Busch-Wächter® 280 MasterLINE
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-€ 10,05

Busch-Wächter® 280 MasterLINE

Busch-Wächter® 280 MasterLINE

Zo mooi kan veiligheid zijn.

€ 224,95 Incl 21% BTW

€ 185,91 Exclusief belasting

€ 235,00 - € 10,05

new_releases Levertijd 4-7 werkdagen
Omschrijving

Busch-Wächter®-schakelaars zien er niet alleen goed uit, ze overtuigen ook met wat erin zit. Hoogwaardige, intelligente techniek geeft veiligheid een nieuwe dimensie. En geeft zowel binnen als buiten een veilig gevoel. De intelligente bewegingsschakelaars van Busch-Jaeger ontgaat niets. Ze reageren meteen wanneer dat nodig is. Ze herkennen bijvoorbeeld precies wanneer het licht moet worden in- of uitgeschakeld en zijn een betrouwbare wegwijzer in het donker. Deze hoogwaardige detectiesystemen garanderen een volledige bewaking op ieder gebied. Ze zorgen voor een goede nachtrust, verjagen dieven en schakelen het licht aan en uit wanneer de bewoners op vakantie zijn.

De detectiezone van deze bewegingsschakelaar ligt bij 280°. De reikwijdte bedraagt 16 meter naar alle kanten. Hij beschikt over vier detectiegebieden zonder leemtes in de detectie. Met de Busch-Wächter® 280 MasterLINE en een hoekadapter kunnen zelfs twee kanten van een huis worden bewaakt. Andere eigenschappen van deze innovatieve apparaten zijn de bodem- en achterwaartse detectie, de kruipbescherming en de automatische inschakeling van het licht bij het verlaten van de woning via de voordeur. Vergeleken met de Busch-Wächter® 220 MasterLINE biedt de Busch-Wächter® 280 MasterLINE een bredere lens en een grotere detectiehoek van 280°.

Op de bewegingsschakelaars kunnen alle belastingen worden aangesloten, maximaal echter 3.680 W/VA. De modellen zijn zoals alle Busch-Wächter®-apparaten eenvoudig te bedienen en uitgerust met praktische functies zoals bedrijfsmodus, schemerinstelling, nalooptijd en korte impuls. Daarnaast houdt de automatische reikwijdtestabilisatie ondanks verschillende weersverhoudingen de reikwijdte altijd constant.De Busch-Wächter® 280 MasterLINE overtuigt met automatische storingsonderdrukking en aanwezigheidssimulatie, ideaal in de vakantietijd. Een ander voordeel is de demontagebemoeilijking.


Eenvoudige en snelle montage.

De bewegingsschakelaar kan eenvoudig op de aansluitdoos worden geklikt. En kan met de extra schroefmogelijkheid tegen demontage worden beschermd. Met de universele kabelinvoermogelijkheden zijn de apparaten geschikt voor alle installatiemethoden. De draden worden pas na het monteren van het onderste apparaatdeel aangesloten.


Kleurenoverzicht.

Een kleur die past bij de gevel. De Busch-Wächter® 280 MasterLINE is verkrijgbaar in de eigentijdse kleuren wit, antraciet, bruin en zilver metallic.

Detectiebereik.

Het detectiebereik van deze bewegingsschakelaar ligt bij 220°. De reikwijdte bedraagt 16 meter naar alle kanten. Hij beschikt over een detectiegebied zonder leemtes in de detectie met dierzone.

Montagemogelijkheden.


01 Wandmontage.
De klassieke installatie. De Busch-Wächter®-bewegingsschakelaars kunnen eenvoudig en snel worden geïnstalleerd. Bijvoorbeeld in de klassieke positie aan de wand. Eén van de meest voorkomende montagesituaties.

02 Wandmontage bij helling. Iedere taak soeverein opgelost. De Busch-Wächter® is een multitalent. Zelfs in complexe situaties zoals bij een gebouw op een helling of met een stijging kan de bewegingsschakelaar met een hoekadapter zo worden aangebracht en afgesteld, dat hij de beste detectiemogelijkheden biedt.

03 Plafondmontage. Al het goede komt van boven. Wanneer de Busch-Wächter® aan het plafond moet worden geïnstalleerd, zijn er twee varianten. Van onderen voor een breed detectiebereik of met de hoekadapter waarmee het apparaat in de gewenste positie kan worden gezet.

04 Hoekmontage. Een Busch-Wächter® kan iedere uitdaging aan.Dankzij een detectiebereik van max. 280° zijn ook de moeilijkste bewakingstaken een kinderspel. In combinatie met een speciale hoekadapter kan hij snel en zonder problemen aan de hoeken van een gebouw worden geïnstalleerd.

Alle functies eenvoudig besturen.

Met de praktische IR-handzender heeft u veiligheid en comfort betrouwbaar onder controle. De instellingen kunnen eenvoudig zonder bedrading of elektro-installateur worden aangepast. Bijvoorbeeld de helderheidsschakeldrempel, aanwezigheidssimulatie of continulicht aan/uit.

Functies

 • Ideaal voor vrijstaande huizen
 • Detectiebereik 220°, 16 meter naar alle kanten
 • Met vier detectiegebieden
 • Apparaat kan met extra schroefmogelijkheid worden beschermd tegen directe demontage.
 • Bevestigingsgat compatibel met alle tot nog toe verkrijgbare Busch-Wächter®-modellen
 • Belangrijke functies zoals continulicht aan, continu uit, aanwezigheidssimulatie en opslaan van de helderheidsschakeldrempel kunnen zonder instelling op het apparaat met de IR-handzender worden in- en uitgeschakeld.
 • Op afstand bedien- en instelbaar, verdere instellingen/functies kunnen nu met de IR-servicehandzender worden in- en uitgeschakeld.
 • Energiebesparing: het tijdstip van de gedwongen uitschakeling is afhankelijk van de ingestelde nalooptijd, maximaal 90 minuten.
 • Signalering van de detectie voor eenvoudigere inbedrijfname of voor diagnosedoeleinden
 • Eenvoudig, klemvrij leggen van de leidingen
 • Geen leemtes in de detectie, homogeen, groot detectiebereik
 • Bodem- en achterwaartse detectie
 • Kruipbescherming en inschakelen bij het verlaten van de woning door de voordeur
 • Automatische reikwijdtestabilisatie. Ook bij verschillende omstandigheden buiten houdt de Busch-Wächter® de reikwijdte constant.
 • Automatische storingsonderdrukking
 • Aanwezigheidssimulatie (bijvoorbeeld als de bewoners op vakantie zijn). Bij invallen van de schemering wordt op continulicht geschakeld en na ongeveer 23.30 uur wordt de bewakingsfunctie ingeschakeld.
 • Alle belastingen kunnen worden aangesloten, maximaal 3.680 W/VA

Extra functies t.o.v. het model Busch-Wächter® 220 MasterLINE

 • detectiebereik 280°, 16 m naar alle kanten
 • detectie van twee kanten van het huis met behulp van de hoekadapter

Achterwaartse detectie.

Een typisch kenmerk voor dit comfort eigenschap is de praktische achterwaartse detectie. Wanneer een persoon het huis verlaat, schakelt hij automatisch het buitenlicht in. Zo stapt u niet meteen vanuit de verlichte hal het donker in, maar is ook het bereik voor de huisdeur voorzien van rustgevend licht.

Datasheet
BJ-BW-280-ML
1 kg
4011395150849
Veel gestelde vragen
Customers who bought this product also bought: