Temperatuur sensor Danfoss - Zwave
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Temperatuur sensor Danfoss - Zwave

Dit Z-Wave apparaat kan gebruikt worden als centrale temperatuursensor voor verwarming of koeling oplossingen met meerdere actuators

€ 94,95 Incl 21% BTW

€ 78,47 Exclusief belasting

block Niet op voorraad
Omschrijving

Temperatuur sensor Danfoss - Zwave

Dit Z-Wave apparaat kan gebruikt worden als centrale temperatuursensor voor verwarming of koeling met meerdere actuators.

De gemeten temperatuur wordt weergegeven. Twee knoppen maken het mogelijk om de gewenste temperatuur aan te passen. Het kan gebruikt worden als Z-Wave stand alone temperatuursensor voor verwarming, koeling of ventilatie. De aanpassing kan worden beëindigd op een ingestelde tijd. Na deze tijd zal de ingestelde temperatuur terug gaan naar de standaard waarde.

De sensor is te gebruiken in een primaire z-wave controller of als gateway, bijvoorbeeld in combinatie met DomoticZ of Fibaro Home Cemter

Datasheet
DAN_RS-Z
5702425110177
Datasheet
Systeem
Z-wave
Module type
Zender
Type module
Verwarming
Gebruik
Opbouw
Veel gestelde vragen
    Ik heb een Phiio psp05 sensor, krijg alleen nog geen bewegingsmelding binnen in Domoticz. Hoe moet sensor ingesteld zijn en welke entrie zou dat moeten zijn?

    Deze moet je koppelen als een normale z-wave module (zie handleiding voor de specieke koppel actie). Zorg wel dat je het template voor deze module in Domoticz hebt, anders verschijnen de individuele apparaten niet.


Customers who bought this product also bought:
Je bent misschien ook geïnteresseerd in
Andere klanten waren hierin geïnteresseerd: