Buiten heb je de zon, binnen schijnt Innr.

Philips HUE en INNR

In 2012 ontstond bij een aantal oud Philips en IKEA mannen het idee voor een internet connected systeem voor variabele sfeerverlichting. Met een achtergrond in verlichting en “internet connected” producten hebben we ervaren dat verlichting in huis een uitdaging is voor veel mensen. Hoe kun je met licht je interieur omtoveren en je omgeving warmer en gezelliger maken? Wij hebben de kennis en ervaring om juist hiermee te helpen.

Inmiddels zijn er diverse lampen beschikbaar die zeer gemakkelijk geplaatst en aangestuurd kunnen worden d.m.v je smartphone.

We hebben een oplossing ontwikkeld waarmee het soort verlichting dat je tot nu alleen in dure villa’s ziet, binnen bereik komt van iedereen. Dit doen we met mooie en energiezuinige led-verlichting, afgestemd op het moment van de dag. Het is een doe-het-zelfoplossing die slim gebruikmaakt van het internet om het werk van lichtspecialisten over te nemen.

Licht kan de sfeer in huis maken, of breken. Daarom is er nu Innr, een compleet slim verlichtingssysteem waarmee je de sfeer in huis verandert met één klik, via de app op je smartphone of tablet. De producten maken gebruik van het Zigbee protocol waar ook Philips HUE mee werkt. De lampen van beiden merken zijn door elkaar te gebruiken.


Buiten heb je de zon, binnen schijnt Innr.


Met Innr kan iedereen thuis z'n eigen sfeer creëren!

INNR Smart Plug - Zigbee
Op voorraad
Met de smart plug sluit je lampen met een losse stekker aan op het Innr verlichtingssysteem. Hierna kun je ze met de Innr app bedienen.
€ 34,95