Draadloos schakelen

New products

Specials

Draadloos schakelen

Draadloos schakelen: Z-wave , Klikaanklikuit of Xcomfort?

Verschillende oplossingen

Draadloze schakel oplossingen van bijvoorbeeld Klikaanklikuit, Eaton XComfort, en Z-wave (ZWave) oplossingen van FIBARO, Qubino, Aeotec, Zwave.me en meer. 
Voor het schakelen van verlichting, verwarming, beluchting, gordijnen en jalouzie en nog veel meer.
Ook co...

Draadloos schakelen: Z-wave , Klikaanklikuit of Xcomfort?

Verschillende oplossingen

Draadloze schakel oplossingen van bijvoorbeeld Klikaanklikuit, Eaton XComfort, en Z-wave (ZWave) oplossingen van FIBARO, Qubino, Aeotec, Zwave.me en meer. 
Voor het schakelen van verlichting, verwarming, beluchting, gordijnen en jalouzie en nog veel meer.
Ook controllers voor automatische besturingen van de Fibaro en Eaton, maar ook onafhankelijke modellen zoals de Raspberry DomoticZ.

Hulp bij het uitzoeken of installatie

Heb je vragen, neem dan even contact met ons op.
Bij ons kun je terecht voor hulp bij het bepalen van je systeem of de onderdelen, maar ook voor de installatie en configuratie van je de oplossing. Dat kan ter plekke maar in veel gevallen kan dat ook op afstand gedaan worden.

More

Draadloos schakelen There are 402 products.

Subcategories

 • Klik Aan Klik Uit

  Het KlikAanKlikUit (of Klik Aan Klik Uit) systeem

  bestaat uit zenders en ontvangers waarmee u verlichting zeer eenvoudig draadloos kunt schakelen of kunt dimmen. Verder kunt ook elektrische apparatuur, zonwering, rolluiken, deurbellen, etc. draadloos bedienen. Om iets draadloos te bedienen kiest u allereerst de geschikte ontvanger en bepaalt u vervolgens met welke zender u deze ontvanger(s) wil aansturen. Zo zijn er diverse KlikAanKlikUit zenders, namelijk: Afstandsbedieningen, Draadloze (wand)schakelaars, Draadloze bewegingsmelders, een draadloze schemerschakelaar, een draadloos magneetcontact, Inbouwzenders en een draadloze signaalversterker/repeater. Tevens kunt u de KlikAanKlikUit ontvangers draadloos bedienen via uw smartphone, tablet en/of PC dankzij een Control station.

  U kunt al starten met slechts 1 zender en 1 ontvanger naar keuze. Daarna kunt u het systeem naar wens onbeperkt uitbreiden. Zo verhoogt u het draadloos comfort in uw woning stap voor stap.

  Het KlikAanKlikUit (of Klik Aan Klik Uit) systeem is een betaalbaar en eenvoudig zelf te installeren domotica systeem of huisautomatisering-systeem, waarbij u de mogelijkheid heeft om het systeem geheel naar wens in te vullen. In het onderstaande filmpje krijgt u een indruk van het KlikAanKlikUit systeem. 

  KlikAanKlikUit (of Klik Aan Klik Uit) : een betaalbaar domotica systeem

  Domotica is een term die staat voor de integratie van technologie en diensten, ten behoeve van een betere kwaliteit van wonen en leven. Kortom, huis automatisering. Vaak wordt bij dergelijke systemen gedacht aan een systeem dat erg prijzig en niet zelf te installeren is. Bovendien is de algehele gedachte dat domotica alleen mogelijk is bij nieuwbouw en dat het bij bestaande bouw lastig te integreren is.
  Het KlikAanKlikUit systeem is anders! Het KlikAanKlikUit systeem laat namelijk zien dat domotica niet duur hoeft te zijn. Zo zijn er startpakketen beschikbaar voor nog geen 30 euro, waarmee u reeds twee/drie lampen of apparaten met een afstandsbediening aan/uit kunt schakelen.

  3 systemen, één controller

  Tegenwoordig heefft Klikaanklikuit 3 systemen die allemaal door de controller, de ICS-2000, ontvangen kunnen worden. De Startline (beginnend een A, zoals de ACC-250-LD), de Zigbee lijn (startende met de Z, zoals de ZPIR-8000) en de Alarm lijn (startend met AL, zoals de ALSIR-2000).
  Daarnaast kan de ICS-2000 ook nog eens verbruik metingen doen via de P1 kabel en communiceren met Somfy RTS systemen. Daarnaast kunnen ook HUE lampen aangestuurd worden door de ICS-2000.

  Doe-het-zelf domotica: bouw uw eigen systeem

  Als u een KlikAanKlikUit (of Klik Aan Klik Uit) product, zoals een startpakket, heeft aangeschaft kunt u deze eenvoudig gebruiken om uw systeem stap voor stap uit te breiden met extra zenders en ontvangers. Zo kunt u ook de plafondsspots gaan dimmen, de zonwering of rolluiken gaan openen/sluiten, een vijverpomp en de tuinverlichting aan/uit schakelen, enz. De mogelijkheden zijn eindeloos!
  Installatie van een KlikAanKlikUit product kunt u ook eenvoudig zelf via de meegeleverde handleiding. U zet de KlikAanKlikUit ontvanger onder stroom en koppelt deze met een gewenste KlikAanKlikUit zender, zoals een afstandsbediening. Vervolgens kunt u het eenvoudig draadloos bedienen.


  KlikAanKlikUit (of Klik Aan Klik Uit) bedienen met uw iPhone, iPad of Android smartphone/tablet

  Naast een gebruiksvriendelijke afstandsbediening, zijn er diverse overige bedieningsmogelijkheden beschikbaar. Zo kunt u zelfs als u niet thuis bent uw verlichting, apparatuur, rolluiken, etc. bedienen via uw smartphone en/of tablet. Hiervoor koppelt u het Internet Control Station (ICS-2000) of DomoticZ aan uw router. Vervolgens download u de KlikAanKlikUit app op uw smartphone en/of tablet. Tenslotte meldt u uw KlikAanKlikUit (of Klik Aan Klik Uit) ontvangers aan bij het Internet Control Station en kunt u uw KlikAanKlikUit (of Klik Aan Klik Uit) systeem ook met uw iPhone, iPad en/of Android smartphone/tablet bedienen.

 • FIBARO - Zwave
  Het FIBARO systeem, de meest geavanceerde oplossing voor uw woning intelligent te automatiseren. Fibaro maakt het mogelijk om alle electrische apparaten ook draadloos te bedienen, controleren of te koppelen.
  Dit alles is mogelijk zonder de bestaande elektrische installatie aan te passen of aan te tasten.
  Door de z-wave technologie met de RF 2-weg communicatie is de bediening net zo veilig en zeker als het bedienen van een schakelaar.
  De micromodules kunnen eenvoudig achter een bestaande schakelaar geinstalleerd worden en zijn compatibel met uw huidige elektrische installatie, u heeft dus geen nieuwe bedrading nodig.
  De met het oog vppr detail ontworpen schitterend design sensoren zij overal te plaatsen en passen in elk interieur. FIBARO geeft het ultimieme in comfort en veiligheid voor uw gezin.
  FIBARO kan elke woning transformeren naar een zelf regulerend systeem om u en uw gezinsleden te dienen. Dankzij onze oplossing kunnen elektrische apparaten met elkaar communiceren waardoor er oneindig veel mogelijkheden en oplossingen ontstaan.
  U bedenkt hoe u uw leven wilt leiden,  Fibaro verzekerd u van comfort en veiligheid.
  Fibaro modules kunnen het best aangestuurd worden met de Fibaro Home Center Lite (HCL) of Home Center 2 (HC2 in zilver of zwart), maar ook door Domoticz controllers met Zwave of andere Zwave controllers. Er zijn schakelaars of slimme stekkers (plugin of inbouw), dimmers, verwarming schakel modules, LEd strip modules, allerlei sensoren (waaronder beweging, temperatuur, licht, vochtigheid, regen, magneet contact en nog veel meer).
  Je kunt er natuurlijk verlichting of verwarming mee aansturen, maar ook je sproei installatie, lucht circulatie, rolluiken, gordijnen, hekken. Eigenlijk alles wat elektrisch is aan te sturen.
  Daarnaast biedt de Fibaro controller ook nog eens een hele serie plugins waardoor je deze kunt koppelen met andere systemen, zoals je TV (bv Sony en Samsung), Philips HUE, Camera's, alarm systeem, en nog veel meer. Daarvoor is er een universele sensor met ingangen.

  In de controller kunnen allerlei scenes gemaakt worden als schakelen met zonsondergang.
 • AEOTEC - Zwave

  Aeotec van Aeolabs zijn Zwave gebaseerde producten. Voor optimale ontvangst met of zonder versleuteling. Er zijn plugin schakelaars/dimmers, inbouw dimmers en schakelaars en intelligente sensoren voor beweging, temperatuur, vochtigheid.
  Daarnaast is de Z-stick USB controller te gebruiken in een Raspberry Domoticz controller omgeving, waardoor deze eenvoudig gecombineerd kunnen worden met andere systemen of protocollen.

  Zwave is een open standaard waar meerdere aanbieders door elkaar gebruikt kunnen worden.

 • Qubino Zwave

  QUBINO heeft een collectie van krachtige en zee betrouwbare Z-Wave modules, waarvan velen de kleinste in hun soort.
  Tal van baanbrekende innovaties, 100% kwaliteitscontrole en live klantenservice, maken de Qubino modules de nummer 1 keuze voor ambitieuze DHZ-ers - degene die elk apparaat in huis willen transformeren naar een slim apparaat.
  Om hiermee een slimme woning te creeren die, indien gewenst, op afstand bediend kan worden via een simpele tik op een smartphone. Alle Qubino modules worden geproduceerd in Europa.

 • Overige Zwave

  Z-wave.me heeft Zwave gebaseerde producten. Voor optimale ontvangst met of zonder versleuteling. Er zijn plugin schakelaars/dimmers, inbouw dimmers en schakelaars en intelligente sensoren voor beweging, temperatuur, vochtigheid.
  Daarnaast is de gunstig geprijsde USB controller te gebruiken in een Raspberry Domoticz controller omgeving, waardoor deze eenvoudig gecombineerd kunnen worden met andere systemen of protocollen.
  Hier vind je ook een aantal andere producten, zoals Neo sensoren, Secure Thermostaten, etc

 • Xcomfort - Eaton...

  XComfort Draadloos domoticasysteem voor snelle en efficiënte installatie

  Omdat xComfort een draadloos domoticasysteem is, is bekabeling van en naar schakelaars, thermostaten en sensoren niet nodig; u krijgt een optimaal home automation systeem met eenvoudige, gemakkelijke installatie, zonder hak- en breekwerk.

  xComfort is een draadloos besturingssysteem voor de elektrotechnische installatie in woningen en kleine bedrijfsgebouwen. Met dit draadloze besturingssysteem zijn talrijke toepassingen te realiseren. Denk hierbij aan het schakelen en dimmen van verlichting, in- en uitschakelen van apparaten, het op- en neerlaten van rolluiken, alarmeringen, het regelen van verwarming en/of ventilatie, enz. Het aansturen kan gebeuren via draadloze sensoren (wandschakelaars, afstandsbediening, temperatuursensoren, de smart phone of tablet) en zogenaamde actoren. Deze actoren zijn kleine ontvangers die eenvoudig in een inbouwdoos, boven een verlaagd plafond of in een apparaat ingebouwd kunnen worden. De draadloze sensoren zijn batterij gevoed en de actoren worden aangesloten op de netspanning.

 • Wifi - Smartlife -...

  SmartLife modules. Wat kun je ermee?

  Wil je schakelen, dimmen, rolluik besturen rechtstreeks vanuit je smartphone en zonder een controller? Dan zijn modules met Smartlife support dé oplossing. Het zijn allemaal Wifi modules die direct met een Smartlife smartphone app commuceren.

  En natuurlijk kunnen ze (via de Smartlife app) gekopppeld worden met Google Home of Alexa.

  Dus niet alleen heb je geen controller nodig, maar ook zijn alle slimme instellingen (lamp aan door beweging, schakel module aan als temperatuur onder een bepaald niveau komt, Zonnewering dicht als het gaat regenen, allemaal in de app te regelen.
  En natuurlijk op afstand via internet.
  Zeer eenvoudige plaatsing en allemaal vanuit de app te configuren.

  We hebben lampen, rolluik modules met lokale bediening, plugin schakel modules, een stekkerblok, een sirene, waterdetector, Deurphone en nog veel meer.

  Ontdek een breed en continu groeiend assortiment producten, zoals gloeilampen, schakelaars, contactdozen, sensoren en camera’s, die allemaal kunnen worden bediend met een eenvoudig te gebruiken en intuïtieve app. Met functies voor spraakbediening ondersteund door Amazon Alexa en Google Home, en verder niets meer dan uw bestaande Wi-Fi-netwerk, .is dit het verbonden smart home vereenvoudigd.
  Of u nu op zoek bent naar één slimme gloeilamp of contactdoos, of uw hele woning wilt automatiseren, ontdek hoe toegankelijk smart technologie tegenwoordig is.

 • Philips HUE en INNR

  In 2012 ontstond bij een aantal oud Philips en IKEA mannen het idee voor een internet connected systeem voor variabele sfeerverlichting. Met een achtergrond in verlichting en “internet connected” producten hebben we ervaren dat verlichting in huis een uitdaging is voor veel mensen. Hoe kun je met licht je interieur omtoveren en je omgeving warmer en gezelliger maken? Wij hebben de kennis en ervaring om juist hiermee te helpen.

  Inmiddels zijn er diverse lampen beschikbaar die zeer gemakkelijk geplaatst en aangestuurd kunnen worden d.m.v je smartphone.

  We hebben een oplossing ontwikkeld waarmee het soort verlichting dat je tot nu alleen in dure villa’s ziet, binnen bereik komt van iedereen. Dit doen we met mooie en energiezuinige led-verlichting, afgestemd op het moment van de dag. Het is een doe-het-zelfoplossing die slim gebruikmaakt van het internet om het werk van lichtspecialisten over te nemen.

  Licht kan de sfeer in huis maken, of breken. Daarom is er nu Innr, een compleet slim verlichtingssysteem waarmee je de sfeer in huis verandert met één klik, via de app op je smartphone of tablet. De producten maken gebruik van het Zigbee protocol waar ook Philips HUE mee werkt. De lampen van beiden merken zijn door elkaar te gebruiken.


  Buiten heb je de zon, binnen schijnt Innr.


  Met Innr kan iedereen thuis z'n eigen sfeer creëren!

 • PEHA Easyclick

  U staat versteld van de grote ongekende functiemogelijkheden van deze binnenhuisoplossing, zeker omdat de wandzenders kunnen worden geplakt!

  U kunt achterover leunen en onbezorgd genieten van schakelcomfort. Dat is geen probleem met Easyclick, de batterijloze funksturing over de storingsvrije frequentie 868-MHz.

  De unieke Easyclick zenders zijn zonder leidingen en zonder batterijen. U kunt de zender op de muur plakken waar u maar wilt. En vergeet lastig onderhoud: Easyclick werkt heel eenvoudig.

  Funkwandzenders kunnen de belasting van elektrosmog in woningen en gebouwen reduceren. Funk wand- en handzenders hebben een 100 maal kleinere hoogfrequent emissie dan conventionele schakelaars.

 • Merten
 • Jeager Direkt - OPUS...

  OPUS van Jeager Direkt. Een betrouwbaar draadloos systemen zonder batterijen.

per page
Showing 1 - 18 of 402 items

New products

Showing 1 - 18 of 402 items