POPP - Weerstation Z-weather Z-wave
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

POPP - Weerstation Z-weather Z-wave

Draadloos weerstation (zonnecel voeding) met Z-wave plus

€ 199,00 Incl 21% BTW

€ 164,46 Exclusief belasting

new_releases Levertijd 4-7 werkdagen
Omschrijving

POPP - Weerstation Z-weather Z-wave

De Z-Weather is een energiezuinige wind- en weersensor, gevoed door een zonnecel.
Dankzij het energiebeheer en de interne condensator zendt de windsensor zelfs 's nachts gemeten gegevens naar de Z-Wave Controller.
De ingebouwde energiemanager berekent automatisch en stelt het wekinterval in tussen 5 minuten (op zonnige dagen) en 1-2 uur op bewolkte dagen of aan het begin van de dag. Bovendien beschermt het energiebeheer tegen volledige ontlading en maakt het een continue werking mogelijk voor het rapporteren van windstoten, storm of schemer in geval van nood en triggert het juiste acties.

De multifunctionele sensor kan via Z-Wave verschillende waarden vastleggen en verzenden naar het slimme thuiscentrum:

 • Windsnelheid
 • Luchttemperatuur
 • Relatieve vochtigheid
 • Licht intensiteit
 • Luchtdruk
 • Dauwpunt

Bovendien registreert Z-weer de door de zonnecel geleverde energie en berekent het de mogelijke energieopbrengst van een fotovoltaïsche installatie op dezelfde plaats. De meting van de opbrengst van de zonnecel is genormaliseerd naar een zonnemodule van 1 vierkante meter en gerapporteerd met 16% efficiëntie in kWh. Om de windopbrengst te berekenen, wordt elke achtste rotatie geteld en wordt de totale som gerapporteerd als Pulse.

Dankzij Z-Weather kunt u het sluiten van de zonwering en jaloezieën activeren door direct gekoppelde apparaten of scènes. Metingen van het omgevingslicht en de opbrengst van zonne-energie kunnen worden gebruikt om het buitenlicht in te schakelen bij schemering en het licht 's morgens uit te schakelen.

Kenmerken:

 • Zelfvoorzienende Z-Wave draadloze sensor (op zonne-energie)
 • Eerste windsensor met Z-Wave-technologie
 • Multifunctionele sensor meet verschillende omgevingswaarden (windsnelheid, luchttemperatuur, relatieve vochtigheid, lichtintensiteit, luchtdruk, dauwpunt)
 • Directe apparaatassociaties (bijvoorbeeld het sluiten van de schermen onafhankelijk van het controlecentrum)
 • Biedt gegevens over het rendement van zonne- en windenergie
 • Draadloze technologie: Z-Wave Plus
 • Afmetingen: 300 x 121 x 330 mm


Voordat u Z-Weather kunt configureren en gebruiken, moet het apparaat gedurende 4-6 uur volledig worden opgeladen door direct zonlicht. Zonder direct zonlicht kan opladen tot 12 uur duren.

Deze lamp kan ontvangen worden door bijvoorbeeld DomoticZ of Fibaro Home Center

Datasheet
001505
0019962005206
Datasheet
Systeem
Z-wave
Module type
Zender
Type module
Sensor
Gebruik
Opbouw
Veel gestelde vragen
  Ik heb een Phiio psp05 sensor, krijg alleen nog geen bewegingsmelding binnen in Domoticz. Hoe moet sensor ingesteld zijn en welke entrie zou dat moeten zijn?

  Deze moet je koppelen als een normale z-wave module (zie handleiding voor de specieke koppel actie). Zorg wel dat je het template voor deze module in Domoticz hebt, anders verschijnen de individuele apparaten niet.


Customers who bought this product also bought:
Je bent misschien ook geïnteresseerd in