Fibaro Home Intelligence - Zwave

Nieuwe producten

Aanbiedingen

Bekeken producten

FIBARO - Home Center Lite

FGHCL

Nieuw

De nieuwe en onvoorstelbaar compacte centrale van het FIBARO system.

Meer details

Dit product is niet meer op voorraad

  • Prachtige producten
  • Gratis verzending vanaf €50 (NL en BE)
  • Retourneren binnen 14 dagen
  • Groot assortiment
  • Klantenservice ma-vrij tot 20:00
zwave
Dit product werkt met z-wave. Alle producten van diverse merken, die via z-wave communiceren, kunnen door elkaar gebruikt worden in één systeem. Je hebt wel een centrale controller nodig (zoals een Fibaro HCL. HC2 of Raspberry met Domoticz en z-wave USB module). Z-wave werkt als een netwerk en communiceert in 2 richtingen. Je kunt op je app dus zien of een module aan - of uitstaat.Wil je meer informatie: bel dan op 040-7870738 of mail via info@domoticahouse.com.
Fibaro Extended Care
Fibaro Extended Care - 3 jaar garantie. Meer info:https://fibarobenelux.com/extended-care/

Oude prijs € 279,00

€ 229,00

Inclusief 21% BTW

Gratis verzending vanaf €50

Productinformatie

FIBARO Home Center Lite

Met de komst van Home Center Lite is domotica nog meer binnen het bereik gekomen van een grotere groep mensen. Deze uiterst kleine (90x90x33mm) maar zeer geavanceerde controller doet nauwelijks onder voor zijn grotere broer. 

De HCL is door zijn kleine afmetingen en mogelijkheid om op een DIN rail te monteren uitermate geschikt om in de meterkast opgehangen te worden. De HCL is voorbereid op om te worden voorzien van een batterij pack en een optionele GSM module. Op dit moment zijn beide functies nog niet actief.

Ontworpen om je gelukkig maken

Wij hebben de eer u de nieuwe dimensie van comfort te presenteren - Home Center Lite, het ongelooflijk compacte brein van de FIBARO System. De nieuwste creatie, ontworpen met uw behoeften in het achterhoofd. Laat het je leven te veranderen, waardoor het veiliger en comfortabeler, je huis intelligent, efficiënt en comfortabel wordt. Klein ding - groot effect!

Ongelooflijk snel en effectieve

HC Lite is een klein apparaat met een enorm potentieel. Ongelooflijk snel en effectief, maar goedkoop. Bedien uw woning van overal in de wereld met behulp van een mobiele telefoon of tablet. Begin met het maken van uw eigen wereld van gemak door innovatie.

Grootte doet er toe

We zijn erin geslaagd om de enorme mogelijkheden van het intelligent systeem in één, kleine doos te maken. HC Lite is een compact apparaat dat u zal verwennen met het comfort van het beheren van uw intelligente huis door zijn eenvoudige bediening en draadloze communicatie. Miniaturisatie en geavanceerde technologie.

90 x 90 x 33 mm

Welkom in de wereld van de FIBARO

Wij hebben een groot genoegen om u te mogen verwelkomen in onze wereld, waarin de veiligheid en het comfort van uw familie van de hoogste prioriteit zijn. Wij creëren het systeem aan uw behoeften en geven u de sleutel tot het creëren van uw eigen werkelijkheid. Deze keer hebben we miniaturisatie, minimalisme en eigentijdse design van de nieuwe Home Center Lite toegevoegd aan onze lijst van innovatie. Maak je eigen intelligente huis.

Stel uw commandopost

De wieuw commandopost voor uw huis zal de FIBARO app zijn, met de lay-out en functionaliteit afhankelijk van uw beslissingen. U kunt pictogrammen en namen te wijzigen op een zodanige wijze dat u altijd de meest belangrijke elementen in een scherm ziet. Gebruiksvriendelijkheid en flexibiliteit van FIBARO app zal uw intelligente werking van het systeem gemakkelijk en eenvoudig te maken.

Tot 230 apparaten in uw huis

Dankzij de draadloze communicatie over Z-Wave protocol, zullen door de FIBARO System installatie geen wijzigingen aan uw huis nodig zijn. 

Home Center Lite is uitgerust met een krachtige en ongelooflijk energiezuinige Cortex A8-processor. Dankzij de hoge effectiviteit HCL's kunt u zelfs het grootste huis kan automatiseren en beheren (maximaal 230 apparaten).

Meer controle over naar huis multimedia

New Home Center Lite controller zorgt voor een nog grotere integratie van thuis multimedia met FIBARO System. Beheer uw TV, home cinema, Hi-Fi en anderen door FIBARO app *. Speel met scènes en groepen, verander kanalen en pas het volume aan. Met behulp van FIBARO, hoeft u alleen uw smartphone of tablet te gebruiken. 

Energiebeheer

Dankzij de ingebouwde power management functionaliteit, met behulp van FIBARO System kunt u de huidige energieverbruik en het stroomverbruik geschiedenis volgen (per module met energiefunctie). Gedetailleerde statistieken worden gepresenteerd als duidelijke grafieken, die u helpen cijfers te vergelijken.

Ontdekt diverse dreigingen

Wij geven het meest om de veiligheid van u en uw gezin. Daarom besteden we zoveel aandacht aan het ontdekken van bedreigingen en rapporteren dat. FIBARO systeem zal u onmiddellijk op de hoogte van een dreigende brand, overstroming, inbraak of lekkende gas. FIBARO kan de water- of gasvoorziening van uw huis stoppen of ventilatie openen bij problemem. Na ontdekte een inbraakpoging, zal FIBARO het alarm, beveiliging melden en met een preview van beveiligingscamera's rechtstreeks op uw mobiele apparaten. FIBARO - uw enige waarborg

magische tuin

Goed onderhouden gazon aan de voorkant van je huis hoeft zich niet langer uw grootst mogelijke aandacht. Intelligent FIBARO System zal uw tuin precies water wanneer dat nodig is, het leveren van de juiste hoeveelheid water, afhankelijk van het weer. FIBARO zal niet toestaan ​​dat uw planten dood gaan op een warme dag, en  voorkomen dat ze te verdrinken als het regent.

Warm of koud. De manier waarop u het wilt.

Er gaat niets boven het thuiskomen in een warm, gezellige huis, vooral op een koude winterdag. Met behulp van FIBARO kunt u verwarming op uw favoriete temperatuur instellen terwijl uw nog op kantoor zit. Het gemakkelijk te programmeren het klimaat panel, waardoor uw huis op de juiste temperatuur worden verwarmd op elke dag van de week, in bepaalde uren. 

Waar ben jij?

Uw huis weet altijd waar u en uw familieleden zijn te danken aan de geo-lokalisatie. Als u het huis verlaten, het schakelt het systeem onnodige apparaten uit, zet het alarmsysteem aan en simuleert uw aanwezigheid om dieven te ontmoedigen uit te breken in. Het kan zelfs uw route terug berekenen, en het systeem de temperatuur aan laten passen en uit te voeren voorgeprogrammeerde scènes op moment dat u thuiskomt. Energiebesparing, veiligheid en comfort!

Kijk hier voor de handleiding

5902020528234

Specificaties

SysteemZ-wave
Module typeController (zender+ontvanger)
Type moduleAfstandsbediening
GebruikOpbouw

Recensies

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Schrijf uw recensie

FIBARO - Home Center Lite

FIBARO - Home Center Lite

De nieuwe en onvoorstelbaar compacte centrale van het FIBARO system.

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Nieuwe producten

Bekeken producten