Qubino Zwave

Nieuwe producten

Aanbiedingen

Bekeken producten

Qubino Flush Shutter

ZMNHCD1

Nieuw

De Qubino Flush Shutter is ideaal voor het aansturen van de 230V-motoren van rolluiken, rolgordijnen,...

Meer details

Op voorraad

  • Prachtige producten
  • Gratis verzending vanaf €50 (NL en BE)
  • Retourneren binnen 14 dagen
  • Groot assortiment
  • Klantenservice ma-vrij tot 20:00
zwave
Dit product werkt met z-wave. Alle producten van diverse merken, die via z-wave communiceren, kunnen door elkaar gebruikt worden in één systeem. Je hebt wel een centrale controller nodig (zoals een Fibaro HCL. HC2 of Raspberry met Domoticz en z-wave USB module). Z-wave werkt als een netwerk en communiceert in 2 richtingen. Je kunt op je app dus zien of een module aan - of uitstaat.Wil je meer informatie: bel dan op 040-7870738 of mail via info@domoticahouse.com.

€ 59,00

Inclusief 21% BTW

Gratis verzending vanaf €50

Productinformatie

Qubino Flush Shutter

De Qubino Flush Shutter is ideaal voor het aansturen van de 230V-motoren van rolluiken, gordijnen,  rolgordijnen, zonnewering, jaloezieën en soortgelijke zonneluifels (bijvoorbeeld de Somfy gordijn motoren). Je kunt  op afstand bedienen door middel van de Z-Wave-netwerk of via de muur schakelaars. Ook meet het stroomverbruik en ondersteunt de aansluiting van een digitale temperatuursensor.

Waar wordt het voor gebruikt?

De Qubino Flush Shutter is ideaal voor het op afstand besturen van 230V-motoren van rolluiken, gordijnen, rollen, schaduwen, jaloezieën en soortgelijke zonnebrandmiddelen.

De kleinste van allemaal.

De Qubino Flush Shutter module is gevestigd in een kleinere behuizing dan vergelijkbare modules van elk ander merk en past gemakkelijk in elke inbouwdoos.

Energie wizard.

De Qubino Flush Shutter kan het energieverbruik van de aangesloten elektrische apparaten meten en heeft zelf een extreem laag energieverbruik van slechts 0,3 W.

Opmerkelijk veelzijdig.

De Qubino Flush Shutter kan werken over een breed temperatuurbereik, van -10 ° C tot 40˚C (14˚-104F). Het ondersteunt de aansluiting van een digitale temperatuursensor, die ook nuttig is voor complexe scenario's. Elke module fungeert ook als een repeater om het bereik en de stabiliteit van de Z-Wave netwerk te verbeteren.

De eenvoudigste installatie.

Extreem klein formaat en een speciaal ontworpen behuizing betekenen dat de aansluiting van de module in een inbouwdoos de eenvoud zelve is. Het installatieproces, getest en goedgekeurd door professionele elektriciens, bestaat uit slechts drie stappen:

Sluit de 230V af in de meterkast
Verwijder de schakelaar uit de doos en ontkoppel de draden.
Sluit de draden aan op de Qubino module en plaats deze in de doos.
Bevestig de schakelaars in de doos.


Ongelooflijk snelle ondersteuning. Gratis.

We weten dat, wanneer u informatie nodig heeft, u snel nodig heeft. Daarom bieden wij een live klantenservice hulplijn, waar u direct antwoord kunt krijgen op al uw vragen. Gratis. Al onze ondersteuning en training is persoonlijk en gratis.

De geteste en betrouwbare module.

Qubino modules zijn "install-and-forget" producten. Onze producten zijn gemaakt om lang mee te gaan, dus we selecteren alleen hoogwaardige elektronische componenten. Onze modules zijn ook de meest geteste Z-Wave microcontrollers op de markt. Het Sloveense Instituut voor Kwaliteit en Metrologie (SIQ), een onafhankelijke keuringsinstantie, test veiligheidsparameters, waaronder temperatuurstijging, de bouw, de isolatieweerstand, stroomverbruik en overbelasting in overeenstemming met de EN 60669-2-1 norm.

Aanvullende parameters voor profs.


Er zijn 13 extra parameters voor ervaren gebruikers. Enkele van de meest bruikbare zijn:

  • Energie verbruik in Watts en aan- en uitschakelen van Q1 of Q2
  • Selecteer twee verschillende modes
  • Definitieer kantel tijd 
Power supply110 – 230 VAC ±10%
50 / 60 Hz, (24–30 VDC)
Rated load current of AC output (resistive load)*2 X 4 A / 230 VAC
 
Output circuit power of AC output (resistive load)2 X 920 W (230 VAC)
 
Power measurement accuracyP = 0-200 W, +/- 2 W
P > 200 W, +/-3%
Digital temperature sensor range
(sensor must be ordered separately)
-50° ~ +125°C
Operation temperature-10° ~ +40°C
Distanceup to 30 m indoors
(depending on building materials)
Dimensions (WxHxD)41.8 x 36.8 x 16.9 mm
(packaging)(79 x 52 x 22)
Weight (including packaging)28 g (34 g)
Electricity consumption0.4 W
For installation in boxesØ ≥ 60 mm or 2 M, depth ≥ 60 mm
SwitchingRelay (2x)

* In the case of loads other than resistive, pay attention to the value of cosφ and if necessary use a load lower than the rated load. Max current for cosφ = 0.4 is 2 A at 250 VAC.


Qubino modules zijn "install-and-forget" producten. Onze producten zijn gemaakt om lang mee te gaan, dus we  selecteren alleen het gebruik van hoogwaardige elektronische componenten. Onze modules zijn ook de meest geteste Z-Wave microcontrollers op de markt. De Sloveense Instituut voor Kwaliteit en Metrologie (SIQ), een onafhankelijke keuringsinstantie, test veiligheid parameters, waaronder temperatuurstijging, de bouw, de isolatieweerstand, stroomverbruik en overbelasting in overeenstemming met de EN 60669-2-1 norm.

3830062070126

Specificaties

SysteemZ-wave
Module typeOntvanger
Type moduleJaloezie
GebruikInbouw

Recensies

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Schrijf uw recensie

Qubino Flush Shutter

Qubino Flush Shutter

De Qubino Flush Shutter is ideaal voor het aansturen van de 230V-motoren van rolluiken, rolgordijnen, zonnewering, jaloezieën en soortgelijke zonneluifels

Downloaden

Handleiding

Handleiding Qubino Flush Shutter

Downloaden (183.26k)

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Nieuwe producten

Aanbiedingen

Bekeken producten