Solar Tuinlamp LED
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Solar Tuinlamp LED

€ 9,29 Incl 21% BTW

€ 7,68 Exclusief belasting

check Levering 1-2 werkdagen
Omschrijving
GTS-001-DT - Ranex solar lamp “Gili”




Deze GTS-001-DT solar lamp “Gili” van Ranex, die eruitziet als een pot, is zowel geschikt voor binnen als voor buiten. Dit leuke potje geeft een sfeervol wit licht. Het solarpaneel bevindt zich op het deksel van deze pot.



Wil je dat deze lamp automatisch aanspringt zodra het donker wordt? Dat is mooi, want door de ingebouwde dag/nacht sensor gaat het licht vanzelf branden zodra het begint te schemeren. Dit vrolijke potje past uitstekend in iedere tuin: op een mooi schap, of op de tuintafel. Maar ook binnen op de vensterbank bijvoorbeeld zorgt deze GTS-001-DT Ranex solar lamp “Gili” voor extra sfeer. Als de lamp volledig is opgeladen, brandt hij 5 tot 8 uur.



Door het ingebouwde LED lampje en de meegeleverde benodigde batterij kan je deze solar lamp meteen in gebruik nemen. Doordat deze lamp door het zonlicht wordt opgeladen, heb je geen kabel nodig: je kan deze solar lamp dus overal plaatsen, waar je maar wilt. Door het solarpaneel én door het LED lampje ligt het verbruik van deze lamp erg laag: slechts 0,06 Watt. Kortom, een perfect decoratief lampje!



Inhoud van de verpakking

1 x Ranex solar lamp “Gili” GTS-001-DT



Eigenschappen


Solar lamp

Met dag/nacht sensor

Voor zowel binnen- als buitengebruik

Energiezuinig


Specificaties

Benodigde lichtbron: 1x LED - inclusief

Benodigde batterij: 1x AA NIMH 1,2VDC 200mAh - inclusief

Hoogte: 12 cm.

Doorsnede: 10,5 cm.





Waarom Ranex?

Creëer je eigen sfeer rondom je huis met Ranex. Ranex biedt onder andere een complete collectie buitenverlichting. Diverse eigentijdse stijlen vormen een compleet assortiment aan betaalbare buitenverlichting. Maar Ranex heeft ook een heel assortiment binnenverlichting voor elke ruimte. Breng met vloerlampen, tafellampen, hanglampen, kroonluchters of spots de gewenste sfeer in huis. Er is voor iedereen wat wils: van klassiek tot modern.



Ranex beschikt ook over een complete badkamerlijn, de zogenaamde Ranex Wetline. Daarnaast heeft Ranex verschillende armaturen met toegepaste LEDverlichting, welke voor een flinke besparing op je energierekening zorgen. Tenslotte brengt Ranex ook licht in de nacht met een collectie zaklampen, nacht- en veiligheidslichten voorzien van schemersensor of bewegingsmelder.
Datasheet
Ranex
RA-1002990
1.27
1.98
0.61 kg
8711387083167
39101628
Datasheet
Gewicht
45 g
Technologie
LED
Externe hoogte
120 mm
Breedte (extern)
105 mm
Diameter
105 mm
IP-classificatie
IP44
Wattage
0.06 W
Productkleur
Bruin
Nominale lichtstroom
10 lm
Materiaal behuizing
Glas
Lichtbereik
3 m
Incl. lamp
Ja
Bewegingssensor
Nee
Kleurtemperatuur
3000 K
Energieklasse
A
Dimbaar
Nee
Type lamp
Solar LED-Lamp
Stralingshoek
170 �
IK-aanduiding
0.06
Veel gestelde vragen
Customers who bought this product also bought: