Electrische Rolgordijn

Nieuwe producten

Aanbiedingen

Bekeken producten

Somfy Connexoon RTS

1811595

Nieuw

Bediening van je RTS raamdecoratie, gordijnen of rolluiken via je smartphone

Meer details

Levertijd 4-7 werkdagen

  • Ma-vrij voor 16:00 besteld? Levering volgende dag
  • Zeer groot assortiment.
  • Retourneren binnen 14 dagen
  • Showroom open : ma-vrij 9:00 - 16:00
  • Klantenservice open tot 20:00

€ 169,00

Inclusief 21% BTW

Exclusief verzendkosten

Productinformatie

Connexoon RTS Window

Wat is Connexoon RTS Window ?

EEN INTUÏTIEVE OPLOSSING DIE UW LEVEN MAKKELIJKER MAAKT

Ontdek de nieuwe manier om uw raamdecoratie en gordijnen te bedienen. Met de Connexoon RTS Window bedient u alle raamdecoratie en gordijnen, die zijn voorzien van een Somfy motor, eenvoudig met uw smart phone. Waar u ook bent en op elk moment. Maak het uzelf makkelijk en geniet van het comfort en de gemoedsrust die de eenvoudige en duidelijke functies van de Connexoon RTS Window u bieden.

Drie belangrijke functies:

1) HOME-MODUS
(Centrale bediening) Open en sluit uw rol-, vouw-, plissé- duo rolgordijnen of uw normale gordijnen, met een simpele klik op uw smartphone. U kunt vier persoonlijke modi aanmaken en een naam geven. Zo kunt u verschillende producten tegelijk bedienen. Bijvoorbeeld: Achterzijde huis, Wakker worden, Privacy, ...

2) TIMER
Plan het openen en sluiten van uw raamdecoratie op een datum en moment naar keuze. Dat is niet alleen handig voor uzelf, maar op deze manier kunt u ook doen alsof er iemand thuis is wanneer u weg bent.

3) SFEERVOORKEUR
Sla de stand van uw gordijnen en verlichting op, zodat u uw favoriete instellingen opnieuw kunt oproepen met één klik op uw scherm.

Connexoon RTS is...

BETAALBAAR
Rolgordijnen, vouwgordijnen, duo rolgordijnen, plissé gordijnen en gordijnen op een rail, noem maar op: met de Connexoon RTS kunt u al deze raamdecoratie producten bedienen met een app.

GEBRUIKSVRIENDELIJK, INTUÏTIEF, SLIM EN LEUK
Controleer en bedien uw raamdecoratie met de app op uw smartphone. Ontworpen om het u gemakkelijker te maken en u meer comfort te geven in maar 1 klik.

GEMAKKELIJK TE INSTALLEREN
Verbind de Connexoon RTS met het internet, installeer de app en u bent klaar om uw raamdecoratie, gordijnen en verlichting draadloos met uw smartphone te verbinden en te bedienen

NIET ALLEEN VOOR RAAMDECORATIE
U kunt ook uw verlichting bedienen met dezelfde app. Doe alsof er iemand thuis is wanneer u een avondje uit bent of met vakantie bent.

Handleiding

Specificaties

SysteemRTS
Module typeController (zender+ontvanger)

Recensies

Schrijf uw recensie

Somfy Connexoon RTS

Somfy Connexoon RTS

Bediening van je RTS raamdecoratie, gordijnen of rolluiken via je smartphone

Nieuwe producten

Aanbiedingen

Bekeken producten