Fibaro Home Intelligence - Zwave

Nieuwe producten

Bekeken producten

FIBARO- Home Center 3

FGHC3

Nieuw

Met FIBARO Home Center 3 beheer en bedien je jouw smart home overal ter wereld. Zelfs wanneer je onderweg bent. 

Meer details

Op voorraad

 • Prachtige producten
 • Gratis verzending vanaf €50 (NL en BE)
 • Retourneren binnen 14 dagen
 • Groot assortiment
 • Klantenservice ma-vrij tot 20:00
zwave
Dit product werkt met z-wave. Alle producten van diverse merken, die via z-wave communiceren, kunnen door elkaar gebruikt worden in één systeem. Je hebt wel een centrale controller nodig (zoals een Fibaro HCL. HC2 of Raspberry met Domoticz en z-wave USB module). Z-wave werkt als een netwerk en communiceert in 2 richtingen. Je kunt op je app dus zien of een module aan - of uitstaat.Wil je meer informatie: bel dan op 040-7870738 of mail via info@domoticahouse.com.
Fibaro Extended Care
Fibaro Extended Care - 3 jaar garantie. Meer info:https://fibarobenelux.com/extended-care/

Oude prijs € 599,00

€ 549,00

Inclusief 21% BTW

Gratis verzending vanaf €50

Productinformatie

Fibaro Home Center 3 - HC3

Met FIBARO Home Center 3 beheer en bedien je jouw smart home overal ter wereld. Zelfs wanneer je onderweg bent. Bereid het huis voor op jouw aankomst of zorg ervoor dat het huis beveiligd is wanneer je vertrekt via Android Auto en Apple CarPlay.

Verbeteringen t.o.v. de HC2:

- 50% beter bereik
- 2 x meer geheugen
- 1.3 x snellere CPU
- 4 x mer opslag ruimte
- Koppeling met Android Auto of Apple Carplay
- Wifi verbinding mogelijk
- Zigbee, 433 Mhz en Bluetooth verbindingen

Voorbereid op directe aansturing van Zigbee apparaten zoals HUE en diverse 433 MHz apparaten, echter deze functies zijn op dit moment nog niet voorzien in de software. 

De beste, mooiste en meest intelligente oplossing voor de automatisering en beveiliging van uw domein.
FIBARO is een complete en krachtige oplossing voor het monitoren, beheren en intelligent automatiseren van uw woon en werkomgeving. Met het intelligente systeem van modules en sensoren past u uw woning of kantoor gemakkelijk aan en maximaliseert u hiermee uw comfort, veiligheid en efficiëntie van energiegebruik.

De installatie is erg gemakkelijk en niet intensief, u behoeft geen nieuwe kabels te leggen en de miniatuur modules passen in de montagedoos achter uw huidige schakelaars.  U kunt het systeem gewoon gebruiken met uw huidige elektrische installatie en uw bestaande schakelaars.

De Beleving

FIBARO is meer dan een systeem om draadloos uw apparaten te kunnen schakelen, het is een betrouwbare gastheer, een persoonlijke assistent die zorg draagt voor uw familie en uw woning.

Waarom FIBARO

FIBARO is meer dan alleen uw dagelijkse comfort en veiligheid verbeteren, het is een totale verandering van uw leven. FIBARO is de toekomst. Ervaar hoe gemakkelijk het is, uw leven zal nooit meer hetzelfde zijn!

Compatibiliteit en de Z-Wave technologie

FIBARO geeft u volledige vrijheid van controle en communicatie want het is compatibel  met de meeste smartphones en tablets.

FIBARO is compatibel met de draadloze Z-Wave producten van 300 individuele producenten, welke eventueel bedient kunnen worden met de systemen van

Alle IP cameras kunnen worden geïntegreerd met het systeem, op verzoek wordt er bij detectie van een incident, een foto of video naar de aangemelde smartphones gestuurd.

FIBARO componenten worden niet permanent bevestigd aan de infrastructuur van uw gebouw. Dus als u wilt herinrichten of verbouwen is dit geen probleem. U geeft de module gewoon een nieuwe plaats en dankzij de MESH netwerk technologie zal het zichzelf automatisch aanpassen aan de nieuwe locatie en blijven functioneren met de overige componenten. U kunt het systeem zelfs mee verhuizen en opnieuw aanpassen aan uw nieuwe situatie.

Het FIBARO Systeem controleert en bewaakt de status van de individuele componenten en indien nodig informeert het u over een incident.
FIBARO kan automatisch uw apparatuur uitschakelen wanneer u niet thuis bent om energie te besparen of weer aan wanneer u thuis komt voor uw comfort.
Of u waarschuwen als iemand een raam vergeten is te sluiten. De verlichting dimmen naar de benodigde lichtsterkte en deze eventueel automatisch aanpassen naar uw stemming of de weersomstandigheden.
U kunt FIBARO zelfs de watertoevoer af laten sluiten bij een detectie van waterlekkage of een gesprongen leiding. of uw elektrische apparaten uitschakelen bij overstromingsgevaar. Bent u vergeten om de verwarming lager of uit te zetten of het alarm in te schakelen, FIBARO weet het en helpt u herinneren, of doet het voor u. Waar ter wereld u ook bent.

De componenten krijgen automatisch updates wanneer nodig. Backups van uw instellingen worden automatisch gemaakt en verstuurd naar externe servers. Batterij gevoede componenten geven u ruim van te voren aan wanneer het tijd is om deze te verwisselen.

De grafische interface

FIBARO is het enige systeem met een simpele configuratie interface. Waarbij u de mogelijkheden tussen de componenten, scenes en het gehele intelligentie kunt regelen vanaf elke computer op elk moment, waar u ook bent ter wereld. U heeft geen speciale software nodig en hoeft geen externe technische service te bellen.   

Veiligheid

FIBARO kan eventueel worden geïntegreerd met uw bestaande alarmsysteem of onafhankelijk als alarmsysteem opereren.

Elk component opereert onafhankelijk van uw alarmsysteem, als deze beschadigd zou zijn of niet zou werken kan FIBARO bij een detectie van brandgevaar bijvoorbeeld zelf rolluiken en/of ramen openen, ventilatie activeren of de verlichting inschakelen. en u een melding hiervan sturen.

U heeft geen VPN connectie of een statisch IP adres nodig om het systeem van afstand te kunnen bedienen en de handmatige bediening van uw schakelaars blijven normaal werken, zelfs bij een totale uitval van uw internetverbinding, Wifi netwerk of een defect aan het systeem zelf.

Met FIBARO Multimedia kunt u:

Het Systeem controleren van elke TV met een HDMI aansluiting.
Stelt u zich eens voor,… u heeft een rustige avond thuis en u kijkt een film. Wanneer er aangebeld wordt zal de film op pauze gaan, de lichten in de woonkamer gaan aan naar 30% en de buitenverlichting naar 100%. Het beeld van de camera bij de voordeur verschijnt op uw TV scherm, u pakt uw telefoon waar u een closeup foto van de bezoeker op staat. U heeft een korte conversatie over de telefoon en kan met 1 klik de deur of poort openen.
Video’s bekijken en uw privé video bibliotheek beheren.
U kunt uw filmcollectie bekijken van elke TV in uw woning.
Naar uw favoriete muziek luisteren in elke kamer dankzij multi room audio.
U komt de woonkamer binnen en uw favoriete muziek of radiostation begint te spelen. Vervolgens loopt u door naar de keuken, de sensor detecteert uw aanwezigheid en dezelfde muziek begint te spelen. Maar er is meer, in geval van dreigend brandgevaar
of indringers kunnen alle audio devices specifieke berichten afspelen om u en uw gezinsleden te waarschuwen.

Het Home Center 2 is het brein van het FIBARO-systeem. Het behandelt alle logica en besluitvorming welke nodig is om uw huis te beheren en te automatiseren. De krachtige processor kan gelijktijdig communiceren met maximaal 230 apparaten met behulp van een draadloos protocol genaamd Z-Wave. Het Home Center update zichzelf, beheert zichzelf en beschikt over een automatisch back-up systeem, dat uw gegevens in het onwaarschijnlijke geval van een storing zal beschermen. Met behulp van de intuïtieve configuratie-interface kunt u automatisch acties plannen, beheren van afhankelijkheden tussen apparaten in uw huis en het nemen van nieuwe FIBAROproducten door het aanraken van een knop. Gevorderde gebruikers kunnen het schrijven van aangepaste scripts verkennen in LUA voor de bijna onbegrensde mogelijkheden.

 • De betrouwbare basis voor het FIBARO en zwave systeem.
 • In staat om alle FIBARO en andere compatibele apparaten te bedienen met behulp van de volgende radiostandaarden:
  • Z-Wave (500-serie)
  • Wi-Fi - 2,4 GHz en 5 GHz (802.11 b / g / n / a / ac)
 • Geen internetkabel vereist, werkt ook op wifi
 • Kan als toegangspunt werken om het wifi-bereik te vergroten
 • Moderne interface ontworpen voor gebruiksgemak
 • Verbeterde en handige scene-editor
 • Ondersteuning voor meer geavanceerde apps en plugins
 • Mag worden gebruikt met alle apparaten die zijn gecertificeerd met het Z-Wave Plus-certificaat en zou compatibel moeten zijn

Specifications

ModelFGHC3-001
CPUQuad-core Arm Cortex A53 (1.2GHz)
RAMRAM 2GB LPDDR3
Flash memory8GB eMMC
Power supply12V DC (adapter included)
Operating temperature0-40°C
Operating humiditymax. 75% relative humidity (non-condensing)
Network interface10/100 (Base-T) Ethernet via RJ45 connector
USB1 (2.0)
Power connectorbarrel connector 5.5mm x 2.5mm (female)
Maten220x140x35 mm

 

Kijk hier voor de handleiding

5902701701987

Specificaties

SysteemZ-wave
Module typeController (zender+ontvanger)
Type moduleAfstandsbediening
GebruikOpbouw

Recensies

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Schrijf uw recensie

FIBARO- Home Center 3

FIBARO- Home Center 3

Met FIBARO Home Center 3 beheer en bedien je jouw smart home overal ter wereld. Zelfs wanneer je onderweg bent. 

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Nieuwe producten

Aanbiedingen

Bekeken producten