Categorieën

Nieuwe producten

Aanbiedingen

Niet tevreden/klachten?

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@geodox.nl. Samen komen we er vast uit en bellen kan natuurlijk ook.

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor u aanspraak kunt maken op garantie.

Wettelijk gezien bent u verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging. Gaat het om een sieraad, dan krijgt u direct een nieuwe als deze nog op voorraad is.

Leidt dit niet tot een oplossing, dan is voor de volgende websites mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur: Domticahouse.nl, Geocachingshop.nl, Maxpeditionshop.eu en Mijneigenstempel.nl. Je kunt dan contact opnemen via https://www.webwinkelkeur.nl/consument/geschil/.

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.