Somfy raam decoraties

Nieuwe producten

Bekeken producten

Somfy Inbraakmelder deur/raam contact

2400928

Nieuw

Het deur/raam contact waarschuwt als een deur of raam open gaat.

Meer details

Levertijd 4-7 werkdagen

 • Ma-vrij voor 16:00 besteld? Levering volgende dag
 • Zeer groot assortiment.
 • Retourneren binnen 14 dagen
 • Showroom open : ma-vrij 9:00 - 16:00
 • Klantenservice open tot 20:00

€ 79,00

Inclusief 21% BTW

Exclusief verzendkosten

Productinformatie

Somfy Inbraakmelder deur/raam contact

Somfy deur/raam contact

Het deur/raam contact is een sensor die waarneemt als de deur open gaat. Het deur/raam contact bestaat uit een melder en een magneet. Als het contact tussen de melder en magneet wordt verbroken dan wordt er draadloos een signaal verstuurd.  

Somfy TaHoma

Het deur/raam contact kan worden gebruikt als onderdeel van de Somfy TaHoma. Zodoende kunt u meerdere producten middels het deur/raam contact laten besturen. Laat bijvoorbeeld verschillende lampen aangaan en een rolgordijn openen. Tevens kunt u alerts op uw smart phone of tablet ontvangen als de sensor geactiveerd wordt. 

Let op: om dit product te koppelen aan de Somfy TaHoma versie 1 (het vierkante model) is de sensor module vereist. Bij de nieuwe TaHoma niet.

 

Somfy Protexiom Alarmsysteem

Deze draadloze sensor kan worden gebruikt als onderdeel van het Somfy Protexiom alarmsysteem. Het deur/raam contact kan het alarm activeren.

Protexiom Alarm is 100% draadloos en kan dus gemakkelijk worden geïnstalleerd. De alarm pakketten zijn eenvoudig aan te passen op uw situatie. Het alarmsysteem kan uitgebreid worden tot een maximum van 40 onderdelen. Een bewegingsmelder voor buiten, rookmelders of een bewegingsmelder met camera zijn eenvoudig toe te voegen.

Optimaal beveiligde radiofrequentietechnologie

Protexiom Alarm maakt gebruik van radiotransmissie op twee wisselfrequenties die elkaar vootdurend aflossen om te waarborgen dat de informative volledig wordt overgedragen.

Beveiligd tegen vandalisme en sabotage

Protexiom Alarm componenten zijn allen voorzien van sabotagecontacten die voorkomen dat ongemerkt een onderdeel van de muur kan worden losgemaakt of dat de overkapping kan worden verwijderd. Wanneer een poging tot sabotage wordt waargenomen gaat de sirene aan en ontvangt u een SMS bericht.

Gegarandeerde kwaliteit

Alle Protexiom Alarm onderdelen en accessoires zijn voorzien van 5 jaar garantie. Alle producten worden uitgebreid getest in Frankrijk. Zodoende kunnen we de kwaliteit, prestaties en levensuur garanderen.

Specificaties

Specificaties:

 • Aan te sluiten op het Somfy Alarmsysteem of Somfy TaHoma
 • Let op: om dit product te koppelen aan de Somfy TaHoma versie 1 (het vierkante model) is de sensor module vereist. Bij de nieuwe TaHoma niet.
 • Afmetingen: 93 x 46 x 17 mm
 • Maximale ruimte tussen melder en magneet: 10 mm
 • Batterij: 1x CR2450 lithium
 • Bedrijfstemperatuur: +10C / 400 C
 • Garantie: 5 jaar

Recensies

Schrijf uw recensie

Somfy Inbraakmelder deur/raam contact

Somfy Inbraakmelder deur/raam contact

Het deur/raam contact waarschuwt als een deur of raam open gaat.

Nieuwe producten

Bekeken producten