AEOTEC - Zwave

Nieuwe producten

Aanbiedingen

Bekeken producten

Radiator Thermostat - AEOTEC - Zwave

ZWA021-C

Nieuw

De radiator thermostaat zodat elke kamer de perfecte temperatuur heeft.

Meer details

Op voorraad

  • Ma-vrij voor 16:00 besteld? Levering volgende dag
  • Gratis verzending vanaf €50 (NL en BE)
  • Retourneren binnen 14 dagen
  • Groot assortiment
  • Klantenservice open tot 20:00
zwave
Dit product werkt met z-wave. Alle producten van diverse merken, die via z-wave communiceren, kunnen door elkaar gebruikt worden in één systeem. Je hebt wel een centrale controller nodig (zoals een Fibaro HCL. HC2 of Raspberry met Domoticz en z-wave USB module). Z-wave werkt als een netwerk en communiceert in 2 richtingen. Je kunt op je app dus zien of een module aan - of uitstaat.Wil je meer informatie: bel dan op 040-7870738 of mail via info@domoticahouse.com.

€ 59,99

Inclusief 21% BTW

Gratis verzending vanaf €50

Productinformatie

AEOTEC Radiator thermostaat

De radiator thermostaat is draadloos te bedienen en werkt op batterijen. Ook biedt het een intelligente automatisering, planning en nauwkeurige kamertemperatuuranalyse waarmee de energierekening tot 30% verlaagd kan worden.

Het bevat ook een ingebouwde op raam detectie waarmee, samen met optionele extra sensoren, de verwarming uitgeschakeld wordt wanneer de ramen worden geopend waardoor u energie en geld bespaart.

Hij meet en beheert van 8 tot 28 graden, u kunt het automatiseren en u kunt het handmatig bedienen. Hij kan intelligent worden geautomatiseerd of gepland door middel van Z-wave, of hij kan handmatig worden bedient via een app of de knoppen op het apparaat en een verlicht LCD-scherm.

Hij is verpakt met meerdere adapters, hij kan worden gemonteerd op alle rediatoren met en M30 x1.5-schroefdraad en RAV-, RAL- of RAVL- kleppen. Dat betekent dat hij past bij meer dan 90% van de radiatoren.

4251295701387

Specificaties

SysteemZ-wave
Module typeZender
Type moduleSensor
GebruikBinnen

Recensies

Schrijf uw recensie

Radiator Thermostat - AEOTEC - Zwave

Radiator Thermostat - AEOTEC - Zwave

De radiator thermostaat zodat elke kamer de perfecte temperatuur heeft.

Accessoires

Nieuwe producten

Bekeken producten