Filteren

Type module
Lichtkleur
Uitvoering
Bescherming
Diameter

Security & Safety

Nieuwe producten

Aanbiedingen

Security & Safety

Beveiligingsoplossingen voor een veilige omgeving

Dagelijks wordt er zo’n 175 keer in Nederland ingebroken, dat komt neer op bijna 65.000 keer per jaar. Wilt u zich altijd en overal veilig voelen? Met de juiste beveiligingsoplossingen kunt u de kans op inbraak verlagen met ruim negentig procent. Voor zowel particulieren als bedrijven is het daa...

Beveiligingsoplossingen voor een veilige omgeving

Dagelijks wordt er zo’n 175 keer in Nederland ingebroken, dat komt neer op bijna 65.000 keer per jaar. Wilt u zich altijd en overal veilig voelen? Met de juiste beveiligingsoplossingen kunt u de kans op inbraak verlagen met ruim negentig procent. Voor zowel particulieren als bedrijven is het daarom van belang om het huis of bedrijfspand te voorzien van beveiligingsoplossingen. Denk bijvoorbeeld aan solide sloten, betrouwbare beveiligingscamera’s en kwaliteitsvolle alarmsystemen. Zorg voor een veilige omgeving en schrik indringers af!

Een compleet assortiment aan beveiligingsoplossingen

Wij hebben een compleet assortiment met beveiligings- en veiligheidsproducten. Wij zijn met de NEDIS producten leverancier van twee verschillende huismerken, namelijk Valueline en König. Daarnaast zijn wij tevens distributeur van verschillende merken zoals Home8 en DI-O. Leest u verder voor meer informatie over ons Security & Safety assortiment.

Beveiligingscamera’s

Van IP-camera’s tot dummycamera’s: wij hebben allerlei soorten beveiligingscamera’s in ons assortiment. Een camera is effectief ter preventie van ongewenste gasten en legt alle gebeurtenissen vast waardoor u altijd bewijsmateriaal tot uw beschikking hebt. Neem een kijkje in onze beveiligingscamera's shop.

Dummybeveiliging

Dummybeveiliging zijn nep camera’s en daardoor een goedkoop alternatief om indringers af te schrikken. Met dummybeveiliging kunt u op een goedkope manier uw woning of kantoor beveiligen. Onze dummycamera’s hebben allen een zeer realistisch ontwerp en zijn voorzien van een ingebouwd knipperende LED. Het merendeel van onze dummyartikelen werken op zonne-energie, zodat u geen batterijen of andere stroomvoorziening nodig heeft. Ons dummybeveiligingsassortiment kunt u in onze speciale dummy security shop bekijken.

Brand en preventie

Beveiliging is niet alleen het voorkomen van inbraak, maar ook het detecteren en/of voorkomen van allerlei gevaren zoals brand, koolmonoxide en/of andere gassen. Onze rookmelders, hittemelders, watermelders, koolmonoxidemelders en gasmelders maken het in gevaarlijke situaties mogelijk om snel te handelen en schade te beperken of zelfs te voorkomen. Wij hebben een brand en preventie assortiment!

Alarmbeveiliging

Met een alarmsysteem kunt u een indringer preventief laten weten dat uw pand goed beveiligd is. Wanneer er beweging gedetecteerd wordt, zal een luid alarm afgaan waardoor de inbreker wordt verjaagd. Een alarmsysteem kan uitgebreid worden met verschillende sensoren zodat elke ruimte optimaal beveiligd wordt. Onze alarmsystemen kunt u in vinden bij onze alarmbeveiliging op de webshop.

Meer

Security & Safety Er zijn 217 producten

per pagina
Toont 1 - 18 van de 217 items

Nieuwe producten

Aanbiedingen

Toont 1 - 18 van de 217 items