TV & Satelliet

TV & Satelliet

De allerbeste leverancier van TV- en Satellietaccessoires

De allerbeste leverancier van TV- en satellietaccessoires NEDIS is fabrikant van de huismerken Valueline en König en is tevens distributeur van OmniMount, Hirschmann, Triax, Macab en Televes. Wij leveren accessoires voor TV & satelliet met kwaliteit en prijzen op drie verschillende nivea...

De allerbeste leverancier van TV- en Satellietaccessoires

De allerbeste leverancier van TV- en satellietaccessoires NEDIS is fabrikant van de huismerken Valueline en König en is tevens distributeur van OmniMount, Hirschmann, Triax, Macab en Televes. Wij leveren accessoires voor TV & satelliet met kwaliteit en prijzen op drie verschillende niveaus, zodat u bij ons altijd slaagt en niet verder hoeft te zoeken.

Uit ons brede assortiment aan accessoires voor TV en satelliet is voor elke situatie en elk budget het passende product te vinden. Haal het meeste uit uw TV en home cinema met TV-muurbeugels, projectorbeugels, monitorbeugels, tabletsteunen en luidsprekersteunen, audio/video-schappen, TV-meubels, kabelafdekking, DVB-T, DVB-S, DVB-C antennes, receivers, versterkers, satellietschotels, LNB, multischakelaars, wanddozen, splitters, meetinstrumenten, sfeerverlichting voor TV's, afstandsbedieningen, IR-extenders, TV-, DVD- en VHS-reinigers en draadloze audio- en videozenders.

More

TV & Satelliet There are 11 products.

Subcategories

Showing 1 - 11 of 11 items
Showing 1 - 11 of 11 items