Smart Living

De toekomst van smart living komt steeds dichterbij

De ontwikkeling van apparaten die verbonden zijn met internet heeft gezorgd voor een groot aantal slimme oplossingen. Het idee van smart living is het in controle hebben van alles in en rondom het huis door het gebruik van een smartphone of tablet. Verwarming, verlichting, geluid en beveiliging zijn een paar goede voorbeelden van deze smart oplossingen. Een groot aantal consumenten is in het bezit van een smartphone of tablet en zij willen deze apparaten gebruiken voor zoveel mogelijk situaties. Zo wil men de mogelijkheid hebben om het licht aan te doen terwijl men op de bank zit, een camera gebruiken om live de hond in de gaten te houden vanuit de werkplek of de verwarming aanzetten wanneer men naar huis gaat. Met een toenemend aantal IoT (Internet of Things) apparaten wordt dit elk jaar makkelijker. Smart living zal een grote impact hebben op onze levensstijl en geeft ons meer controle in een gezonde en comfortabele manier van leven!

Ontdek König smart home security

Elk jaar stijgt het aantal inbraken, maar wanneer je je huis beveiligt met een slim beveiligingssysteem daalt de kans op inbraak met 90%. Met de NEDIS producten bieden wij met het smart home security assortiment een complete beveiligingsoplossing. Met een groot aantal verschillende apparaten biedt ons eigen merk König een smart concept met de focus op beveiliging. De König smart home security producten zijn betaalbaar en multifunctioneel. Door een gateway als het centraal punt van het systeem en een breed scala aan accessoires heeft de gebruiker de mogelijkheid om een smart beveiligingsoplossing voor elk mogelijke situatie te creëren. Met de bijbehorende gratis app en verschillende pushnotificaties kan het smart living systeem zonder enige moeite gecontroleerd en gecheckt worden met een smartphone of tablet.

De smart security accessoires zijn een selectie van producten die bijna alles beveiligen in en rondom uw huis. Ons assortiment bevat:
- een deur/raam- en bewegingssensor voor optimale beveiliging;
- binnen en buiten camera voor het live kijken en opnemen op afstand;
- binnen en buiten sirene om indringers af te schrikken;
- een rook en water detector voor uw eigen veiligheid;
- een slim stopcontact om andere apparaten aan en uit te schakelen;

Subcategorieën

Domotica
Domotica
Wi-Fi smart LED-lamp | Full-Colour en Warm-Wit | GU10
Op voorraad
Beheer uw verlichting met deze slimme spot (RGB en warmewit) die direct is aangesloten op uw draadloze/Wi-Fi-router voor bediening op afstand als onderdeel van uw woningautomatiseringssysteem.
€ 24,99