Qubino Zwave

Nieuwe producten

Bekeken producten

Qubino Flush Shutter DC

ZMNHOD1

Nieuw

De Qubino Flush Shutter DC is ideaal voor het aansturen van de 12-24V DC-motoren van rolluiken, rolgordijnen,...

Meer details

Op voorraad

  • Ma-vrij voor 16:00 besteld? Levering volgende dag
  • Zeer groot assortiment.
  • Retourneren binnen 14 dagen
  • Showroom open : ma-vrij 9:00 - 16:00
  • Klantenservice open tot 20:00
zwave
Dit product werkt met z-wave. Alle producten van diverse merken, die via z-wave communiceren, kunnen door elkaar gebruikt worden in één systeem. Je hebt wel een centrale controller nodig (zoals een Fibaro HCL. HC2 of Raspberry met Domoticz en z-wave USB module). Z-wave werkt als een netwerk en communiceert in 2 richtingen. Je kunt op je app dus zien of een module aan - of uitstaat.Wil je meer informatie: bel dan op 040-7870738 of mail via info@domoticahouse.com.

€ 59,00

Inclusief 21% BTW

Exclusief verzendkosten

Productinformatie

Qubino Flush Shutter DC

De Qubino Flush Shutter DC is ideaal voor het aansturen van de 12-24V DC-motoren van rolluiken, rolgordijnen, zonnewering, jaloezieën en soortgelijke zonneluifels (bijvoorbeeld de Somfy rolgordijn motoren). Je kunt  op afstand bedienen door middel van de Z-Wave-netwerk of via de muur schakelaars. Ook meet het stroomverbruik en ondersteunt de aansluiting van een digitale temperatuursensor.

Waar wordt het voor gebruikt?

De Qubino Flush Shutter DC is ideaal voor het op afstand besturen van 12-24V DC-motoren van rolluiken, rollen, schaduwen, jaloezieën en soortgelijke zonneweringen.

De kleinste van allemaal.

De Qubino Flush Shutter DC module is gevestigd in een kleinere behuizing dan vergelijkbare modules van elk ander merk en past gemakkelijk in elke inbouwdoos.

Energie wizard.

De Qubino Flush Shutter DC kan het energieverbruik van de aangesloten elektrische apparaten meten en heeft zelf een extreem laag energieverbruik van slechts 0,3 W.

Opmerkelijk veelzijdig.

De Qubino Flush Shutter DC kan werken over een breed temperatuurbereik, van -10 ° C tot 40˚C (14˚-104F). Het ondersteunt de aansluiting van een digitale temperatuursensor, die ook nuttig is voor complexe scenario's. Elke module fungeert ook als een repeater om het bereik en de stabiliteit van de Z-Wave netwerk te verbeteren.

De eenvoudigste installatie.

Extreem klein formaat en een speciaal ontworpen behuizing betekenen dat de aansluiting van de module in een inbouwdoos de eenvoud zelve is. Het installatieproces, getest en goedgekeurd door professionele elektriciens, bestaat uit slechts drie stappen:

Sluit de 230V af in de meterkast
Verwijder de schakelaar uit de doos en ontkoppel de draden.
Sluit de draden aan op de Qubino module en plaats deze in de doos.
Bevestig de schakelaars in de doos.

Link naar de handleiding


Ongelooflijk snelle ondersteuning. Gratis.

We weten dat, wanneer u informatie nodig heeft, u snel nodig heeft. Daarom bieden wij een live klantenservice hulplijn, waar u direct antwoord kunt krijgen op al uw vragen. Gratis. Al onze ondersteuning en training is persoonlijk en gratis.

De geteste en betrouwbare module.

Qubino modules zijn "install-and-forget" producten. Onze producten zijn gemaakt om lang mee te gaan, dus we selecteren alleen hoogwaardige elektronische componenten. Onze modules zijn ook de meest geteste Z-Wave microcontrollers op de markt. Het Sloveense Instituut voor Kwaliteit en Metrologie (SIQ), een onafhankelijke keuringsinstantie, test veiligheidsparameters, waaronder temperatuurstijging, de bouw, de isolatieweerstand, stroomverbruik en overbelasting in overeenstemming met de EN 60669-2-1 norm.

Aanvullende parameters voor profs.


Er zijn 14 extra parameters voor ervaren gebruikers. Enkele van de meest bruikbare zijn:

     Activeren / deactiveren ALL ON / ALL OFF
     Definieer keuze tussen twee beschikbare modi
     tijd die nodig is te definiëren voor lamellen volledige bocht te maken (180 graden)Power supply12 - 24 VDC ±10%
Rated load current2 A
Overcorrect protection5 A
Output circuit power of DC output (resistive load)48 W (24 VDC)
Power measurement accuracy+/- 5%
Digital temperature sensor range
(sensor must be ordered separately)
-50° ~ +125°C
Operation temperature-10° ~ +40°C
Distanceup to 30 m indoors
(depending on building materials)
Dimensions (WxHxD)41.8 x 36.8 x 15.4 mm
(packaging)(79 x 52 x 22)
Weight (including packaging)28 g (34 g)
Electricity consumption0.3 W
For installation in boxesØ ≥ 60 mm or 2 M
SwitchingH bridgeQubino modules zijn "install-and-forget" producten. Onze producten zijn gemaakt om lang mee te gaan, dus we  selecteren alleen het gebruik van hoogwaardige elektronische componenten. Onze modules zijn ook de meest geteste Z-Wave microcontrollers op de markt. De Sloveense Instituut voor Kwaliteit en Metrologie (SIQ), een onafhankelijke keuringsinstantie, test veiligheid parameters, waaronder temperatuurstijging, de bouw, de isolatieweerstand, stroomverbruik en overbelasting in overeenstemming met de EN 60669-2-1 norm.


3830062070089

Specificaties

SysteemZ-wave
Module typeOntvanger
Type moduleJaloezie
GebruikInbouw

Recensies

Schrijf uw recensie

Qubino Flush Shutter DC

Qubino Flush Shutter DC

De Qubino Flush Shutter DC is ideaal voor het aansturen van de 12-24V DC-motoren van rolluiken, rolgordijnen, zonnewering, jaloezieën en soortgelijke zonneluifels

Nieuwe producten

Bekeken producten