AEOTEC - Zwave

Nieuwe producten

Aanbiedingen

Bekeken producten

Sirene 6 - AEOTEC - Zwave

ZW164-C

Nieuw

De slimme binnensirene van uw huis.

Meer details

Op voorraad

  • Ma-vrij voor 16:00 besteld? Levering volgende dag
  • Zeer groot assortiment.
  • Retourneren binnen 14 dagen
  • Showroom open : ma-vrij 9:00 - 16:00
  • Klantenservice open tot 20:00
zwave
Dit product werkt met z-wave. Alle producten van diverse merken, die via z-wave communiceren, kunnen door elkaar gebruikt worden in één systeem. Je hebt wel een centrale controller nodig (zoals een Fibaro HCL. HC2 of Raspberry met Domoticz en z-wave USB module). Z-wave werkt als een netwerk en communiceert in 2 richtingen. Je kunt op je app dus zien of een module aan - of uitstaat.Wil je meer informatie: bel dan op 040-7870738 of mail via info@domoticahouse.com.

€ 59,99

Inclusief 21% BTW

Exclusief verzendkosten

Productinformatie

AEOTEC Indoor Siren 6 binnensirene of deurbel.


De slimme binnensirene van uw huis.

U kunt Z-Wave gebruiken om uw huis slimmer te maken. En u kunt Sirene 6 gebruiken om uw huis slimmer, veiliger en veiliger te maken.

Sirene 6 voor beveiliging.

Of het nu op afstand wordt bewaakt of zelf wordt bewaakt, Sirene 6 is de perfecte binnensirene voor een Z-Wave beveiligingssysteem. In het geval dat een inbraak of inbraak wordt gedetecteerd door een aantal Z-Wave-sensoren, kan het elk van maximaal 15 vooraf geconfigureerde tonen laten horen met een oorverdovend geluid van 105 decibel.

Sirene 6 voor veiligheid.

Verbeterd met Z-Wave, Sirene 6 is niet alleen een onderdeel van het beveiligingssysteem van uw huis. In geval van nood of iets waarvan u op de hoogte moet worden gebracht, kan Siren 6 worden gebruikt als een extra luidspreker voor andere aangesloten apparaten, waaronder Z-Wave rook- en lekdetectoren.

Sirene 6 voor meer.

Sirene 6 is echt het meest verbonden waarschuwingssysteem van Z-Wave. Eenvoudig in te stellen als een sirene, het is net zo eenvoudig om te zetten in een deurbel. In combinatie met een optioneel accessoire, biedt Sirene 6 dezelfde functionaliteit als Aeotec's Z-Wave deurbel, Doorbell 6.
Hier vind je de button voor de Sirene 6 of Doorbell 6

Boordevol functies.

De oorverdovende 105db-luidspreker van sirene 6 is de eerste verdedigingslinie van uw huis bij een inbraak. Als dat te luid is voor uw behoeften, kan Sirene 6 worden geconfigureerd om zijn alarm te laten afgaan op ergens tussen 80dB en 105db.

Visuele waarschuwingen.

Als de audio-waarschuwingen uw aandacht niet kunnen trekken, zullen de visuele waarschuwingen van Sirene 6 dat wel doen. Elke sirene heeft meerdere stroboscoop-LED's ingebed in zijn gezicht, die u visueel kunnen waarschuwen voor een incident met 1000 lumen licht.

Reserve batterij.

Soms gebeuren noodsituaties wanneer uw stroom uitvalt. Soms is het de noodsituatie die ervoor zorgt, zoals een indringer die zich voorbereidt op binnenkomst. Sirene 6 bevat een ingebouwde, constant oplaadbare back-upbatterij, wat betekent dat deze tot 4 uur kan werken, zelfs als de stroom uitvalt.

S2 Z-Wave Plus.

Het helpt uw ​​huis veilig te houden, daarom is Siren 6 ook veilig en beveiligd. Met behulp van Aeotec's exclusieve combinatie van Z-Wave Plus en S2 biedt Siren 6 3 verschillende lagen draadloze beveiliging om hacking of interferentie door indringers te voorkomen.

Eenvoudig te installeren.

Ondanks dat het een integraal onderdeel is van een Z-Wave beveiligingssysteem, is Siren 6 gemakkelijk te installeren.

sirene6 plug-in

Geen complexe bedrading. Geen dure installatie. Siren 6 instellen kan niet eenvoudiger. Selecteer waar u het thuis wilt hebben, sluit het aan op een stopcontact in de buurt en synchroniseer het vervolgens met uw Z-Wave-systeem.

sirene 6 beveiligd

Na installatie kan het installeren van Sirene 6 net zo eenvoudig zijn als het op een plank plaatsen. Het kan ook worden bevestigd en op zijn plaats worden bevestigd aan een oppervlak, zoals een muur of plafond, met behulp van de meegeleverde muurbevestigingsplaat en schroeven.

1220000016224

Specificaties

SysteemZ-wave
Module typeZender
Type moduleSensor
GebruikOpbouw

Recensies

Schrijf uw recensie

Sirene 6 - AEOTEC - Zwave

Sirene 6 - AEOTEC - Zwave

De slimme binnensirene van uw huis.

Accessoires