Range extender - AEOTEC - Zwave
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Range extender 6 - AEOTEC - Zwave

Range Extender van Aeotec zorgt ervoor dat uw 'connected home verbonden blijft. Het luistert op intelligente wijze aan de opdrachten en meldt dat uw Z-Wave (plus) netwerk stuurt.

€ 52,50 Incl 21% BTW

€ 43,39 Exclusief belasting

block Niet op voorraad
Omschrijving

We weten allemaal hoe vervelend zwakke draadloze signalen kunnen zijn. Zwakke WiFi en een slechte telefoon signalen zijn frustrerend. Stel je voor dat je smart home ook wordt geplaagd door zwakke draadloze signalen en dezelfde frustraties? Uw smart home zou niet erg slim meer zijn.

Range Extender 6 van Aeotec zorgt ervoor dat uw 'connected home verbonden blijft. Het luistert op intelligente wijze aan de opdrachten en meldt dat uw Z-Wave en Z-wave Plus netwerk stuurt, activelycapturing zwakke signalen en vervolgens versterken en hen te herhalen.

Herhaalt draadloze signals. Om uw smart home perfect te laten zijn, moetrn de draadloze signalen betrouwbaar zijn. De Range Extender 6 vangt zwakke of langzame signalen en efficiënt herhaalt ze op de rest van uw Z-Wave en Z-wave plus netwerk

Versterkt draadloze signals. Niet alleen kan de Range Extender nauwkeurig Z-Wave (plus) signalen herhalen, maar het versterkt ze ook en helpt bij het verbeteren van de betrouwbaarheid en nauwkeurigheid van uw Z-Wave (plus) netwerk.

Datasheet
Aeotec
ZW117-C15
1220000014749
Datasheet
Systeem
Z-wave
Module type
Zender+ontvanger
Gebruik
Plugin
Veel gestelde vragen
    kan de "wandschakelaar Button 8 - Heatit- Zwave" op homey aangesloten worden, zou er mijn ventilatie mee willen sturen, die aangesloten zit op homey via qubino dimmer 0-10 volt. bedankt , Walter

    Het is een standaard z-wave apparaat welke in ieder geval op Fibaro HC2/HC3 en Domoticz functioneert, dus ik denk dat deze ook wel op Homey werkt.


Customers who bought this product also bought:
Andere klanten waren hierin geïnteresseerd: