XCOMFORT Smart Dimactor met energiemeetsensor
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

XCOMFORT Smart Dimactor met energiemeetsensor

Deze universele dimactor ontvangt stuursignalen en kan door zijn intelligente dimtechnologie een groot aantal verschillende lasten dimmen/schakelen

€ 174,95 Incl 21% BTW

€ 144,59 Exclusief belasting

new_releases Levertijd 4-7 werkdagen
Omschrijving

XCOMFORT Smart Dimactor met energiemeetsensor

Deze universele dimactor ontvangt stuursignalen en kan door zijn intelligente dimtechnologie een groot aantal verschillende lasten dimmen/schakelen. Deze last kan bestaan uit gloei- lampen, halogeenlampen, (elektronische) trafo’s t.b.v. laagspanningshalogeenverlichting, spaarlampen en leds. Doordat eenvoudig het juiste dimprofiel voor de beste dimprestatie gekozen kan worden, behoort het probleem van knipperen, flikkeren, zoemen en nagloeien van bijv. ledlampen tot het verleden. Doordat deze dimactor geen minimale dimlast heeft kan zelfs de kleinste ledlamp al gedimd worden. De voeding wordt via het net verzorgd. De actor kan ingebouwd worden boven een verlaagd plafond of direct in een lamparmatuur.
• De aangesloten last wordt automatisch herkend bij inschakeling van de netspanning
• Beschikt over geheugenfunctie
• De geïntegreerde energiemeetsensor meet het energieverbruik van de aangesloten
belasting en kan direct ingelezen worden in een intelligent apparaat, zoals de Smart Home Controller, om het vermogen(W) en het energieverbruik(kWh) te managen en te monitoren. LET OP, apparaat is niet geijkt, daarom niet geschikt voor kostenverrekening!

Uitvoering: 0-250 Watt / 230VAC
Type: CDAE-01/05-E
Artikelnr: 182449

Datasheet
Moeller
182449
1 kg
Datasheet
Systeem
Xcomfort
Module type
Ontvanger
Type module
Dimmer
Gebruik
Inbouw
Veel gestelde vragen
Customers who bought this product also bought: