AEOTEC - Zwave

Nieuwe producten

Bekeken producten

Deurbel 6 - AEOTEC - Zwave

ZW162-C

Nieuw

Connected home. Connected doorbell

Meer details

Levertijd 4-7 werkdagen

  • Ma-vrij voor 16:00 besteld? Levering volgende dag
  • Zeer groot assortiment.
  • Retourneren binnen 14 dagen
  • Showroom open : ma-vrij 9:00 - 16:00
  • Klantenservice open tot 20:00
zwave
Dit product werkt met z-wave. Alle producten van diverse merken, die via z-wave communiceren, kunnen door elkaar gebruikt worden in één systeem. Je hebt wel een centrale controller nodig (zoals een Fibaro HCL. HC2 of Raspberry met Domoticz en z-wave USB module). Z-wave werkt als een netwerk en communiceert in 2 richtingen. Je kunt op je app dus zien of een module aan - of uitstaat.Wil je meer informatie: bel dan op 040-7870738 of mail via info@domoticahouse.com.

€ 64,99

Inclusief 21% BTW

Exclusief verzendkosten

Productinformatie

Aeotec Doorbell 6 - zwave

Connected home. Connected doorbell.

Z-Wave maakt uw huis slimmer. Doorbell 6 maakt uw voordeur slimmer. Omdat het verbonden en slim is, betekent het indrukken van de knop van de Doorbell 6 meer dan alleen een waarschuwing horen om te weten dat er iemand aan uw deur staat.

U ontvangt een melding in uw huis.

De combinatie van 105db luidspreker en 1000 lumen verlichting betekent dat de deurbel van Doorbell 6 onmiddellijk iemand in uw huis op de hoogte brengt dat de deurbel is ingedrukt.

U krijgt een melding waar u ook bent.

Wanneer u ook bent, kunt u onmiddellijke smartphone- en app-meldingen ontvangen van uw Z-Wave-systeem zoals de Fibaro HCL of Fibaro HC2.

Veiligheid en beveiliging verlichting.

Wanneer 's nachts of in het donker uw deurbel ingedrukt wordt, kun u verbonden Z-Wave-lampen binnen of buiten inschakelen voor veiligheid.

Activeer alles wat verbonden is.

Zelfs als het geen Z-Wave is, kan Doorbell 6, zolang het verbonden is met uw smart home-systeem, het inschakelen. Activeer verbonden camera's, schakel lichten in zodat camera's duidelijkere beelden opnemen of andere beveiligingsapparaten in uw huis activeren.

Z-Wave's draadloze deurbel.

Deurbel 6 kan in enkele minuten worden ingesteld. De bel voor binnen en de buitenknop maken gebruik van de toonaangevende draadloze thuisbeheersstandaard, Z-Wave Plus, om uw huis op enkele momenten slimmer te maken.

Indoor gong.

De kern van Doorbell 6 is de gong. In staat om maximaal 3 afzonderlijke knoppen te overbruggen met uw Z-Wave-systeem, het zal ervoor zorgen dat iedereen die thuis is, weet dat iemand aan de deur staat door de combinatie van audio- en visuele waarschuwingen.

deurbel 6 : 1000 lumen

lichte waarschuwingen.

deurbel 6 : 105dB

8 verschillende audio waarschuwingen / verschillende tonen.

Outdoor knop.

Het verzenden van waarschuwingen naar de bel is de draadloze knop van Doorbell 6. Om een ​​sterk draadloos bereik en een batterijlevensduur van 2 jaar te bieden, maakt elke knop gebruik van een draadloos signaal met een laag vermogen van 433 MHz waardoor het signaal van de knop eenvoudig te bereiken is. Op batterijen, elke knop kan eenvoudig naast uw deur of poort worden geïnstalleerd met dubbelzijdige tape of kleine schroeven. Doorgaans bevindt de bel van Doorbell 6 zich binnen 90 meter van de knop en kan hij communiceren met 3 afzonderlijke knoppen waardoor meerdere ingangen bij u thuis een knop kunnen hebben wanneer deze binnen bereik is.

Levensduur doorbell 6 batterij 2 jaar

Wireless range : 90 m / 300 ft

deurbel 6 montage : 2 schroeven voor eenvoudige installatie.

Draadloos bereik.

Door gebruik te maken van 2 verschillende draadloze technologieën, kan de knop van Doorbell 6 worden geïnstalleerd tot 90 meter / 300 voet van de bel terwijl de bel zelf 100 meter / 328 voet van uw Z-Wave gateway kan zijn.

Batterijduur

Aangedreven door 2 A-formaat 12 volt batterijen, kan de draadloze knop van Doorbell 6 tot 2 jaar werken voordat de batterijen moeten worden vervangen.

27% luider

Als deurbel of sirene is Doorbell 6 ontworpen om te worden gehoord. Gong tonen tot 105db, deurbel 6 is 27% luider dan eerdere modellen.

Waterdicht.

De buitentoets van Doorbell 6 is ontworpen om de elementen te weerstaan ​​en is waterdicht volgens IP55-normen en kan werken bij temperaturen tussen -4 ° F en 104 ° F / -20 ° C en 40 ° C.

Verbeterde beveiliging

Gebouwd op Z-Wave Plus, is Doorbell 6 veilig. Het profiteert van Z-Wave S2, die 3 verschillende soorten draadloze beveiliging biedt om hacking of interferentie door indringers te voorkomen.

Meerdere knoppen

Deurbel 6 kan op meer dan uw voordeur worden gebruikt. In staat om te worden gecombineerd met meerdere buitenknoppen, kan Doorbell 6 worden geïnstalleerd op 3 afzonderlijke deuren of ingangen.

1220000015982

Specificaties

SysteemZ-wave
Module typeZender
Type moduleSensor
GebruikOpbouw

Recensies

Schrijf uw recensie

Deurbel 6 - AEOTEC - Zwave

Deurbel 6 - AEOTEC - Zwave

Connected home. Connected doorbell

Accessoires

Nieuwe producten

Aanbiedingen

Bekeken producten