op de website van Klikaanklikuitvoor de compatibiliteit.

Daarnaast is het mogelijk slimme raambekleding van MotionBlinds en Somfy RTS te koppelen aan je KlikAanKlikUit-systeem en kun je deze bedienen met de KlikAanKlikUit-app.

Je elektrische gordijnen, jaloezieën en shutters zijn procentueel (0-100%) aan te sturen, zodat je deze heel nauwkeurig kunt openen, sluiten en kantelen. Ook kun je deze toevoegen aan een scene of regel, en zo bijvoorbeeld een ‘filmavond’ starten waarbij je verlichting dimt en de gordijnen automatisch sluiten.

Je stem als afstandsbediening

De Smart Bridge werkt met Google Home en Amazon Alexa en maakt zo spraakbesturing mogelijk. Zo bedien je de verlichting en apparaten met simpele spraakopdrachten als “Hey Google, dim de keukenverlichting naar 50%” of “Alexa, turn on all lights”.

Ook je gekoppelde lampen en apparaten van andere merken, zoals Philips Hue of elektrische raambekleding van MotionBlinds, zijn te bedienen met je stem.

Goed voor jou, goed voor de planeet

Bij KlikAanKlikUit dragen we graag een steentje door onze zo duurzaam mogelijk te produceren. Daarom is bij het ontwikkelen van de Smart Bridge gekozen voor een behuizing die voor 75% uit recycled plastic bestaat en is ook het gebruik van plastic in de verpakking geminimaliseerd.

Daarnaast werkt KlikAanKlikUit zo veel mogelijk samen met FSC-gecertificeerde drukkerijen om ook onze verpakkingen zo duurzaam mogelijk te laten produceren.

Handleiding

Type

Control Station

EAN

8713439703238

Afmetingen

133 x 108 x 30mm

Voeding

Lichtnet (100-240VAC, 50/60Hz). Stekkeradapter is meegeleverd

Inhoud verpakking

– Smart Bridge
– Voedingsadapter
– Ethernetkabel
– Handleiding

Toepassingsgebied

Binnen

Productlijn

Premium Line (Zigbee)Start Line (433MHz)

Producttype

OntvangerZender

Zendbereik

Afhankelijk van lokale omstandigheden

Apple iTunes App id

762575931

Google Play App id

com.klikaan.lightwaverf

Meerdere groepen lampen aansturen

Ja

2-weg status terugkoppeling *

Ja

Updatebeleid

Firmware en App updates

Voor apparaten waarbij de interne software (firmware) en/of App updatebaar is, zal KlikAanKlikUit minimaal 5 jaar veiligheidsupdates en kritische bugfixes voor de firmware en bijbehorende app(s) verstrekken vanaf het moment dat het product uit het assortiment is genomen.

Het is de intentie van KlikAanKlikUit om, waar mogelijk, deze apparaten ook na de genoemde periode op een veilige, verantwoorde manier te blijven ondersteunen in ons ecosysteem.

Voor alle producten die aangesloten worden op het Smart Bridge en het ICS-2000-platform geldt dat de ondersteuning niet verwijderd zal worden uit de Smart Bridge en de ICS-2000. Dit betekent dat gedurende de periode dat de Smart Bridge of ICS-2000 bij de eindgebruiker actief is, deze apparaten ondersteund worden door de Smart Bridge of het ICS-2000 en in de app(s) van KlikAanKlikUit.

Datasheet
70323
1 kg
8713439703238
Datasheet
Systeem
433 MHz (o.a. Klikaanklikuit)
Module type
Controller (zender+ontvanger)
Type module
Afstandsbediening
Gebruik
Opbouw
Updates
minimaal tot 2029
Veel gestelde vragen
  Kan ik verschillende Klikaanklikuit producten door elkaar gebruiken?

  Jazeker. Alle zenders die met een A beginnen kunnen direct aan een ontvanger met een A gekoppeld worden (bijvoorbeeld de AYCT-102 aan de ACM-250-LD). De producten beginnend met een Z (Zigbee serie) kunnen niet aan een ontvanger met een A gekoppeld worden.
  Een uitzondering zijn de producten beginnend met AL (van de Security lijn). Deze kunnen alleen aan de alarm controller (ALSIR-2000) gekoppeld worden. Deze controller kan dan weer aan de ICS-2000 gekoppeld worden om het alarm systeem aan- en uit te zetten en alarm melding door te krijgen op je smartphone app.
  De series die beginnen met een A en met Z kunnen wel aan de ICS-2000 gekoppeld worden, zodat ze via de ICS-2000 wel samen kunnen werken (bijvoorbeeld een AWST-8800 wandzender gebruiken om een ZLED-2709 lamp aan te sturen).

  Alle zenders vind je hier.
  Alle ontvangers vind je hier.
  De Zigbee producten staan hier.


  Welke module moet ik kiezen voor het dimmen van LED

  Als het een lamp is die via een wandschakelaar is aangesloten, dan kun je kiezen voor een inbouw DIM module zoals de ACM-250-LD.
  Deze kun je tussen de wandschakelaar en de LED lamp plaatsen.
  Via de lokale schakelaar en via een Klikaanklikuit afstandsbediening (model beginnend met een A), zoals de AYCT-202, kun je deze dan dimmen.
  Als het een lamp is die in het stopcontact zit, dan kun je een ACC-250-LD nemen en dezelfde afstandsbediening.

  Van de stopcontact module is er ook een promotieset


  Ik heb een schakelaar op de verkeerde plek zitten.

  Als je bij een verbouwing een schakelaar op de verkeerde plek hebt zitten, en geen nieuwe leidingen wilt maken, dan is het met KlikAanKlikUit prima op te lossen.
  Bij de lamp wordt een schakel module ingebouwd, zoals de ACM-1000. Daarnaast wordt op de nieuwe plek een draadloze wandschakelaar geplaatst, zoals de AWST-8800. Deze is vlak van de achterzijde, dus er is geen inbouwdoos nodig.


  Kan ik met de afstandsbediening uit de APC3-2300R set ook meer dan 3 apparaten schakelen?

  De afstandsbediening van de APC3 set kan 3 verschillende kanalen apart aan.
  Aan elk kanaal kun je één of meerdere ontvangers koppelen.
  Met 1 knop zou je bijvoorbeeld 2 of zelfs meer ontvangers tegelijk kunnen aansturen.
  Je kunt ze alleen dan niet meer los van elkaar aan/uit doen.

  Als je dat wilt, kun je beter deze afstandsbediening nemen:
  AYCT-102

  Daar kun je 12 verschillende ontvangers apart mee schakelen en dimmen.

  Er is geen 2300 Watt set (APC-set) met deze afstandsbediening. Dan kom je op een 3500 Watt set:
  ACC2-3500R

  Het is dan gunstiger om
  1 x APC3-2300R 
  1 x ACC-2300
  1 x AYCT-102 


  ZTHS-100 temperatuur/vocht sensor vragen

  Met welke frequentie rapporteert de ZTHS-100 temperatuur en vochtigheid?
  -> De ZTHS-100 rapporteert elke seconde op een frequentie van 2.4 Ghz. Daarnaast bij een temperatuur stijging of daling van 1 graad.

  Hoe lang gaat de batterij (CR-2450) normaal gesproken mee?
  -> De batterij heeft een levensduur van ongeveer een jaar.

  Klopt het, dat na de toevoeging in de ICS-2000 er een lamp toegevoegd/gekoppeld wordt aan de sensor?
  -> Dit klopt. Na het toevoegen van de sensor kan door middel van het regelsysteem een regel aan worden gemaakt waarmee op een waarde van de gemeten temperatuur of luchtvochtigheid een actie kan worden uitgevoerd, zoals bijv. een lamp te schakelen


  Kan ik de modules via internet (met smartphone) bedienen?

  Ja, dat is mogelijk met behulp van een ICS-2000 internet controller.
  Deze zorgt voor de koppeling tussen je modules en internet.
  De app op je smartphone communiceert dan met de ICS-2000 en deze stuurt opdrachten naar de ICS-2000.

  Deze controller kan echter veel meer. Je kunt hierin ook allerlei (automatische) scene maken. Bijvoorbeeld dat je lampen aangaan op een bepaalde tijd. Of zelfs dat ze aan moeten als de zon ondergaat.
  Tevens kun je lampen combineren tot een scene. Bijvoorbeeld TV kijken. Waarbij dan een aantal lampen aangezet worden en de gordijnen dichtgedaan worden.


  Hoe kan ik Startline en Premiumline met elkaar combineren?

  Het combineren van de Start Line en de Premium Line

  De nieuwe Premium Line brengt een aantal voordelen met zich mee. Zo bevat deze productlijn o.a. RGB lampen welke instelbaar zijn in kleur, en biedt dit systeem de mogelijkheid om ook in de app terug te zien of een lamp aan of uit staat. 
  De Premim Line werkt op een ander protocol (Zigbee) dan de reguliere KlikAanKlikUit Start Line (433 Mhz). Hierdoor zijn producten uit de verschillende productlijnen niet direct met elkaar te koppelen. 

  De ICS-2000 Control Station biedt hier de oplossing, aangezien dit product zowel met het nieuwe Zigbee protocol als met het reguliere KlikAanKlikUit assortiment compatibel is. 
  Overigens werkt dit niet met de ZYCT-202 Afstandsbediening, deze afstandsbediening is dus alleen compatibel met de Premium Line producten.

  Schakelen via regels

  De oplossing om beide systemen aan elkaar te koppelen is relatief eenvoudig: koppel een reguliere Start Line zender aan de ICS-2000 en koppel een Premium Line product aan de ICS-2000. Stel vervolgens een regel in, waarmee je aangeeft welke lamp er ingeschakeld dient te worden bij welk signaal. 

  Ter illustratie, onderstaand een stappenplan om een Premium Line RGB kleurenlamp te bedienen met een reguliere KlikAanKlikUit Start Line buitensensor.

  Stap 1: Koppel de APIR-2150 Sensor aan de ICS-2000.

   1. Druk in de app op een kamer om deze te openen

   2. Druk op de + knop bovenaan het scherm om een nieuw apparaat toe te voegen

   3. Voer een naam in voor het apparaat dat wordt toegevoegd, bijvoorbeeld: "Sensor achter"

   4. Druk op TOEVOEGEN (ADD)

   5. Kies de "KlikAanKlikUit" productlijn en ga naar de zender die je wilt toevoegen

   6. Volg de instructies in de app

  Stap 2: Koppel de ZLED-RGB9 LED Lamp aan de ICS-2000.

   1. Druk in de app op een kamer om deze te openen

   2. Druk op de + knop bovenaan het scherm om een nieuw apparaat toe te voegen

   3. Voer een naam in voor het apparaat dat wordt toegevoegd, bijvoorbeeld: "Sta lamp"

   4. Druk op TOEVOEGEN (ADD)

   5. Kies de "Trust Smart Home Zigbee lijn" klik op de Premium Line Lamp om deze toe te voegen

   6. Volg de instructies in de app

  Stap 3: Regel toevoegen

   1. Ga naar de MEER in de menubalk en druk op REGELS

   2. Druk op de + knop bovenaan het scherm om een nieuwe regel toe te voegen

   3. Druk op REGEL

   4. Voer een naam in voor de regel die wordt toegevoegd, bijvoorbeeld: "Beweging achter", en druk op OK

   5. Voeg een trigger toe door op de + knop te drukken naast triggers.

   6. Kies BEWEGING GEDETECTEERD en kies de sensor die in stap 1 is toegevoegd, in dit voorbeeld "Sensor achter".

   7. Voeg een actie toe door op de + knop te drukken naast acties.

   8. Selecteer een actie bij de lamp die in stap 2 is toegevoegd, in dit voorbeeld "Sta lamp". 
    De actie in het voorbeeld is het selecteren van kleur groen, en het inschakelen van de lamp (zie afbeelding 1). 
    (Vergeet niet om een dimwaarde of "aan" te selecteren, alleen het selecteren van kleur schakelt de lamp niet in.)

   9. De gekozen triggers en acties worden getoond (zie afbeelding 1). Druk nogmaals op BEVESTIGEN (CONFIRM) om de regel op te slaan.

   10. De regel is nu toegevoegd.

  Conclusie

  Je hebt nu een werkende regel ingesteld, welke ervoor zal zorgen dat de RGB lamp op de kleur groen wordt ingeschakeld zodra er beweging gedetecteerd wordt. Middels dezelfde stappen kun je een regel toevoegen voor het uitschakelen van de lamp op het moment dat er geen beweging meer gedetecteerd wordt. 

  Uiteraard kun je op dezelfde manier tevens andere KlikAanKlikUit zenders, zoals een afstandsbediening of wandschakelaar, een lamp uit de Premium Line laten bedienen.


  goedemorgen, is het mogelijk de klikaanklikuit rookmelders te koppelen aan een zigbee usb dongle (Home assistant)... gaat dat werken? bedankt alvast gr Henk Zevenhuizen

  Niet dat ik weet. Deze rookmelder is ontwikkeld voor koppeling aan de Klikaanklikuit controllers zoals de ICS-2000 en Zigbee Z1 bridge.


  Hoe koppel ik een ontvanger aan de zon op/onderlangs tijden met de ICS-2000?

  Je moet eerst de module aan de ICS-2000 koppelen. Vervolgens kun je een regel aanmaken in de ICS-2000 die getriggerd wordt door zonsondergang en zonsopgang.


  ik wil een bestaande wisselschakelaar vervanger door een klikaanklikuit schakelaar. is dat mogelijk? dus een betaande wissel schakelaar en een klikaanklikuit schakelaar. ontvanger komt in de centraaldoos. groet bert

  Er zijn diverse mogelijkheden:

  1. Ontvanger inbouwen achter je schakelaar die de lamp kan schakelen en waar de schakelaar ook op aangesloten wordt.
  Hiermee kun je de bestaande schakelaar blijven gebruiken en op afstand bedienen (met een afstandsbediening of internet controller).
  https://www.domoticahouse.nl/nl/inbouw-schakelaar-acm-2300-hc

  2. Een zender achter je bestaand schakelaar plaatsen en een ontvanger inbouwen bij de lamp (de lokale schakelaar zit dan niet meer op 230V spanning):
  https://www.domoticahouse.nl/nl/klikaanklikuit-inbouw-schakelaar-awmt003
  https://www.domoticahouse.nl/nl/klikaanklikuit-inbouw-schakelmodule-2000-watt-acm-2000


  Hoi hoelang is het snoer van deze camera moet door het dakkapel naar binnen dus moet zeker drie meter zijn dank je wel alvast

  De totale lengte van de draad is 2,50 m, echter het is een adapter/stekker die eenvoudig te verlengen is met een 230V verlengkabel.


  Wat is het verschil tussen ICS2000 en de smart bridge van klikaanklikuit. Welke is beter.

  De Smart Bridge is de opvolger van de ICS-2000. In principe dezelfde functionaliteit. Alleen heeft de Smart Bridge geen P1 poort meer. Alle andere functionaliteit zit ook in de Smart Bridge


  1 e Kan ik de ICS 2000 vervangen voor de Smart bridge. 2 e Smart Bridge heeft geen P1 meer wat houd dit in? 3 e Waarom wordt de ICS 2000 vervangen. 4 e Mijn ervaring met ICS af en toe werkt de uit schakeling niet meer wat kan je hieraan doen? instel ...

  1 e Kan ik de ICS 2000 vervangen voor de Smart bridge.
  Ja, dat is mogelijk. Behalve de electra meter informatie (via P1) kan ook de Klaikaanklikuit Alarm installatie niet meer gekoppeld worden. Alle andere functionaliteit is gelijk.
  2 e Smart Bridge heeft geen P1 meer wat houd dit in?
  Zie hierboven
  3 e Waarom wordt de ICS 2000 vervangen.
  Bepaalde chips waren niet meer beschikbaar waardoor een nieuw model ontwikkeld is.
  4 e Mijn ervaring met ICS af en toe werkt de uit schakeling niet meer wat kan je hieraan doen? instellingen staan goed.
  Dat heeft meestal met de locatie te maken of de ontvanger zelf. Een andere plek of de module opnieuw koppelen lost het probleem op.
  5 e Ik vind de kwaliteit van de ICS 2000 matig.
  Wij hebben over het algemeen goede ervaringen met de prijs/kwaliteit van de ICS-2000. Er zijn betere controllers, maar helaas zijn deze ook wat prijs betreft duurder.


  Goedendag, Al jaren een ICS-2000 in gebruik maar wil graag overstapen op de Klikaanklikuit Smart bridge. Zijn mijn scenes, regels etc. over te zetten of moet alles er opnieuw ingezet worden? Vr. Groet, Jan Sandbergen

  Je moet helaas alles handmatig overzetten. 


  Ook de kaku smartbridge kan enkel werken met een internet verbinding? Dit net zoals de octopus?

  Ja, er is een internet verbinding nodig om met deze te kunnen werken. Daarin is er geen verschil met de ICS-2000.


  hallo, kan ik meerderen Bridge op één netwerk aan sluiten ? Ze zitten te ver van elkaar om producten te kunnen zien online.

  Ja, dat is mogelijk. Alleen zul je wel meerdere accounts aan moeten maken omdat er slechts één Smart Bridge per account gebruikt kan worden.


  Wat betekenen de verschillende kleuren en lampjes op de KaKu Smart Bridge. Heb na wijziging netwerk geen verbinding meer, maar ook de handleiding zegt niets.
  De leds op de bridge beteken het volgende:
  
  - Witte led = standaard operation mode
  - Blauwe knipper = opdracht wordt uitgevoerd 
  - Gele LED = geen contact met cloud
  - Paars knipperen = firmware update wordt uitgevoerd
  - Rode LED = algemene fout

  Vraag : Als ik ook beveiligingscamera's op de smart bridge wil aansluiten , welke smart bridge moet ik dan kiezen ?

  De camera's van Klikaanklikuit zitten niet op de bridge aangesloten. Ze worden rechtstreeks op de Wifi aangesloten. Op dit moment is er nog een aparte app voor de camera's maar in de komende tijd zullen de functies van de oude app overgezet worden naar de nieuwe app.


  Hoe kan ik de smart bridge koppel met mijn slimme meter. Net als bij de Ice-2000

  Dat is helaas niet mogelijk. Deze functie heeft de Smart Bridge niet. In plaats daarvan is het (in de toekomst) mogelijk om de Smart Bridge via Wifi te koppelen, in plaats van via ethernet, en kun je deze dus veel centraler plaatsen.


  Beste kan de Smart Bridge de ledcontrolers, met zigbee functie, van Mi-boxer schakelen? Alvast bedankt voor uw antwoord. Vriendelijke groeten

  Dat zou ik helaas niet kunnen zeggen. Klikaanklikuit heeft deze niet getest.


  Hallo, ik heb heel veel klikaanklikuit schakelaars achter wandcontactdozen geplaatst, welke nogal moeilijk bereikbaar zijn voor het koppelen. Is er een methode dat ik ze eenvoudig kan koppelen met de smart-bridge zonder een halve dag te moeten sleut ...

  Ja, dat kan als je een afstandsbediening al gekoppeld hebt dmv KLONEN via de Smartbridge!


  Goedendag, Wat is nodig om mijn slaapkamerverwarming onafhankelijk van de huiskamer (vloer)verwarming te kunnen regelen?

  Daarvoor moet je een aantal zaken regelen:
  1. Radiatorknoppen per ruimte op de radiatoren

  2. Schakelmodule om de vloerverwarming te kunnen schakelen

  3. Schakelmodule on de verwarming aan/uit te kunnen zetten (ipv van de kamerthermostaat)

  4. Temperatuur sensoren met ruimte.

  5. Overdruk regeling voor je verwarming (als alles al dicht gezet wordt maar de verwarming toch nog aanstaat).

  6. Centrale controller om deze zaken aan te sturen

  Dit is goed te regelen met een Home Center in combinatie met Radiator knoppen, Schakel modules en sensoren van Fibaro. Allen draadloos aan te sturen en uit te lezen.


  Hope sluit ik de Smart Bridge aan. Moet die op een router aangesloten worden of op de Apple airport, Heb Ziggo modem Dank Peter Post

  Die sluit je op de router aan. Het liefst een beetje centraal in huis.


