Alarm systemen

Nieuwe producten

Alarm systemen Er zijn 84 producten

Subcategorieën

 • KlikAanKlikUit...

  KlikAanKlikUit beveiliging systeem. Eenvoudig te plaatsen door de draadloze componenten. Compatible met alle KlikAanKlikUit security PLUS-Line producten en het Octopus control station. Octopus control station is nodig voor communicatie via smartphone en tablet.

 • Fibaro Home...

  Fibaro kan elke woning transformeren naar een zelf regulerend systeem om u en uw gezinsleden te dienen.
  Dankzij onze oplossing kunnen elektrische apparaten met elkaar communiceren waardoor er oneindig veel mogelijkheden en oplossingen ontstaan.

  U bedenkt hoe u uw leven wilt leiden, Fibaro verzekerd u van comfort en veiligheid.

 • IP camera's

  De plug-en-play IP-camera geeft mensen de mogelijkheid om hun eigendommen te bewaken.
  De camera zijn meestal eenvoudig te installeren en vereisen geen ingewikkelde configuratie. De cam-apps, faciliteren het bekijken van de camerabeelden op smartphones en andere mobiele apparaten, overal en op elk moment. Als er een beweging wordt gedetecteerd, kan er in de meeste gevallen een e-mailbericht verstuurd worden. Sommige zijn uitgerust met pan-tilt-functie, die verticale en horizontale bewegingscontrole op afstand mogelijk maakt. Ook kan een camera voorzien zijn van twee-wegs audio waardoor deze geschikt is om te worden gebruikt als babyfoon.

 • Gigaset alarm systeem

  Gigaset elements. Herkent het normaal en geforceerd openen van deuren, herkent de aanwezigheid van mensen in de woning, installatie zonder boren (plug&play), gratis Smartphone App, geen contract

 • Visonic Alarmsystemen
 • Alarm accessoires

  Alarm accessoires

per pagina
Toont 1 - 18 van de 84 items

Nieuwe producten

Toont 1 - 18 van de 84 items