Wifi modules

Wifi modules: Wat kun je er mee?

Als je serieus aan de gang wilt Domotica, dan is een controller over het algemeen wel een vereiste, zoals een Fibaro HC-2Klikaanklikuit ICS-2000 of een Homey.
Echter dat is meteen ook een zware stap (in geld en in moeite), met de wifi modules heb je deze controllers dus niet nodig.
Daarom is het zo mooi, dat er nu ook modules zijn, waar geen centrale controller meer nodig is. Dit is de nieuwe serie van Nedis. Gewoon rechtstreeks via Wifi en bediening via de Smartlife app. Geen gedoe met aparte signalen en apparaten. 
Een mooi voorbeeld is de nieuwste Rookmelder. Deze werkt op batterijen, dus plaatsing is super eenvoudig. Daarna snel de koppeling met Wifi en de Smartlife app en je hebt niet alleen lokaal een rookmelder, maar ook op afstand een melding van rook én extreme temperatuur stijging. Dus ook nog eens slimmer dan een standaard rookmelder!
Kijk hier maar eens voor de andere Smartlife modules die je rechtstreeks op Wifi met de Smartlife app kunt koppelen.


Ik zoek een relais die minimaal 1300 Watt (230V) secondair kan schaken en met wifi onder Home Assistent kan worden bediend. NO Primair en secundair volledig gescheiden.

Met Smartlife zou deze deze schakelmodule kunnen gebruiken in combinatie met een relais (max 20A) zodat er geen directe verbinding is tussen schakelmodule en apparaat:
https://www.domoticahouse.nl/nl/wi-fi-smart-switch-2500-watt
https://www.domoticahouse.nl/nl/finder-serie-22-vermogensrelais-222182304000

Eventueel kun je beiden samen in een waterdichte elektradoos inbouwen met DIN railtje:
https://www.domoticahouse.nl/nl/montagedoos-waterdicht-met-din-rail-8712259090184