Aqara Zigbee LED strip T1
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Nieuw product

Aqara Zigbee LED strip T1

Zigbee LED strip 2 m

€ 49,99 Incl 21% BTW

€ 41,31 Exclusief belasting

check Op voorraad
Omschrijving

De Aqara LED Strip T1 is een multifunctionele LED Strip met Zigbee 3.0. De strip kan gebruikt worden voor RGB-CCT en Tunable White (6500K <> 2700K) en heeft een hoge kleurwaarde (90 CRI). Het unieke van de LED Strip T1 is dat ieder segment van de strip een eigen kleurinstelling kan weergeven. Hiermee is het mogelijk om unieke kleureffecten te weergeven. Daarnaast heeft de strip een lokale ‘Music Sync’ functie, hiermee kleurt de LED strip mee met het ritme van de muziek. De LED Strip heeft een lengte van twee meter en is tot 10 meter te verlengen met de Aqara LED Strip T1 Extension.

De LED Strip T1 is compatibel met populaire smart home ecosystemen via een Aqara Hub, waaronder Apple Home, Alexa, Google Home en meer.

Matter ondersteuning 

Met Matter hoeven gebruikers zich geen zorgen meer maken over verschillende ecosystemen en technische protocollen. De T1 is volledig compatibel met verschillende smart home ecosystemen. De T1 biedt ondersteuning voor Matter via een Aqara hub.

16 miljoen kleuren en instelbaar wit licht

Er zijn talloze mogelijkheden om een kleur te kiezen! Met de optie voor instelbaar wit licht, variërend van koel (6500K) naar warm (2700K), of verlies jezelf in een wereld van levendige tinten. In de "colorful lamp bead mode" kun je jouw favoriete kleur kiezen of een scène instellen met kleurveranderingen voor de perfecte sfeer.

RGBIC met gradiënteffecten

De strip is opgedeeld in 10 segmenten die individueel geconfigureerd kunnen worden. Hiermee kun je verschillende kleuren, dimstanden en kleurenprogramma's instellen.

Muziek sync-modus: De LED Strip T1 heeft een ingebouwde geluidssensor die de lichtintensiteit kan aanpassen aan het ritme van de muziek. Hiervoor luistert het apparaat naar geluid met behulp van een microfoon en synchroniseert het de strip met het ritme van de muziek. Je kunt tot 8 standaardmodi voorspellen, verschillende sferen en scènes creëren en ertussen schakelen. Ook kun je de RGB-kleurverlichting aanpassen en kiezen tussen warme en koude tinten.

Eén strip met verschillende kleurinstellingen

Met de T1-strip kun je verschillende kleurinstellingen toewijzen aan één LED-strip om jouw kamer te verlichten. Met andere woorden, je kunt verschillende delen van één strip in verschillende kleuren instellen om unieke sferen te creëren.

Aanpasbare lengte en eenvoudige installatie

De LED Strip T1 is in te korten in segmenten van 20 cm en uit te breiden tot wel 10 meter. Het uitbreiden kan met de LED Strip T1 Extension Kit.

Zigbee 3.0 met Repeater functie

In vergelijking met Wi-Fi gebaseerde strips zorgt de Strip T1 niet voor overbelasting van je WiFI netwerk. Het werkt namelijk als een Zigbee mesh repeater en maakt je Zigbee-netwerk betrouwbaarder. Bovendien heeft de T1 een veel lager stroomverbruik in standby-modus, wat het product milieuvriendelijker en budgetvriendelijker maakt.

Kenmerken

  • Zigbee 3.0
  • Lengte LED Strip is 2 meter
  • Uitbreidbaar via LED Strip T1 Extension
  • Lokale muziek sync functie
  • Compatibel met Matter via Aqara Hub
  • LED Strip voor RGB+CCT & Tunable White
  • Verschillende kleurinstelling per 20 cm van de strip
  • Ondersteuning voor unieke kleur gradiënteffecten
  • Kleur temperatuur van 2700K – 6500K, RGB 16 miljoen kleuren
  • All-round compatibiliteit met alle Populaire ecosystemen via Aqara hub

Datasheet
Aqara
RLS-K01D
6975833350933
Datasheet
Systeem
Zigbee
Module type
Ontvanger
Type module
LED strip
Veel gestelde vragen
Customers who bought this product also bought: