Helaas niet meer leverbaar

Nieuwe producten

Aanbiedingen

Bekeken producten

Aanbieding! AC-200 Stekkerdoos dimmer multi Belgie Bekijk groter

AC-200 Stekkerdoos dimmer multi BE/FR

AC-200

Nieuw

Stekkerdoos dimmer Belgie multi om dimbare verlichting draadloos te dimmen met een tot maximaal 6 KlikAanKlikUit...

Meer details

Dit product is niet meer op voorraad

  • Prachtige producten
  • Gratis verzending vanaf €50 (NL en BE)
  • Retourneren binnen 14 dagen
  • Groot assortiment
  • Klantenservice ma-vrij tot 20:00

Oude prijs € 29,95

€ 22,75

Inclusief 21% BTW

Gratis verzending vanaf €50

Productinformatie

AC-200 Stekkerdoos dimmer multi BE/FR

Details

De AC-200 stekkerdoos dimmer multi is bedoeld om dimbare verlichting draadloos te dimmen (dimbare LED en spaarverlichting: 3-24 Watt; overige dimbare verlichting: 20-200 Watt) met een tot maximaal 6 KlikAanKlikUit zenders. U stopt deze ontvanger in een stopcontact binnenshuis, steekt de stekker van de dimbare verlichting in de ontvanger en meldt naar wens één of meerdere KlikAanKlikUit zender(s) aan. Gebruik hiervoor een KlikAanKlikUit zender naar keuze met het automatisch codesysteem, bijvoorbeeld een afstandsbediening of draadloze wandschakelaar

U bent in staat om met deze ontvanger gloeilampen en halogeen verlichting van 20 tot 200 Watt draadloos te dimmen. Voor 12 Volt halogeen verlichting in combinatie met een draadgewonden (spoel)transformator is het minimale wattage 40 Watt. Dimbare LED en spaarlampen kunt u met deze dimmer dimmen van 3 tot 24 Watt. 
Om deze diverse typen verlichting succesvol te kunnen dimmen is het belangrijk om het dimbereik in te stellen voor de specifieke lamp. Zo bent u ervan verzekerd dat u de door u gekozen verlichting mooi draadloos kunt dimmen. 

Deze stekkerdoos dimmer is ook verkrijgbaar in diverse sets. Zo is er een set beschikbaar inclusief afstandsbediening. Met deze afstandsbediening kunt u naast deze dimmer nog 15 andere ontvangers afzonderlijk draadloos bedienen. Ook is er een set beschikbaar met drie ACD-200 stekkerdoos dimmers en de 16-kanaals afstandsbediening. 

Naast de stekkerdoos dimmer zijn er ook stekkerdoos schakelaars beschikbaar om verlichting of apparatuur draadloos aan/uit te schakelen met een KlikAanKlikUit zender. Bovendien is er een inbouw schakelaar beschikbaar welke u achter een stopcontact kunt installeren.

Uitvoering: België

Specificaties

Systeem433 MHz (o.a. Klikaanklikuit)
Module typeOntvanger
Type moduleDimmer
GebruikPlugin

Recensies

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Schrijf uw recensie

AC-200 Stekkerdoos dimmer multi BE/FR

AC-200 Stekkerdoos dimmer multi BE/FR

Stekkerdoos dimmer Belgie multi om dimbare verlichting draadloos te dimmen met een tot maximaal 6 KlikAanKlikUit zenders naar keuze met het automatisch codesysteem. In ieder stopcontact in huis te plaatsen.

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Nieuwe producten

Aanbiedingen

Bekeken producten