Geheugenkaarten

Nieuwe producten

Bekeken producten

microSDHC Geheugenkaart Klasse 10 32 GB Bekijk groter

microSDHC Geheugenkaart Klasse 10 32 GB

VB-44083

Nieuw

Levering 1-2 werkdagen

  • Ma-vrij voor 16:00 besteld? Levering volgende dag
  • Zeer groot assortiment.
  • Retourneren binnen 14 dagen
  • Showroom open : ma-vrij 9:00 - 16:00
  • Klantenservice open tot 20:00

€ 37,99

Inclusief 21% BTW

Exclusief verzendkosten

Productinformatie

De microSDHC-geheugenkaart is momenteel de kleinste beschikbare vormfactor van de kaartlezer. De kaarten zijn speciaal ontworpen voor mobiele telefoons. Deze kleine geheugenkaart verbruikt zeer weinig stroom, zodat de batterijduur van uw mobiele telefoon wordt gespaard. Deze kan ook worden gebruikt in GPS-apparaten, MP3-spelers, digitale camera's en PDA's.

De lijst met compatibele apparaten wordt elke dag langer. Verbatim microSD-geheugenkaarten zijn compatibel met alle apparaten die over een SDHC-sleuf beschikken in combinatie met de SD-adaptor.

Alle kaarten bevatten de nieuwste technologie voor auteursrechtbeheer voor een gegarandeerde wettelijk toegestane overdracht van digitale eigendommen (foto's, films, muziek, enzovoort) via computernetwerken voor persoonlijk gebruik.

SDHC (SD High Capacity) is de nieuwe SD-geheugenkaart op basis van de SDA 2.0-specificatie en met een capaciteit groter dan 2 GB. Deze biedt een grotere capaciteit en een hogere snelheid voor gegevensoverdracht. Volgens de Speed Class Specification worden de prestaties ingedeeld met een klassenummer, zodat de prestaties kunnen worden berekend. De specificatie Klasse 10 duidt op een minimum gegevensoverdrachtssnelheid van 10MByte/s.
23942440833

Specificaties

KleurZwart
MateriaalVarious
Verpakking hoeveelheid1
Capaciteit32 GB
KaarttypemicroSDHC
Garantie2 Jaar
Schrijven10 MB/s
Lezen10 MB/s
Klasse-indeling10

Recensies

Schrijf uw recensie

microSDHC Geheugenkaart Klasse 10 32 GB

microSDHC Geheugenkaart Klasse 10 32 GB

Nieuwe producten

Bekeken producten