  Beste Moet il de kaku Smart bridge via een kabel aangesloten houden op de moden, (hij stoord op de wifi)

  Klikaanklikuit is ook bezig met de wifi verbinding te activeren op de Smart Bridge. Ik weet alleen niet of deze al actief is.


  hoe kan je het klikaanklikuit alarm koppelen aan de smart bridge

  Dat kun je niet koppelen. Het Klikaanklikuit alarm kun je aan een ICS-2000 koppelen (de voorloper van de Smart Bridge)


  Goedendag, hoe kan ik op een werkende smartbridge de wifi wijzigen i.v.m nieuwe router?
  Als de Wifi aangepast moet worden dan kan dit door op wifi te drukken in de instellingen van de app en dan kan het aangepast worden. 
  Dit kan alleen als de Bridge nog verbonden is met het oude netwerk. 

  Is het oude netwerk er niet meer dan zal eerst de internet kabel weer in de bridge gestopt moeten worden.

  Hoe kan ik de smart Bridge resetten? Groet, Jan

  Kan de smart bridge oog het energie beheer monitoren

  Hoe maak ik een tweede account aan als ik naast mijn ICS-2000 ook de smart bridge wil gebruiken? Bovendien accepteert de smart bridge het e-mail adres kees.van.mourik@cjvm niet.

  Nee, je moet een nieuw account met een ander email adres maken.


  Wat betekenen de kleuren van de led op de smart bridge. Hij was altijd wit, nu groen sinds hij aan een nieuw modem verbonden is. Zoeken verwijst naar jullie site maar daar vind ik het antwoord niet, ook niet in de handleiding. En wat moet ik doen al ...

  De leds op de bridge beteken het volgende:

  - Witte led = standaard operation mode

  - Blauwe knipper = opdracht wordt uitgevoerd

  - Gele / groene LED = geen contact met cloud

  - Paars knipperen = firmware update wordt uitgevoerd

  - Rode LED = algemene fout


  Hoe kan ik de Smart bridge en de ICS2000 bedienen met mijn enkelvoudig telefoon en app? Heb reeds twee accounts. Beiden staan ook op een ander netwerk. Bvd

  Dat kan helaas niet. Beiden gebruiken dezelfde app en je kunt slechts met één account ingelogd zijn.


  Kan de Smart Bridge ook gereset worden. Zonder de app ?

  Je kunt de bridge resetten via de app, maar een volledige reset (en ontkoppeling van je account) kan alleen met medewerking van Klikaanklikuit.


  Als ik een ICS-2000 of smartbridge toe willen voegen, moet ik dan alle bestaande Klikaanklikuit producten weer opnieuw installeren/koppelen?

  Welke zigbee signaal versterker is op de markt om de Zigbee premium line producten beter bereikbaar te maken. Nu moet ik een premium product (zigbee) kopen als mesh hub

  Ik heb een badkamerventilator die ik aan-uit kan schakelen middels kaku schakelaar en ontvanger. Graag wil ik deze ventilator automatisch uitschakelen na bijv. 10 min. nadat de badkamerverlichting is uitgeschakeld. (Verlichting wordt eveneens bedien ...

  Wat betekent een groen knipperende led op de KAKU Smart bridge?

  Dag Wat heb ik nodig als bridge om kaku schakelmateriaal te bedienen middels Home Assistant of Google Home.

  Ik wil overgaan ics-1000 naar smart bridge. Hoe maak ik verbinding met de bridge?

  Hoe kan ik een ICS-2000 of Smart Bridge resetten naar fabriekstoestand?

  Kuka smart bridge plotseling off line. Kan geen wifi vinden. Ook niet met internetkabel in router. Hoe kan ik smart bridge opnieuw verbinden met wifi en mijn account?

  Hallo, kan ik de ics-2000 ook koppelen als hub aan de SmartThings app van Samsung?

  Kan ik met mijn klikaan bridge direct mijn somfy screens aan sturen? Of moet daar nog een module tussen. Ik heb alleen een losse afstandsbediening van somfy geen schakelaar op de muur

Customers who bought this product also bought: