Sirene - AEOTEC - Zwave
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Sirene Gen5 - AEOTEC - Zwave plus

Met een ingebouwde luidspreker tot 105dB, is dit de perfecte Z-Wave Sirene

€ 54,95 Incl 21% BTW

€ 45,41 Exclusief belasting

check Op voorraad
Omschrijving

Sirene - AEOTEC - Zwave Gen5 (Zwave plus)

Flexibele en Veilig

Met een ingebouwde luidspreker tot 105dB, is dit de perfecte Z-Wave Sirene. Omdat het ontworpen is voor zowel de veiligheid als beveiliging, beschikt de sirene over een back-up batterij om het draaiend te houden ook wanneer de stroom wordt uitgeschakeld. Het biedt ook 5 ​​instelbare tonen zodat het kan worden gebruikt voor verschillende noodsituaties.

Sirenes zijn normaal altijd ontworpen om buiten uw huis te worden geïnstalleerd. Nu niet meer. Nu is er de perfecte accessoire voor uw veiligheid en beveiliging binnenshuis.

Inpluggen

Geen draden. Geen dure installaties. Het plaatsen van de sirene kan niet eenvoudiger. Selecteer waar je wilt dat het in uw huis moet komen en steek de stekker in een stopcontact.

Tot 105dB

Sirene moet je meteen waarschuwen voor noodgevallen en veiligheidsproblemen. Het heeft een hoge intensiteit, een 105dB luidspreker.

Visuele waarschuwingen

Naast de auduele waarschuwingen heeft de sirene ook visuele waarschuwingen door middel van 3 krachtige, LEDs aan de voorzijde.

Datasheet
Aeotec
ZW080-C15
1220000012592
Datasheet
Systeem
Z-wave
Module type
Ontvanger
Type module
Alarm
Gebruik
Opbouw
Veel gestelde vragen
    kan de "wandschakelaar Button 8 - Heatit- Zwave" op homey aangesloten worden, zou er mijn ventilatie mee willen sturen, die aangesloten zit op homey via qubino dimmer 0-10 volt. bedankt , Walter

    Het is een standaard z-wave apparaat welke in ieder geval op Fibaro HC2/HC3 en Domoticz functioneert, dus ik denk dat deze ook wel op Homey werkt.


Customers who bought this product also bought:
Je bent misschien ook geïnteresseerd in
Andere klanten waren hierin geïnteresseerd: