AEOTEC - Zwave

Nieuwe producten

Bekeken producten

Deur en raam sensor - AEOTEC - Zwave Bekijk groter

Deur en raam sensor - AEOTEC - Zwave

AEO_DWSENS

Nieuw

De deur en raam sensor ontdekt - heel simpel - of een deur of een raam (of in feite elk voorwerp in uw huis)...

Meer details

Levertijd 4-7 werkdagen

  • Prachtige producten
  • Gratis verzending vanaf €50 (NL en BE)
  • Retourneren binnen 14 dagen
  • Groot assortiment
  • Klantenservice ma-vrij tot 20:00
zwave
Dit product werkt met z-wave. Alle producten van diverse merken, die via z-wave communiceren, kunnen door elkaar gebruikt worden in één systeem. Je hebt wel een centrale controller nodig (zoals een Fibaro HCL. HC2 of Raspberry met Domoticz en z-wave USB module). Z-wave werkt als een netwerk en communiceert in 2 richtingen. Je kunt op je app dus zien of een module aan - of uitstaat.Wil je meer informatie: bel dan op 040-7870738 of mail via info@domoticahouse.com.

€ 49,95

Inclusief 21% BTW

Gratis verzending vanaf €50

Productinformatie

De deur en raam sensor ontdekt - heel simpel - of een deur of een raam (of in feite elk voorwerp in uw huis) open of gesloten is.

Maar er is kracht in eenvoud. Kracht waarmee u de rest van uw Z-Wave-netwerk kunt informeren over uw geselecteerde deuren en ramen. Net als een thermostaat laat uw verwarmings- en koelsystemen weten wat ze daarna moeten doen, Aeotec's Z-Wave deur en raam sensor doet hetzelfde.
Misschien betekent een open deur dat uw verlichting moet worden ingeschakeld en verwelkomt je in huis. Misschien betekent een open raam dat een alarm moet worden getrigged.....

Fantastic draadloos bereik.

De deur en raam sensor is volledig draadloos. Ondanks zijn kleine formaat, is het zeer krachtig. Het maakt gebruik van een speciale Z-Wave draadloos signaal dat zich richt op geen interferentie met ndere technologieën in uw huis. Hetzelfde draaloze signaal is ultra-low power, zodat de batterij gemiddeld 2 jaar meegaat. En het doet dit alles met een antenne die meer dan 300 voet / 90 meter kunnen communiceren in een open ruimte.

1220000011830

Specificaties

SysteemZ-wave
Module typeZender
Type moduleSensor
GebruikOpbouw

Recensies

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Schrijf uw recensie

Deur en raam sensor - AEOTEC - Zwave

Deur en raam sensor - AEOTEC - Zwave

De deur en raam sensor ontdekt - heel simpel - of een deur of een raam (of in feite elk voorwerp in uw huis) open of gesloten is.

Accessoires

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Nieuwe producten

Aanbiedingen

Bekeken producten