Security & Safety

Subcategorieën

Alarmbeveiliging

Beveiligingsoplossingen voor een veilige omgeving

Dagelijks wordt er zo’n 175 keer in Nederland ingebroken, dat komt neer op bijna 65.000 keer per jaar. Wilt u zich altijd en overal veilig voelen? Met de juiste beveiligingsoplossingen kunt u de kans op inbraak verlagen met ruim negentig procent. Voor zowel particulieren als bedrijven is het daarom van belang om het huis of bedrijfspand te voorzien van beveiligingsoplossingen. Denk bijvoorbeeld aan solide sloten, betrouwbare beveiligingscamera’s en kwaliteitsvolle alarmsystemen. Zorg voor een veilige omgeving en schrik indringers af!

Alarmbeveiliging

Met een alarmsysteem kunt u een indringer preventief laten weten dat uw pand goed beveiligd is. Wanneer er beweging gedetecteerd wordt, zal een luid alarm afgaan waardoor de inbreker wordt verjaagd. Een alarmsysteem kan uitgebreid worden met verschillende sensoren zodat elke ruimte optimaal beveiligd wordt. Onze alarmsystemen kunt u in vinden bij onze alarmbeveiliging op de webshop.

De alarm systemen kunnen ook gebruikt worden voor persoonlijke meldingen. Ik geval hulp nodig is, kan een draadloze zender bediend worden, die ervoor zorgt dat een melding verstuurd wordt.
Maar er zijn ook persoonlijke alarm modules, die los van een centraal systeem, een alarm geven tot wel 130 dB.

Beveiligingscamera's bewaking

Beveiligingscamera's bewaking

Brand & Preventie
Brand & Preventie
Deurbeveiliging
Deurbeveiliging
IP-security
IP-security
Veiligheidsverlichting
Veiligheidsverlichting
Wi-Fi smart IP-camera - Draaien/Kantelen - HD 720p
Op voorraad
Deze draadloos bediende beveiligingscamera kunt u rechtstreeks aansluiten op uw Wi-Fi-netwerk thuis – geen extra hub vereist - en wordt geactiveerd door elke beweging en elk geluid in de ruimte.
€ 69,99