AEOTEC - Zwave

Nieuwe producten

Aanbiedingen

Bekeken producten

Smart dimmer 6 - AEOTEC - Zwave

ZW099-EU

Nieuw

Een compacte plugin stekker dimmer voor apparaten tot 2.5 A (500 Watt). Voorzien van een RGB ring en een USB...

Meer details

Levertijd 4-7 werkdagen

  • Ma-vrij voor 16:00 besteld? Levering volgende dag
  • Zeer groot assortiment.
  • Retourneren binnen 14 dagen
  • Showroom open : ma-vrij 9:00 - 16:00
  • Klantenservice open tot 20:00
zwave
Dit product werkt met z-wave. Alle producten van diverse merken, die via z-wave communiceren, kunnen door elkaar gebruikt worden in één systeem. Je hebt wel een centrale controller nodig (zoals een Fibaro HCL. HC2 of Raspberry met Domoticz en z-wave USB module). Z-wave werkt als een netwerk en communiceert in 2 richtingen. Je kunt op je app dus zien of een module aan - of uitstaat.Wil je meer informatie: bel dan op 040-7870738 of mail via info@domoticahouse.com.

€ 65,95

Inclusief 21% BTW

Exclusief verzendkosten

Productinformatie

Smart plugin dimmer module.

Plug deze in een stopcontact in uw huis en het stopkontakt wordt direct slimmer.

Smart dimmer 6 is een slimme plugin die je draadloos kunt bedienen. U kunt dat doen via de afstandsbediening of een smart phone, en vanuit een automatiseringssysteem schema (bv via een Fibaro HCL of HC2 of Raspberry Domoticz oplossing) of uit het stopcontact zelf. Nu is uw stopcontact is slimmer.

En omdat het echt slim is, biedt de Smart dimmer 6 meer dan alleen draadloze bediening.


Draadloze bediening.

Onder controle te houden via de afstandsbediening van maximaal 150 meter van waar ook ter wereld via een smartphone of tablet. Smart dimmer 6 kan worden gecontroleerd met behulp van beveiligde en versleutelde draadloze technologie.

Oppas.

Controle wat via een schema in een Smart dimmer 6 is aangesloten en ervoor te zorgen dat gaming systemen en computers niet worden niet gebruikt als dat niet de bedoeling is.

Automatisering.

Gemak. Kostenbesparingen. Onze elektronica wordt alleen ingeschakeld als we die gebruiken. Smart Switchdimmer 6 kunt u automatisch apparaten in- of uitschakelen volgens een schema dat u kiest.

Veiligheid.

Zet uw elektronica af in het geval van een noodsituatie of een gevaar. Smart dimmer 6 kunt u automatisch apparaten uitschakelen, zoals lekkende airco's en koelkasten, als ze falen.

Geef minder uit.

Monitoren en precies begrijpen hoeveel geld de aangesloten apparaten Smart dimmer 6 gebrujiken en maak vervolgens een schema om uw elektriciteitsrekening te verminderen.

Bescherm apparaten.

Uw dure elektronica is veilig bij Smart dimmer 6 met dank aan de ingebouwde overspanningsbeveiliging en over-de huidige bescherming.

De smart swich bevat een RGB ring die aan kan gevenof de switch aan- of uit staat en tevens hoeveel stroom verbruikt wordt.
USB aansluiting voor het opladen van electronica (max 1000mA)
Apparaten tot 2.5 A (500 Watt) kunnen gedimd worden. Inducatieve belasting tot 100 Watt (bv ventilatoren).

Voor traditionele gloeilempen, halogeen lampen en LED lampen (met of zonder trafo). Ook toe te passen bij LED lampen met TRIAC dimming.

Specificaties

SysteemZ-wave
Module typeOntvanger
Type moduleDimmer
GebruikPlugin

Recensies

Schrijf uw recensie

Smart dimmer 6 - AEOTEC - Zwave

Smart dimmer 6 - AEOTEC - Zwave

Een compacte plugin stekker dimmer voor apparaten tot 2.5 A (500 Watt). Voorzien van een RGB ring en een USB oplaad poort.

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Nieuwe producten

Aanbiedingen

Bekeken producten