Qubino Zwave

Nieuwe producten

Aanbiedingen

Bekeken producten

Qubino Flush Dimmer 0-10V zwave

ZMNHVD1

Nieuw

Universele dimmer met een standaard 0-10V uitgang en een multifunctionele input

Meer details

Op voorraad

  • Prachtige producten
  • Gratis verzending vanaf €50 (NL en BE)
  • Retourneren binnen 14 dagen
  • Groot assortiment
  • Klantenservice ma-vrij tot 20:00
zwave
Dit product werkt met z-wave. Alle producten van diverse merken, die via z-wave communiceren, kunnen door elkaar gebruikt worden in één systeem. Je hebt wel een centrale controller nodig (zoals een Fibaro HCL. HC2 of Raspberry met Domoticz en z-wave USB module). Z-wave werkt als een netwerk en communiceert in 2 richtingen. Je kunt op je app dus zien of een module aan - of uitstaat.Wil je meer informatie: bel dan op 040-7870738 of mail via info@domoticahouse.com.

€ 59,00

Inclusief 21% BTW

Gratis verzending vanaf €50

Productinformatie

Qubino Flush Dimmer 0-10V zwave

Product kenmerken

De Qubino Flush dimmer 0-10V is een universele dimmer met een standaard 0-10V uitgang en een multifunctionele input, voor een drukknop of schakelaar, een potentiometer of een 0-10V signaal. Ook meet de module het stroomverbruik en ondersteunt het de aansluiting van een digitale temperatuursensor.

Waar wordt het voor gebruikt?

De Qubino Flush Dimmer 0-10V is ideaal voor het op afstand bestuurde dimmen van low-voltage smart home en LED-verlichting.

De Qubino Flush Dimmer module is heeft een kleiner volume dan vergelijkbare modules van elk ander merk en past gemakkelijk in elke inbouwdoos.

De Qubino Flush Dimmer kan het energieverbruik meten van de aangesloten elektrische apparaat en heeft zelf  een extreem laag energieverbruik van slechts 0,7 W.

De Qubino Flush Dimmer kan werken over een breed temperatuurbereik, van -10 ° C tot 40˚C (14˚-104F). Het ondersteunt de aansluiting van een digitale temperatuursensor. Elke module fungeert ook als een repeater om het bereik en de stabiliteit van de Z-Wave netwerk te verbeteren.

Extreem kleine formaat en een speciaal ontworpen behuizing betekent dat de aansluiting van de module in een inbouwdoos erg eenvoudig is. Het installatieproces, getest en goedgekeurd door professionele elektriciens , bestaat uit slechts drie stappen:

    Verwijder de switches uit de doos en ontkoppel de draden.
    Sluit de draden aan op de Qubino module en plaats deze in de doos.
    Bevestig de schakelaars in de doos.

We weten dat wanneer u informatie nodig heeft, u het snel nodig heeft. Daarom bieden wij een live klantenservice hulplijn, waar u direct antwoord kunt krijgen op al uw vragen. Gratis. Al onze ondersteuning en training is persoonlijk en gratis.

Qubino modules zijn "install-and-forget" producten. Onze producten zijn gemaakt om lang mee te gaan, dus we  selecteren alleen het gebruik van hoogwaardige elektronische componenten. Onze modules zijn ook de meest geteste Z-Wave microcontrollers op de markt. De Sloveense Instituut voor Kwaliteit en Metrologie (SIQ), een onafhankelijke keuringsinstantie, test veiligheid parameters, waaronder temperatuurstijging, de bouw, de isolatieweerstand, stroomverbruik en overbelasting in overeenstemming met de EN 60669-2-1 norm.

Product specificatie:

Power supply12 – 24 VDC
Max. sinking control voltage-20 / +20 VDC
Max. sourcing control voltage0 – 11 VDC
Accuracy<3% FS
Max. sinking current2 mA
Max. sourcing current7 mA
Digital temperature sensor range
(sensor must be ordered separately)
-50° ~ +125°C
Operation temperature-10° ~ +40°C
Distanceup to 30 m indoors
(depending on building materials)
Dimensions (WxHxD)41.8 x 36.8 x 15.4 mm
(packaging)(79 x 52 x 22)
Weight (including packaging)28 g (34 g)
Electricity consumption0.5 W

3830062070553

Specificaties

SysteemZ-wave
Module typeOntvanger
Type moduleDimmer
GebruikInbouw

Recensies

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Schrijf uw recensie

Qubino Flush Dimmer 0-10V zwave

Qubino Flush Dimmer 0-10V zwave

Universele dimmer met een standaard 0-10V uitgang en een multifunctionele input

Nieuwe producten

Bekeken producten