Fibaro Home Intelligence - Zwave

FIBARO - Zwave

Het FIBARO systeem, de meest geavanceerde oplossing voor uw woning intelligent te automatiseren. Fibaro maakt het mogelijk om alle electrische apparaten ook draadloos te bedienen, controleren of te koppelen.
Dit alles is mogelijk zonder de bestaande elektrische installatie aan te passen of aan te tasten.
Door de z-wave technologie met de RF 2-weg communicatie is de bediening net zo veilig en zeker als het bedienen van een schakelaar.
De micromodules kunnen eenvoudig achter een bestaande schakelaar geinstalleerd worden en zijn compatibel met uw huidige elektrische installatie, u heeft dus geen nieuwe bedrading nodig.
De met het oog vppr detail ontworpen schitterend design sensoren zij overal te plaatsen en passen in elk interieur. FIBARO geeft het ultimieme in comfort en veiligheid voor uw gezin.
FIBARO kan elke woning transformeren naar een zelf regulerend systeem om u en uw gezinsleden te dienen. Dankzij onze oplossing kunnen elektrische apparaten met elkaar communiceren waardoor er oneindig veel mogelijkheden en oplossingen ontstaan.
U bedenkt hoe u uw leven wilt leiden,  Fibaro verzekerd u van comfort en veiligheid.
Fibaro modules kunnen het best aangestuurd worden met de Fibaro Home Center Lite (HCL) of Home Center 2 (HC2 in zilver of zwart), maar ook door Domoticz controllers met Zwave of andere Zwave controllers. Er zijn schakelaars of slimme stekkers (plugin of inbouw), dimmers, verwarming schakel modules, LEd strip modules, allerlei sensoren (waaronder beweging, temperatuur, licht, vochtigheid, regen, magneet contact en nog veel meer).
Je kunt er natuurlijk verlichting of verwarming mee aansturen, maar ook je sproei installatie, lucht circulatie, rolluiken, gordijnen, hekken. Eigenlijk alles wat elektrisch is aan te sturen.
Daarnaast biedt de Fibaro controller ook nog eens een hele serie plugins waardoor je deze kunt koppelen met andere systemen, zoals je TV (bv Sony en Samsung), Philips HUE, Camera's, alarm systeem, en nog veel meer. Daarvoor is er een universele sensor met ingangen.

In de controller kunnen allerlei scenes gemaakt worden als schakelen met zonsondergang.