Bedieningswippen

XComfort Bedieningswippen - Draadloos domoticasysteem voor snelle en efficiënte installatie

Deze 55 mm bedieningswippen passen op de pulsdrukkers  van Xcomfort en kunnen gecombineerd worden met diverse andere merken (55 mm). U heeft dan een raampje van uw eigen merk nodig. De pulsdrukker en wip komen dan van Eaton - Xcomfort.

Er zijn diverse kleuren en uitvoeringen in enkel, dubbel en viervoudig. Tevens zijn deze uitvoeringen er ook met een LED.

Omdat xComfort een draadloos domoticasysteem is, is bekabeling van en naar schakelaars, thermostaten en sensoren niet nodig; u krijgt een optimaal home automation systeem met eenvoudige, gemakkelijke installatie, zonder hak- en breekwerk.

xComfort is een draadloos besturingssysteem voor de elektrotechnische installatie in woningen en kleine bedrijfsgebouwen. Met dit draadloze besturingssysteem zijn talrijke toepassingen te realiseren. Denk hierbij aan het schakelen en dimmen van verlichting, in- en uitschakelen van apparaten, het op- en neerlaten van rolluiken, alarmeringen, het regelen van verwarming en/of ventilatie, enz. Het aansturen kan gebeuren via draadloze sensoren (wandschakelaars, afstandsbediening, temperatuursensoren, de smart phone of tablet) en zogenaamde actoren. Deze actoren zijn kleine ontvangers die eenvoudig in een inbouwdoos, boven een verlaagd plafond of in een apparaat ingebouwd kunnen worden. De draadloze sensoren zijn batterij gevoed en de actoren worden aangesloten op de netspanning.