Nedis Smart plug for outdoor - 3680 Watt - IP44
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Nedis Smart plug for outdoor - 3680 Watt - IP44

Bedien ieder apparaat voor buiten van op afstand door ze eenvoudigweg op deze Nedis® draadloze smart-stopcontact aan te sluiten en je smartphone of tablet te verbinden met je Wi-Fi-router.

€ 21,99 Incl 21% BTW

€ 18,17 Exclusief belasting

check Op voorraad
Omschrijving

Wi-Fi Smart Stekker zwart voor Buiten | Spatwaterbestendig | IP44 | 16 A

Bedien ieder apparaat voor buiten van op afstand door ze eenvoudigweg op deze Nedis® draadloze smart-stopcontact aan te sluiten en je smartphone of tablet te verbinden met je Wi-Fi-router.

Eenvoudig in te stellen
Je hoeft echt geen technisch wonder of elektricien te zijn om aangesloten apparatuur op afstand te bedienen en te automatiseren. Het enige dat je daadwerkelijk nodig hebt is dit slimme stopcontact en je Wi-Fi-router. Met onze intuïtieve app heb je de mogelijkheid om apparatuur van op afstand en automatisch aan en uit te schakelen. De app werkt zelfs met spraakbedieningsystemen zoals Amazon Alexa en Google Home.

Weersbestendig

Dit smart-stopcontact is regenbestendig dankzij de spatwaterdichte behuizing (IP44 wanneer hij niet in gebruik is) en is bestand tegen temperaturen van -10 tot 40 °C.

Tijdschema en koppelen
Stel een tijdschema in voor het stopcontact om apparatuur in te schakelen of koppel deze met andere toestellen om sfeerscenes te creëren die je kunt activeren met één enkele commando of een druk op de knop.


Over Nedis® SmartLife
Ontdek een breed en continu groeiend assortiment producten, zoals lampen, schakelaars, stopcontacten, sensoren en camera’s – allemaal te bedienen via een eenvoudige en intuïtieve app. Met functies voor spraakbediening die ondersteund worden door Amazon Alexa en Google Home, en verder niets meer dan je bestaande Wi-Fi-netwerk, is dit het verbonden smart home vereenvoudigd. Of je nu op zoek bent naar één slimme lamp of stopcontact, of dat je je hele woning wilt automatiseren, ontdek hoe toegankelijk slimme technologie tegenwoordig is.

Datasheet
Nedis
WIFIPO120FWT
5412810317219
Datasheet
Systeem
Wifi
Kleur
Wit
Ingangsspanning
230 VAC 50 Hz
Type stekker
Schuko / Type F (CEE 7/7)
Max. frequentie
2400 - 2483.5 MHz
Min. Temperatuur
-30 graden
Max. temperatuur
40 graden
Stroom
16 A
Max. uitgangsvermogen
3680 W
Updates
Minimaal 60 maanden na introductiedatum
Veel gestelde vragen
Customers who bought this product also bought:
Je bent misschien ook geïnteresseerd in