Controller & afstandsbediening

Aanbiedingen

Bekeken producten

Nieuw XCOMFORT Bridge Bekijk groter

XCOMFORT Bridge

CBCA-00/01

Nieuw

xComfort Bridge

Meer details

Levertijd 4-7 werkdagen

  • Ma-vrij voor 16:00 besteld? Levering volgende dag
  • Zeer groot assortiment.
  • Retourneren binnen 14 dagen
  • Showroom open : ma-vrij 9:00 - 16:00
  • Klantenservice open tot 20:00
Xcomfort

€ 185,00

Inclusief 21% BTW

Exclusief verzendkosten

Productinformatie

XCOMFORT Bridge

De nieuwe slimme installatiecontroller met eenvoudig te gebruiken doe-het-zelf app.

Eenvoudig en gebruiksvriendelijk, de controller brengt xComfort-installaties binnen handbereik, of u nu een nieuw xComfort-installatieprogramma, een ervaren xComfort-installatieprogramma of een eindgebruiker bent.

Er is geen aanvullende configuratiesoftware of voorafgaande programmeerkennis vereist, wat bijdraagt ​​aan slimme huizen die echt intelligent zijn. Het enige dat u hoeft te doen, is een van onze vooraf geconfigureerde Go Wireless-pakketten te installeren en de rest zelfs aan de eindgebruiker over te laten als u dat wilt. Het proces is snel, schoon en flexibel. U kunt de app gebruiken om de lichten draadloos te configureren en te bedienen op apparaatniveau, zoneniveau, via scènes of met behulp van de astro-functie.

Met de nieuwe DIY-inbedrijfstellingsfunctie kunt u nieuwe slimme LED-dimmers, schakelaars en plug-in-adapters toevoegen - u kunt ze eenvoudig scannen of nieuwe apparaten ontdekken via de app in een paar eenvoudige stappen. xComfort Bridge is de snelle oplossing voor het beheren van uw smart home op een manier die gemakkelijk, schaalbaar en toekomstbestendig is.

Nadat de xComfort Bridge-controller is verbonden met de lokale WiFi-router, kan deze op afstand worden bediend met de xComfort Bridge-app op iOS (iPhone, iPad, iPod) of Android-apparaten (smartphone, tablet). Verschillende ingebouwde LED's geven informatie over de status en werking van de controller. De controller kan op elke wand worden gemonteerd, op 55 mm of 68 mm schakelaars of op een aansluitdoos of installatiedoos. Een set voetjes (meegeleverd) maakt het ook mogelijk om de controller op elk horizontaal oppervlak te plaatsen.

Inbegrepen in de doos: montagebeugels, bumpervoeten, USB-adapter, Micro-USB-kabel, UTP-kabel, schroeven, pluggen en plakstrips

model: CBCA-00/01 - 196811

9008790987717

Specificaties

SysteemXcomfort
Module typeController (zender+ontvanger)
GebruikOpbouw

Recensies

Schrijf uw recensie

XCOMFORT Bridge

XCOMFORT Bridge

xComfort Bridge