Controller & afstandsbediening

Nieuwe producten

Aanbiedingen

Bekeken producten

XCOMFORT Bridge

CBCA-00/01

Nieuw

xComfort Bridge voor alle 18 mm schakel- en dimactoren (zonder lokale ingangen)

Meer details

Op voorraad

 • Ma-vrij voor 16:00 besteld? Levering volgende dag
 • Zeer groot assortiment.
 • Retourneren binnen 14 dagen
 • Showroom open : ma-vrij 9:00 - 16:00
 • Klantenservice open tot 20:00
Xcomfort

€ 185,00

Inclusief 21% BTW

Exclusief verzendkosten

Productinformatie

XCOMFORT Bridge

De nieuwe slimme installatiecontroller met eenvoudig te gebruiken doe-het-zelf app.

Eenvoudig en gebruiksvriendelijk, de controller brengt xComfort-installaties binnen handbereik, of u nu een nieuw xComfort-installatieprogramma, een ervaren xComfort-installatieprogramma of een eindgebruiker bent.

Er is geen aanvullende configuratiesoftware of voorafgaande programmeerkennis vereist, wat bijdraagt ​​aan slimme huizen die echt intelligent zijn. Het enige dat u hoeft te doen, is een van onze vooraf geconfigureerde Go Wireless-pakketten te installeren en de rest zelfs aan de eindgebruiker over te laten als u dat wilt. Het proces is snel, schoon en flexibel. U kunt de app gebruiken om de lichten draadloos te configureren en te bedienen op apparaatniveau, zoneniveau, via scènes of met behulp van de astro-functie.

Met de nieuwe DIY-inbedrijfstellingsfunctie kunt u nieuwe slimme LED-dimmers, schakelaars en plug-in-adapters toevoegen - u kunt ze eenvoudig scannen of nieuwe apparaten ontdekken via de app in een paar eenvoudige stappen. xComfort Bridge is de snelle oplossing voor het beheren van uw smart home op een manier die gemakkelijk, schaalbaar en toekomstbestendig is.

Nadat de xComfort Bridge-controller is verbonden met de lokale WiFi-router, kan deze op afstand worden bediend met de xComfort Bridge-app op iOS (iPhone, iPad, iPod) of Android-apparaten (smartphone, tablet). Verschillende ingebouwde LED's geven informatie over de status en werking van de controller. De controller kan op elke wand worden gemonteerd, op 55 mm of 68 mm schakelaars of op een aansluitdoos of installatiedoos. Een set voetjes (meegeleverd) maakt het ook mogelijk om de controller op elk horizontaal oppervlak te plaatsen.

Na de installatie van de gratis xComfort Bridge App, fungeert een smartphone of tablet als controller voor draadloos schakelen en dimmen.

Naast de functie als centrale draadloze AAN/UIT-schakelaar kan de xComfort Bridge ook worden gebruikt voor het instellen van specifieke lichtscènes of voor het gelijktijdig activeren, deactiveren of dimmen van meerdere lichtbronnen via door de gebruiker gedefinieerde zones (bijv. "keuken", "woonkamer", etc.).

Bovendien kan een breed scala aan pictogrammen individueel worden toegewezen om het gebruiksgemak te maximaliseren.

In totaal kan de xComfort Bridge tot vijf kamers en maximaal 30 actors of stekkers aansturen en heeft deze een bereik van twee wanden en een plafond.

Let op: Alleen de 18 mm schakel- en dimactoren worden ondersteund (zonder lokale ingangen).

Er is geen programmering of Eaton MRF-programmakennis nodig voor het instellen, in bedrijf stellen of bedienen van de xComfort-bridge

Inbegrepen in de doos:

 1. montagebeugels
 2. bumpervoeten
 3. USB-adapter
 4. Micro-USB-kabel
 5. UTP-kabel
 6. schroeven
 7. pluggen en plakstrips

model: CBCA-00/01 - 196811

9008790987717

Specificaties

SysteemXcomfort
Module typeController (zender+ontvanger)
GebruikOpbouw

Recensies

Schrijf uw recensie

XCOMFORT Bridge

XCOMFORT Bridge

xComfort Bridge voor alle 18 mm schakel- en dimactoren (zonder lokale ingangen)