Kabels & Connectoren

Kabels & Connectoren

NEDIS is dé specialist op het gebied van alle denkbare kabels & connectoren. Wij hebben voor alle apparaten, zowel oude en nieuwe apparatuur, een kabel, adapter, connector of andere oplossing. Denk hierbij aan jack kabels, tulp kabels, HDMI kabels, Scart kabels, lightning kabels en ga zo maar door!

Audio

Audio apparatuur is zeer divers. Deze apparaten hebben allen andere benodigdheden om audio te verbinden. Speciaal voor deze verschillende audio apparatuur, bieden wij de beste oplossingen. Denk hierbij aan hoogwaardige audio kabels of pluggen voor Dj’s of muzikanten. Ook kunt u bij ons microfoons, hoofdtelefoons en diverse geluidsboxen vinden. NEDIS biedt een allround audio assortiment!

De meest gekochte audio kabels & connectoren:

 • Jack kabel: Een jack kabel wordt gebruikt om audio aan te sluiten bij bijvoorbeeld hoofdtelefoons, laptops, smartphones etc.
 • Jack naar Tulp kabel: Deze kabel wordt met name gebruikt om verouderde apparaten te verbinden met nieuwe apparaten. De meest gebruikte is de 3.5mm jack naar tulp verbinding.
 • Optische kabel: Een optische kabel wordt gebruikt wanneer audio niet samen met beeld aangesloten dient te worden. Dat is bijvoorbeeld bij een Home Cinema Set het geval.
 • XLR kabel: XLR kabels worden gebruikt voor zowel audio- als lichtapparatuur. Met behulp van XLR kabels kunt u diverse apparaten, bijvoorbeeld elektrische muziekinstrumenten, op elkaar aansluiten.

 

TV & Video

Een blijvend belangrijk apparaat in de woonkamer is de televisie. Voor sommige verouderde televisies of andere videoapparatuur heeft u Scart kabels nodig om beeld aan te sluiten. De nieuwste televisies zijn meestal aan te sluiten door gebruik te maken van HDMI kabels. Voor iedere TV of video apparaat hebben wij kabels en bijbehorende accessoires.

De meest gekochte TV & Video kabels en connectoren:

 • HDMI kabel: Video kabels is een HDMI kabel. Dit is dé opvolger van de Scart kabel. HDMI kabels verstuurt digitale signalen i.p.v. analoge signalen.
 • TV Kabel: Met kabeltelevisie kunt u TV kijken, maar dan moet u wel de juiste coax kabel en splitter of versterker hebben.
 • Scart kabel: Zoals hierboven benoemd is dit de voorganger van de HDMI kabel. Dit betekent niet dat een Scart kabel niet meer nodig is. Veel apparaten hebben nog een Scart aansluiting.
 • Composiet kabel: Een composiet kabel wordt gebruikt om video aan te sluiten. Deze kabel gaat vaak gepaard met RCA/Tulp kabel voor de audio.

 

Smartphone & Tablet

Eén van de meest belangrijke apparaten in het dagelijks leven zijn laptops, tablets en smartphones. Deze apparaten hebben voor veel gemak gezorgd en worden continu door ons gebruikt. Het is daarom ook belangrijk om te investeren in de juiste smart media kabels en connectoren zodat de levensduur van smartphones en tablets zo lang mogelijk zijn.

De meest gekochte Smartphone & Tablet kabels en connectoren:

 • Lightning naar USB kabel: Met deze kabel kan een iPhone, iPad of iPod met Lighting-connector aangesloten worden op een USB-poort van een computer of USB-lichtnetadapter. Zo wordt het apparaat opgeladen of kunnen gegevens gedeeld worden.
 • Lightning adapter naar Micro USB: Met een Ligtning adapter kan een apparaat met Lighting-connector worden aangesloten. Door deze adapter kan het apparaat worden opgeladen met een USB-oplader of door het te verbinden met een computer.
 • Scart kabel: Zoals hierboven benoemd is dit de voorganger van de HDMI kabel. Dit betekent niet dat een Scart kabel niet meer nodig is. Veel apparaten hebben nog een Scart aansluiting.
 • 2-in-1 kabel met USB 2.0 + Lightning aansluiting: Met deze kabel kunnen verschillende types smartphones of tablets verbonden worden met een laptop. Het is een alles-in-één oplossing!

Subcategorieën

Audio kabels

Audio kabels

Computer & Netwerken
Computer & Netwerken
Gereedschap & Accessoires
Gereedschap & Accessoires
Satelliet & Antenne kabels

Satelliet & Antenne

Smart Media kabels

Smart Media

Telefonie
Telefonie
Video
Video
Voeding
Voeding