Helaas niet meer leverbaar

Nieuwe producten

Bekeken producten

In prijs verlaagd! Tuin stekkerdoos zwaar 3500 Watt - België Bekijk groter

Tuin stekkerdoos zwaar BE/FR 3500 Watt

AGDR-3500

Nieuw

Spatwaterdichte stekkerdoos schakelaar (met pinaarde) 3500 Watt met 6 geheugenadressen. Geschikt om...

Meer details

  • Prachtige producten
  • Gratis verzending vanaf €50 (NL en BE)
  • Retourneren binnen 14 dagen
  • Groot assortiment
  • Klantenservice ma-vrij tot 20:00
Belgische aarding
Dit model is speciaal voor België/Frankrijk (voorzien van PIN aarde).

Productinformatie

KlikAanKlikUit,  Tuin stekkerdoos zwaar, 3500 Watt AGDR-3500 België/Frankrijk

De AGDR-3500 spatwaterdichte stekkerdoos schakelaar (IP44) is bedoeld om verlichting of apparatuur tot 3500 Watt draadloos aan/uit te schakelen met een tot maximaal 6 KlikAanKlikUit zenders. U stopt deze ontvanger in een stopcontact, steekt de stekker van de verlichting of apparatuur in de ontvanger en meldt naar wens één of meerdere KlikAanKlikUit zender(s) aan. Gebruik hiervoor een KlikAanKlikUit zender naar keuze, bijvoorbeeld een afstandsbediening of draadloze wandschakelaar (zie Productwijzer).

Deze spatwaterdichte stekkerdoos schakelaar is ook verkrijgbaar in een set met 2 spatwaterdichte stekkerdoos schakelaars en een afstandsbediening. Ook is er een stekkerdoos schakelaar verkrijgbaar voor gebruik binnenshuis welke bovendien te verkrijgen is in diverse sets. Zo is er een set beschikbaar inclusief afstandsbediening. Met deze afstandsbediening kunt u naast deze schakelaar nog 15 andere ontvangers afzonderlijk draadloos bedienen. Ook is er een set beschikbaar met drie ACD-1000 stekkerdoos schakelaars en de 16-kanaals afstandsbediening.

Ook zijn er twee startpakketen beschikbaar met stekkerdoos schakelaars belastbaar tot 1500/2300 Watt. In tegenstelling tot de AGDR-3500 stekkerdoos schakelaar kunt u die ontvangers met maximaal 3 KlikAanKlikUit zenders bedienen. De bijgeleverde afstandsbediening heeft bovendien 2/3 kanalen, terwijl bij de overige sets een afstandsbediening wordt geleverd met 16 kanalen.

Naast de stekkerdoos schakelaar zijn er ook stekkerdoos dimmers beschikbaar om verlichting draadloos te dimmen met een KlikAanKlikUit zender. Bovendien is er een inbouw schakelaar beschikbaar welke u achter een stopcontact kunt installeren. Zo heeft u een mooie inbouwoplossing om verlichting of apparatuur via een stopcontact draadloos aan/uit te schakelen.

Extra informatie

ModelAGDR-3500 België/Frankrijk
Aantal geheugenadressen6
CodesysteemAutomatisch
Afmetingen (HxBxD)123 x 60 x 37 mm
Voeding230 Volt/50 Hz
Inhoud verpakking- AGDR-3500 stekkerdoos schakelaar tuin
- Nederlands- en Franstalig handleiding

 

8713439730395

Specificaties

Systeem433 MHz (o.a. Klikaanklikuit)
Module typeOntvanger
Type moduleSchakelaar
GebruikPlugin

Recensies

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Schrijf uw recensie

Tuin stekkerdoos zwaar BE/FR 3500 Watt

Tuin stekkerdoos zwaar BE/FR 3500 Watt

Spatwaterdichte stekkerdoos schakelaar (met pinaarde) 3500 Watt met 6 geheugenadressen. Geschikt om buitenverlichting of apparaten draadloos aan/uit te schakelen met een zender naar keuze.

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Nieuwe producten

Bekeken producten