Smart switch 6 - AEOTEC - Zwave
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Smart switch 6 - AEOTEC - Zwave

Een compacte plugin stekker voor apparaten tot 13 A (3000 Watt). Voorzien van een RGB ring en een USB oplaad poort.

€ 48,90 Incl 21% BTW

€ 40,41 Exclusief belasting

check Op voorraad
Omschrijving

Smart plugin module.

Plug deze in een stopcontact in uw huis en het stopkontakt wordt direct slimmer.

Smart Switch 6 is een slimme plugin die je draadloos kunt bedienen. U kunt dat doen via de afstandsbediening of een smart phone, en vanuit een automatiseringssysteem schema (bv via een Fibaro Home Center) of uit het stopcontact zelf. Nu is uw stopcontact is slimmer.

En omdat het echt slim is, biedt de Smart Switch 6 meer dan alleen draadloze bediening.


Draadloze bediening.

Onder controle te houden via de afstandsbediening van maximaal 150 meter van waar ook ter wereld via een smartphone of tablet. Smart Switch 6 kan worden gecontroleerd met behulp van beveiligde en versleutelde draadloze technologie.

Oppas.

Controle wat via een schema in een Smart Switch 6 is aangesloten en ervoor te zorgen dat gaming systemen en computers niet worden niet gebruikt als dat niet de bedoeling is.

Automatisering.

Gemak. Kostenbesparingen. Onze elektronica wordt alleen ingeschakeld als we die gebruiken. Smart Switch 6 kunt u automatisch apparaten in- of uitschakelen volgens een schema dat u kiest.

Veiligheid.

Zet uw elektronica af in het geval van een noodsituatie of een gevaar. Smart Switch 6 kunt u automatisch apparaten uitschakelen, zoals lekkende airco's en koelkasten, als ze falen.

Geef minder uit.

Monitoren en precies begrijpen hoeveel geld de aangesloten apparaten Smart Switch 6 gebrujiken en maak vervolgens een schema om uw elektriciteitsrekening te verminderen.

Bescherm apparaten.

Uw dure elektronica is veilig bij Smart Switch 6 met dank aan de ingebouwde overspanningsbeveiliging en over-de huidige bescherming.

De smart swich bevat een RGB ring die aan kan geven of de switch aan- of uit staat en tevens hoeveel stroom verbruikt wordt.
USB aansluiting voor het opladen van electronica (max 1000mA)
Apparaten tot 13 A (3000 Watt) kunnen geschakeld worden.
Datasheet
Aeotec
ZW096-C16
1220000013049
Datasheet
Systeem
Z-wave
Module type
Ontvanger
Type module
Schakelaar
Gebruik
Plugin
Veel gestelde vragen
    kan de "wandschakelaar Button 8 - Heatit- Zwave" op homey aangesloten worden, zou er mijn ventilatie mee willen sturen, die aangesloten zit op homey via qubino dimmer 0-10 volt. bedankt , Walter

    Het is een standaard z-wave apparaat welke in ieder geval op Fibaro HC2/HC3 en Domoticz functioneert, dus ik denk dat deze ook wel op Homey werkt.


Customers who bought this product also bought:
Je bent misschien ook geïnteresseerd in