Ingangen

Nieuwe producten

Bekeken producten

XCOMFORT deur-/venstercontact

CDWA-01/3b

Nieuw

Het xComfort deur-/venstercontact voor opbouwmontage wordt gebruikt voor het bewaken van deuren en vensters.

Meer details

Op voorraad

  • Ma-vrij voor 16:00 besteld? Levering volgende dag
  • Zeer groot assortiment.
  • Retourneren binnen 14 dagen
  • Showroom open : ma-vrij 9:00 - 16:00
  • Klantenservice open tot 20:00
Xcomfort

€ 76,50

Inclusief 21% BTW

Exclusief verzendkosten

Productinformatie

XCOMFORT deur-/venstercontact

Het xComfort deur-/venstercontact voor opbouwmontage wordt gebruikt voor het bewaken van deuren en vensters. Het is verkrijgbaar in verschillende kleuren voor elk interieur.
De sensor en de magneet kunnen met tapestrips en/of schroeven op de deur of het venster worden gemonteerd. Er zijn ook afstandsstukken beschikbaar voor een vlakke montage van de magneet en de sensor.
Het deur-/venstercontact werkt op een CR2 3V-batterij die eenvoudig kan worden vervangen zonder speciaal gereedschap.


Een meerkleurige LED geeft aan wanneer de batterij bijna leeg is en moet worden vervangen, of dat er andere corrigerende maatregelen nodig zijn. Via een knop op het apparaat kunnen gebruikers selecteren of het AAN-commando wordt verzonden wanneer de deur/het venster gesloten of geopend is. Het deur-/venstercontact is onderdeel van de veelzijdige xComfort-productfamilie.

Mogelijke toepassingen

Het xComfort deur-/venstercontact is een universele oplossing voor het bewaken van deuren en vensters en het regelen van de verlichting en temperatuur in uw woning. Het draagt aanzienlijk bij aan energiebesparing en een hoger niveau van comfort en veiligheid.

Bespaar energie: zodra u een deur of venster opent, schakelt de xComfort-sensor de verwarming om naar vorstbescherming en automatisch weer terug, op het gewenste comfortniveau, zodra de deur of het venster weer is gesloten.


Zekerheid/veiligheid: als een deur of venster naar buiten toe is geopend, voorkomt de sensor dat de rolluiken gesloten kunnen worden. Waardoor beschadiging van de deur/venster of het rolluik
wordt voorkomen.


Meer comfort/veiligheid: u kunt het xComfort deur/ venstercontact zo instellen, dat de verlichting wordt ingeschakeld zodra u de voordeur opent of deze zelfs combineren met scènes voor thuiskomst - of u kunt deze gebruiken om de lamp in uw garderobekast in te schakelen zodra u de kastdeur opent.


Zekerheid: als de modus “afwezig” wordt geactiveerd, stuurt de Smart Home Controller u een bericht wanneer er nog ergens een venster open staat

9010238110410

Specificaties

SysteemXcomfort
Module typeZender
Type moduleSensor
KleurHelder wit
Type batterijCR2 meegeleverd
Bedrijfstemperatuur0-40°C

Recensies

Schrijf uw recensie

XCOMFORT deur-/venstercontact

XCOMFORT deur-/venstercontact

Het xComfort deur-/venstercontact voor opbouwmontage wordt gebruikt voor het bewaken van deuren en vensters.

Nieuwe producten

Bekeken producten