Ontvangers Klikaanklikuit

Nieuwe producten

Bekeken producten

Inbouw dimmer ontvanger, ACM-250-LD

ACM-250LD

Nieuw

Met 2 modi kunt u uw dimbare lampen en spots draadloos dimmen en schakelen (LED, gloei, halogeen)

Meer details

Op voorraad

 • Ma-vrij voor 16:00 besteld? Levering volgende dag
 • Zeer groot assortiment.
 • Retourneren binnen 14 dagen
 • Showroom open : ma-vrij 9:00 - 16:00
 • Klantenservice open tot 20:00
KlikAanKlikUit
Een KlikAanKlikUit product. Kijk aan de rechterzijde bij het "?" voor meer informatie welke producten aan elkaar gekoppeld kunnen worden.Kom je er niet uit? Bel dan even op 040-7870738 of per email: info@domoticahouse.com .

Oude prijs € 31,95

€ 26,99

Inclusief 21% BTW

Exclusief verzendkosten

Productinformatie

KlikAanKlikUit, ACM-250-LD Ingebouwde LED Dimmer / schakelaar


Met deze ACM-250-LD leddimmer met twee modi kunt u uw dimbare lampen en spots draadloos dimmen en schakelen. Installeer de dimmer in een plafonddoos om uw aangesloten led-lampen van maximaal 50 watt of gloei- en halogeenlampen van maximaal 250 watt draadloos te dimmen. Combineer deze dimmer met een van de KlikAanKlikUit zenders voor eenvoudige bediening van uw lampen!
Daarnaast is het ook mogelijk de ACM-250-LD op een lokale schakelaar aan te sluiten zodat je zowel lokaal als draadloos de aangesloten verlichting kunt bedienen.

Optimale prestaties

Voorkom vervelende knipperende en flikkerende lampen bij het dimmen met een ingebouwde dimmer. Deze led-dimmer heeft twee modi, wat betekent dat u kunt kiezen tussen twee verschillende dim-modi (fase aansnijding en fase afsnijding), zodat u de modus kunt selecteren die het beste past bij uw dimbare lichten om knipperen en flikkeren te voorkomen. Kies voor optimale led-prestaties!

Draadloos bedienen

U kunt deze led-dimmer met twee modi met elke KlikAanKlikUit zender bedienen met het automatische codesysteem, zoals de AYCT-202 dim afstandsbediening. Ervaar nu het comfort van draadloos in-/uitschakelen in uw hele huis! Maar er is nog meer mogelijk! Verbind de ingebouwde dimmer met de gratis KlikAanKlikUit app via het ICS-2000-controlestation en u kunt uw lampen vanuit waar u maar wilt bedienen.

Compact ontwerp

De bestaande wandschakelaars van 230 V blijven werken en kunnen eenvoudig worden aangesloten op de ACM-250-LD. Dankzij het compacte ontwerp kunnen ze gemakkelijk in een plafonddoos worden gemonteerd. U kunt zelfs maximaal twee bestaande wandschakelaars aansluiten, zoals boven/onder aan een trap.

Handleiding

Opmerking: Dimbare verlichting van goede kwaliteit is aanbevolen voor een juiste werking zonder flikkeren.

Extra informatie

EAN-code8713439702132
Automatische uitschakeltijd0 (geen uitschakeltijd)
Geschikt voorGloeilampen en 230V halogeen, (Dimbare) LED lampen, 12V halogeen met dimbare elektronische transformator, LED lampen
Niet geschikt voorPulsschakeling
MontagePlafondmontage
WattageDe beste oplossing om LED-verlichting draadloos te dimmen en schakelen (tot 50 Watt)
Biedt ook ondersteuning voor gloeilampen en halogeenlampen (tot 250 Watt)
VerlichtingDimmen
Afmetingen(HxBxD) 4,5 x 4 x 1,52 cm
Inhoud verpakking - Ingebouwde LED-dimmer
- Handleiding
Frequentie Een-weg communicatie (433,92 MHz)
ToepassingsgebiedBinnen
Voeding220-240V AC ~ 50Hz
Product typeOntvanger
ZendbereikBinnenshuis tot 30 meter (afhankelijke van lokale omstandigheden)

Het KlikAanKlikUit systeem is een betaalbaar en eenvoudig zelf te installeren domotica systeem, waarbij u de mogelijkheid heeft om het systeem geheel naar wens in te vullen. In het onderstaande filmpje krijgt u een indruk van het KlikAanKlikUit systeem.

KlikAanKlikUit: een betaalbaar domotica systeem

Domotica is een term die staat voor de integratie van technologie en diensten, ten behoeve van een betere kwaliteit van wonen en leven. Kortom, huis automatisering. Vaak wordt bij dergelijke systemen gedacht aan een systeem dat erg prijzig en niet zelf te installeren is. Bovendien is de algehele gedachte dat domotica alleen mogelijk is bij nieuwbouw en dat het bij bestaande bouw lastig te integreren is.
Het KlikAanKlikUit systeem is anders! Het KlikAanKlikUit systeem laat namelijk zien dat domotica niet duur hoeft te zijn. Zo zijn er startpakketen beschikbaar voor nog geen 30 euro, waarmee u reeds twee/drie lampen of apparaten met een afstandsbediening aan/uit kunt schakelen.
Doe-het-zelf domotica: bouw uw eigen systeem

Als u een KlikAanKlikUit product, zoals een startpakket, heeft aangeschaft kunt u deze eenvoudig gebruiken om uw systeem stap voor stap uit te breiden met extra zenders en ontvangers. Zo kunt u ook de plafondsspots gaan dimmen, de zonwering of rolluiken gaan openen/sluiten, een vijverpomp en de tuinverlichting aan/uit schakelen, enz. De mogelijkheden zijn eindeloos!
Installatie van een KlikAanKlikUit product kunt u ook eenvoudig zelf via de meegeleverde handleiding. U zet de KlikAanKlikUit ontvanger onder stroom en koppelt deze met een gewenste KlikAanKlikUit zender, zoals een afstandsbediening. Vervolgens kunt u het eenvoudig draadloos bedienen.
KlikAanKlikUit bedienen met uw iPhone, iPad of Android smartphone/tablet

Naast een gebruiksvriendelijke afstandsbediening, zijn er diverse overige bedieningsmogelijkheden beschikbaar. Zo kunt u zelfs als u niet thuis bent uw verlichting, apparatuur, rolluiken, etc. bedienen via uw smartphone en/of tablet. Hiervoor koppelt u het Internet Control Station aan uw router. Vervolgens download u de KlikAanKlikUit app op uw smartphone en/of tablet. Tenslotte meldt u uw KlikAanKlikUit ontvangers aan bij het Internet Control Station en kunt u uw KlikAanKlikUit systeem ook met uw iPhone, iPad en/of Android smartphone/tablet bedienen.

Specificaties

Systeem433 MHz (o.a. Klikaanklikuit)
Module typeOntvanger
Type moduleDimmer
GebruikInbouw

Recensies

Kwaliteit 
2019-01-21

Top!

Deze dimmer gehaald voor onze Philip lamp met 3 Philips Gu10 warmglow spotjes en werkt perfect en dimmen heel goed! Geen geflikker.

  Schrijf uw recensie!

  Schrijf uw recensie

  Inbouw dimmer ontvanger, ACM-250-LD

  Inbouw dimmer ontvanger, ACM-250-LD

  Met 2 modi kunt u uw dimbare lampen en spots draadloos dimmen en schakelen (LED, gloei, halogeen)

  Informatie

  • Kan ik verschillende Klikaanklikuit producten door elkaar gebruiken?

   Jazeker. Alle zenders die met een A beginnen kunnen direct aan een ontvanger met een A gekoppeld worden (bijvoorbeeld de AYCT-102 aan de ACM-250-LD). De producten beginnend met een Z (Zigee serie) kunnen niet aan een ontvanger met een A gekoppeld worden.
   Een uitzondering zijn de producten beginnend met AL (van de Security lijn). Deze kunnen alleen aan de alarm controller (ALSIR-2000) gekoppeld worden. Deze controller kan dan weer aan de ICS-2000 gekoppeld worden om het alarm systeem aan- en uit te zetten en alarm melding door te krijgen op je smartphone app.
   De series die beginnen met een A en met Z kunnen wel aan de ICS-2000 gekoppeld worden, zodat ze via de ICS-2000 wel samen kunnen werken (bijvoorbeeld een AWST-8800 wandzender gebruiken om een ZLED-2709 lamp aan te sturen).

   Alle zenders vind je hier.
   Alle ontvangers vind je hier.
   De Zigbee producten staan hier.

  • Welke module moet ik kiezen voor het dimmen van LED

   Als het een lamp is die via een wandschakelaar is aangesloten, dan kun je kiezen voor een inbouw DIM module zoals de ACM-250-LD.
   Deze kun je tussen de wandschakelaar en de LED lamp plaatsen.
   Via de lokale schakelaar en via een Klikaanklikuit afstandsbediening (model beginnend met een A), zoals de AYCT-202, kun je deze dan dimmen.
   Als het een lamp is die in het stopcontact zit, dan kun je een ACC-250-LD nemen en dezelfde afstandsbediening.

   Van de stopcontact module is er ook een promotieset

  • Ik heb een schakelaar op de verkeerde plek zitten.

   Als je bij een verbouwing een schakelaar op de verkeerde plek hebt zitten, en geen nieuwe leidingen wilt maken, dan is het met KlikAanKlikUit prima op te lossen.
   Bij de lamp wordt een schakel module ingebouwd, zoals de ACM-1000. Daarnaast wordt op de nieuwe plek een draadloze wandschakelaar geplaatst, zoals de AWST-8800. Deze is vlak van de achterzijde, dus er is geen inbouwdoos nodig.

  • Kan ik met de afstandsbediening uit de APC3-2300R set ook meer dan 3 apparaten schakelen?

   De afstandsbediening van de APC3 set kan 3 verschillende kanalen apart aan.
   Aan elk kanaal kun je één of meerdere ontvangers koppelen.
   Met 1 knop zou je bijvoorbeeld 2 of zelfs meer ontvangers tegelijk kunnen aansturen.
   Je kunt ze alleen dan niet meer los van elkaar aan/uit doen.

   Als je dat wilt, kun je beter deze afstandsbediening nemen:
   AYCT-102

   Daar kun je 12 verschillende ontvangers apart mee schakelen en dimmen.

   Er is geen 2300 Watt set (APC-set) met deze afstandsbediening. Dan kom je op een 3500 Watt set:
   ACC2-3500R

   Het is dan gunstiger om
   1 x APC3-2300R 
   1 x ACC-2300
   1 x AYCT-102 

  • Kan ik de modules via internet (met smartphone) bedienen?

   Ja, dat is mogelijk met behulp van een ICS-2000 internet controller.
   Deze zorgt voor de koppeling tussen je modules en internet.
   De app op je smartphone communiceert dan met de ICS-2000 en deze stuurt opdrachten naar de ICS-2000.

   Deze controller kan echter veel meer. Je kunt hierin ook allerlei (automatische) scene maken. Bijvoorbeeld dat je lampen aangaan op een bepaalde tijd. Of zelfs dat ze aan moeten als de zon ondergaat.
   Tevens kun je lampen combineren tot een scene. Bijvoorbeeld TV kijken. Waarbij dan een aantal lampen aangezet worden en de gordijnen dichtgedaan worden.

  Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

  Nieuwe producten

  Bekeken producten