Helaas niet meer leverbaar

Nieuwe producten

Aanbiedingen

Bekeken producten

Inbouw dimmer ontvanger, ACM-300

ACM-300

Nieuw

Ingebouwde dimmer voor het draadloos dimmen van gloei- en halogeenlampen (max. 300 Watt).

Meer details

Dit product is niet meer op voorraad

  • Ma-vrij voor 16:00 besteld? Levering volgende dag
  • Zeer groot assortiment.
  • Retourneren binnen 14 dagen
  • Showroom open : ma-vrij 9:00 - 16:00
  • Klantenservice open tot 20:00

Oude prijs € 23,99

€ 19,99

Inclusief 21% BTW

Exclusief verzendkosten

Productinformatie

KlikAanKlikUit, Inbouw dimmer ontvanger, ACM-300


Ingebouwde dimmer voor het draadloos dimmen van gloei- en halogeenlampen (max. 300 Watt). Te bedienen met diverse KlikAanKlikUit zenders.

Kan gemakkelijk aan het plafond, in een aansluitdoos of kast worden bevestigd
Werkt met alle gloei-/halogeenlampen tot 300 Watt

Met de ACM-300 inbouw dimmer kun je dimbare verlichting tot 300 Watt draadloos dimmen.* De ontvanger kun je netjes wegwerken in een bestaande inbouwdoos/plafonddoos c.q. meubels, kasten etc. Je kunt een KlikAanKlikUit zender naar keuze gebruiken om de verlichting te dimmen en aan/uit te schakelen. De ontvanger heeft een elektronisch geheugen met zes geheugenadressen, wat inhoudt dat je de ontvanger met zes verschillende zenders kunt bedienen. Voor deze ontvanger is ook een spatwaterdichte behuizing verkrijgbaar (type OWH-001) voor gebruik buitenshuis of in vochtige ruimtes.

*Let op: niet geschikt om LED verlichting draadloos te dimmen. 

Extra informatie

EAN-code8713439710144
Geschikt voorGloeilampen en 230V halogeen, (Dimbare) Spaarlampen, 12V halogeen met dimbare draadgewonden transformator, 12V halogeen met dimbare elektronische transformator, TL of PL lampen zonder externe starter, TL of PL lampen met externe starter
Niet geschikt voorNiet-dimbare spaar/LED lampen, TL/PL verlichting
Te bedienen met6 zenders
MontagePlafondmontage
Wattage300 Watt
VerlichtingDimmen
Afmetingen (HxBxD)5,3 x 5,3 x 2,1 cm
Inhoud verpakking- Ingebouwde dimmer
- Handleiding
FrequentieEen-weg communicatie (433,92 MHz)
ToepassingsgebiedBinnen
VoedingAC 230V/50Hz
Product typeOntvanger
ZendbereikBinnenshuis tot 30 meter (afhankelijke van lokale omstandigheden)

Het KlikAanKlikUit systeem is een betaalbaar en eenvoudig zelf te installeren domotica systeem, waarbij u de mogelijkheid heeft om het systeem geheel naar wens in te vullen. In het onderstaande filmpje krijgt u een indruk van het KlikAanKlikUit systeem.

KlikAanKlikUit: een betaalbaar domotica systeem

Domotica is een term die staat voor de integratie van technologie en diensten, ten behoeve van een betere kwaliteit van wonen en leven. Kortom, huis automatisering. Vaak wordt bij dergelijke systemen gedacht aan een systeem dat erg prijzig en niet zelf te installeren is. Bovendien is de algehele gedachte dat domotica alleen mogelijk is bij nieuwbouw en dat het bij bestaande bouw lastig te integreren is.
Het KlikAanKlikUit systeem is anders! Het KlikAanKlikUit systeem laat namelijk zien dat domotica niet duur hoeft te zijn. Zo zijn er startpakketen beschikbaar voor nog geen 30 euro, waarmee u reeds twee/drie lampen of apparaten met een afstandsbediening aan/uit kunt schakelen.
Doe-het-zelf domotica: bouw uw eigen systeem

Als u een KlikAanKlikUit product, zoals een startpakket, heeft aangeschaft kunt u deze eenvoudig gebruiken om uw systeem stap voor stap uit te breiden met extra zenders en ontvangers. Zo kunt u ook de plafondsspots gaan dimmen, de zonwering of rolluiken gaan openen/sluiten, een vijverpomp en de tuinverlichting aan/uit schakelen, enz. De mogelijkheden zijn eindeloos!
Installatie van een KlikAanKlikUit product kunt u ook eenvoudig zelf via de meegeleverde handleiding. U zet de KlikAanKlikUit ontvanger onder stroom en koppelt deze met een gewenste KlikAanKlikUit zender, zoals een afstandsbediening. Vervolgens kunt u het eenvoudig draadloos bedienen.
KlikAanKlikUit bedienen met uw iPhone, iPad of Android smartphone/tablet

Naast een gebruiksvriendelijke afstandsbediening, zijn er diverse overige bedieningsmogelijkheden beschikbaar. Zo kunt u zelfs als u niet thuis bent uw verlichting, apparatuur, rolluiken, etc. bedienen via uw smartphone en/of tablet. Hiervoor koppelt u het Internet Control Station aan uw router. Vervolgens download u de KlikAanKlikUit app op uw smartphone en/of tablet. Tenslotte meldt u uw KlikAanKlikUit ontvangers aan bij het Internet Control Station en kunt u uw KlikAanKlikUit systeem ook met uw iPhone, iPad en/of Android smartphone/tablet bedienen.

8713439000184

Specificaties

Systeem433 MHz (o.a. Klikaanklikuit)
Module typeOntvanger
Type moduleDimmer
GebruikInbouw

Recensies

Schrijf uw recensie

Inbouw dimmer ontvanger, ACM-300

Inbouw dimmer ontvanger, ACM-300

Ingebouwde dimmer voor het draadloos dimmen van gloei- en halogeenlampen (max. 300 Watt).

Nieuwe producten

Aanbiedingen

Bekeken producten