Controller & afstandsbediening

Nieuwe producten

Aanbiedingen

XCOMFORT Room-Manager, zilver Bekijk groter

XCOMFORT Room-Manager, zilver

118788

Nieuw

Levertijd 4-7 werkdagen

  • Ma-vrij voor 16:00 besteld? Levering volgende dag
  • Zeer groot assortiment.
  • Retourneren binnen 14 dagen
  • Showroom open : ma-vrij 9:00 - 16:00
  • Klantenservice open tot 20:00
Xcomfort

€ 399,00

Inclusief 21% BTW

Exclusief verzendkosten

Productinformatie

Untitled documentUw eigen manager in huis met de Xcomfort Room-Manager van Moeller Electric


Moeller Electric heeft zijn pakket draadloos schakelmateriaal weer verder uitgebreid met de nieuwe Room-Manager. Met dit nieuwste product uit het draadloos schakelprogramma, is het voor iedereen mogelijk om zijn eigen manager in huis te halen. Deze manager kan de belangrijkste elektrische functies in huis voor u regelen en aansturen. Denk hierbij aan het regelen van temperaturen en het aansturen van apparaten en verlichting, (licht)sc?nes starten, zonwering besturen, aanwezigheidssimulatie, enzovoort.

Temperaturen in ruimten regelen
De temperatuur van drie verschillende ruimten kan eenvoudig geregeld worden, inclusief de ruimte waarin de Room-Manager zelf gemonteerd is. De temperatuur in de ruimte waarin de Room-Manager hangt, wordt gemeten door de temperatuursensor van de Room-Manager zelf. De temperatuur van de overige twee ruimten wordt gemeten door draadloze temperatuursensoren die in die ruimten zelf gemonteerd zijn. Uiteraard is het regelen van een vloerverwarming ook mogelijk.

Apparaten en verlichting aansturen
Eenvoudig de apparaten in huis aansturen, wel of niet tijdschakelklok gestuurd, het is mogelijk. Ook als dit moet gebeuren met een voorwaarde, bijvoorbeeld dat het pas toegestaan is een apparaat in te schakelen als ook de verlichting aan is. Deze zogenaamde logische schakelingen zijn eenvoudig in de Room-Manager te realiseren.

(Licht)sc?nes starten
Op elk moment de gewenste sfeer in huis oproepen. Of het nu voor het avondeten is, voor een gezellig avondje voor de televisie op de bank of voor rustgevende slaapverlichting in de slaapkamer, met ??n druk op de knop stelt u de juiste (sfeer)verlichting in.

Zonwering besturen
Zonwering (jaloezie, rolluik, zonnescherm, enzovoort) kan eenvoudig door de Room-Manager omhoog en omlaag geregeld worden. Dit kan door gebruik van een tijdschakelklok, sensor gestuurd of handmatig gebeuren, maar ook de stand van de zonwering kan opgenomen worden in de hierboven genoemde sc?nes, om een nog betere sfeer in huis te cre?ren.

Aanwezigheid simuleren
Niet alleen bij aanwezigheid in huis regelt de Room-Manager alle zaken, maar ook bij afwezigheid. Tijdens een vakantie of alleen maar bij ??n nachtje weg; de ingebouwde aanwezigheidsimulatie zorgt er voor dat het huis veilig is tijdens afwezigheid.

Naast de veelzijdigheid aan functies heeft de Room-Manager ook een modern en duidelijk display waarop alle relevante installatiegegevens afgelezen kunnen worden, zoals ruimtetemperaturen, de buitentemperatuur en de actuele stand van verlichting, zonwering en apparaten.
De bediening op de Room-Manager zelf gaat zeer eenvoudig door de zeer moderne en gebruiksvriendelijke manier van bedienen en de zeer duidelijke menustructuren en (hoofd)vensters. De Room-Manager wordt op de wand gemonteerd en heeft alleen een 230 VAC voedingspanning nodig. Alle verdere besturingen gebeuren geheel draadloos.

Uiteraard kan de Room-Manager, net als alle andere Xcomfort draadloze componenten, ook ingesteld worden met de draadloos schakelsoftware. Deze software is gratis en kan men downloaden via de website: www.draadloosschakelen.nl.

De Room-Manager van Moeller Electric N.V. is een veelzijdige en zeer prijsgunstige manager voor in huis, die er voor zorgt dat comfort en flexibiliteit voor iedereen toegankelijk is.

Meer informatie: www.benelux.moeller.net

Specificaties

SysteemXcomfort
Module typeController (zender+ontvanger)
Type moduleAfstandsbediening
GebruikOpbouw

Recensies

Schrijf uw recensie

XCOMFORT Room-Manager, zilver

XCOMFORT Room-Manager, zilver

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...