Busch-Wächter® 70 MasterLINE
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-€ 4,20

Busch-Wächter® 70 MasterLINE

Busch-Wächter® 70 MasterLINE

Ideaal voor tussenwoningen.

Zeker is zeker. De beide modellen Busch-Wächter® 70 MasterLINE en Busch-Wächter® 110 MasterLINE zijn bewegingsschakelaars met een gereduceerd detectiebereik.

€ 89,75 Incl 21% BTW

€ 74,17 Exclusief belasting

€ 93,95 - € 4,20

new_releases Levertijd 4-7 werkdagen
Omschrijving

Ideaal voor tussenwoningen.

Zeker is zeker. De beide modellen Busch-Wächter® 70 MasterLINE en Busch-Wächter® 110 MasterLINE zijn bewegingsschakelaars met een gereduceerd detectiebereik. Daarom zijn ze perfect voor toepassing bij smalle tussenwoningen. Zo wordt voorkomen dat bij een korte afstand tussen huis en trottoir door langslopende personen of bij beweging in de tuin van de buren steeds het licht wordt ingeschakeld. Ze bieden een homogene reikwijdte van twaalf meter naar voren en vier meter naar iedere kant. Vier detectiegebieden zorgen voor een precieze detectie, ook bij frontale benadering.


Zo mooi kan veiligheid zijn.

Busch-Wächter®-schakelaars zien er niet alleen goed uit, ze overtuigen ook met wat erin zit. Hoogwaardige, intelligente techniek geeft veiligheid een nieuwe dimensie. En geeft zowel binnen als buiten een veilig gevoel. De intelligente bewegingsschakelaars van Busch-Jaeger ontgaat niets. Ze reageren meteen wanneer dat nodig is. Ze herkennen bijvoorbeeld precies wanneer het licht moet worden in- of uitgeschakeld en zijn een betrouwbare wegwijzer in het donker. Deze hoogwaardige detectiesystemen garanderen een volledige bewaking op ieder gebied. Ze zorgen voor een goede nachtrust, verjagen dieven en schakelen het licht aan en uit wanneer de bewoners op vakantie zijn.


Eenvoudige en snelle montage.

De bewegingsschakelaar kan eenvoudig op de aansluitdoos worden geklikt. En kan met de extra schroefmogelijkheid tegen demontage worden beschermd. Met de universele kabelinvoermogelijkheden zijn de apparaten geschikt voor alle installatiemethoden. De draden worden pas na het monteren van het onderste apparaatdeel aangesloten.


Gemakkelijk instellen.

De reikwijdte bij de Busch-Wächter® 70 / 110 MasterLINE bedraagt twaalf meter naar voren en vier meter aan iedere kant. Bij beide modellen kunt u de functies direct op het apparaat zelf instellen. De praktische toestandsindicatie op het apparaat informeert bijvoorbeeld over de continu uit-status van de Busch-Wächter®. De led bevindt zich achter de lens en is ook van veraf goed te herkennen. Praktisch: nalooptijd en helderheidsschakeldrempel kunnen los van elkaar worden ingesteld.


Kleurenoverzicht.

De modellen van de Busch-Wächter® 70  en 110 MasterLINE zijn verkrijgbaar in eigentijdse kleuren: wit, bruin, antraciet en zilver metallic. Voor een harmonisch samenspel met iedere architectuurstijl.

 

Technische Specificatie

 • Ideaal voor tussenwoningen
 • Detectiebereik 12 m naar voren en 4 m naar iedere kant
 • Met vier detectiegebieden, precieze detectie ook bij frontale benadering
 • Vlak op de wand gemonteerde bewegingsschakelaar bij hoe detectiekwaliteit
 • Apparaat kan door extra schroefmogelijkheid tegen directe demontage worden beschermd.
 • Wandaansluitdoos met niveauvereffening, d.w.z. zachte componenten aan de achterkant van de wandaansluitdoos
 • Toestandsindicatie op het apparaat informeert over de actieve bedrijfsmodus
 • Signalering van de detectie voor eenvoudigere inbedrijfname of voor diagnosedoeleinden
 • Mogelijkheid voor het doorschakelen naar verdere verbruikers
 • Met bewaking van directe omgeving, inschakeling bij het verlaten van de deur
 • Automatische reikwijdtestabilisatie
 • Automatische storingsonderdrukking
 • Alle belastingen kunnen worden aangesloten, maximaal 1.400 W/VA (6 AX)
Datasheet
BJ-BW-70-ML
4011395150757
Veel gestelde vragen
Customers who bought this product also bought: