Media-omvormers

Nieuwe producten

Omvormer USB A Male - DVI-D 24+1-Pins Female / D-SUB 15-Pins Female Zwart Bekijk groter

Omvormer USB A Male - DVI-D 24+1-Pins Female / D-SUB 15-Pins Female Zwart

CMP-USBVGA11

Nieuw

Dit product is niet meer op voorraad

  • Ma-vrij voor 16:00 besteld? Levering volgende dag
  • Zeer groot assortiment.
  • Retourneren binnen 14 dagen
  • Showroom open : ma-vrij 9:00 - 16:00
  • Klantenservice open tot 20:00

€ 56,99

Inclusief 21% BTW

Exclusief verzendkosten

Productinformatie

Met deze USB-adapter voor beeldschermen kunt u een extra monitor, LCD-scherm of projector aansluiten op een computer met een USB2.0-poort. Voor desktop-computers is het makkelijker dan ooit om een extra monitor toe te voegen via de USB-aansluiting, zonder dat u de behuizing van de computer hoeft open te maken om een interne videokaart te installeren. Zodra de installatie klaar is geeft de via USB aangesloten monitor snel beeld. Geen gedoe met functietoetsen om een tweede monitor om te wisselen.

Met deze handige adapter kunt u genieten van de vele voordelen die een extra monitor biedt. Het meest voor de hand liggende voordeel is dat u meer ruimte op uw bureaublad hebt, zodat u meer verschillende toepassingen tegelijkertijd kunt zien. U kunt bijvoorbeeld op een monitor werken terwijl uw gezin op de andere monitor video’s bekijkt. Geen vensters meer stapelen binnen de begrenzing van een enkel scherm. U kunt ook een toepassing, bv. rekenbladen, uitrekken over twee beeldschermen. Bovendien kan de monitor op een werkende computer worden aangesloten. Als u de extra monitor niet gebruikt kunt u de adapter op elk gewenst moment loskoppelen: het is niet nodig om de computer opnieuw op te starten.

De prestaties van het systeem vormen een belangrijk punt wanneer meerdere monitoren gebruikt worden. Een ander voordeel van deze adapter is dat hij slechts weinig bronnen gebruikt, waardoor de gebruikers een weergave van hoge kwaliteit kunnen bekijken zonder dat de prestaties van de computer daaronder lijden.
5412810132676

Specificaties

GebruikBureaumodel
KleurZwart
StekkertypeUSB
MateriaalKunststof / Metaal
Power rating5 V 0.5 A
BesturingssysteemWindows 10
VersieConverter
Connectie BD-SUB 15-Pins Female
Connectie AUSB A Male

Recensies

Schrijf uw recensie

Omvormer USB A Male - DVI-D 24+1-Pins Female / D-SUB 15-Pins Female Zwart

Omvormer USB A Male - DVI-D 24+1-Pins Female / D-SUB 15-Pins Female Zwart

Nieuwe producten