Qubino Zwave

Qubino Flush Heat/Cool Thermostaat

ZMNHKD1

New

In stock

  • Order before 16:00 = shipped the same working day.
  • Cooling down period of 14 days
  • At least 2 years of warranty
  • Customer service till 20:00 CET
  • Great product collections, almost all on stock

€ 59,95

Including 21% VAT

Excl. Shipping

More info

Qubino Flush aan / uit thermostaat


product Kenmerken

De Qubino Flush On / Off thermostaat is ideaal voor het direct regelen van elektrische of water gebaseerde vloerverwarming, elektrische boiler, warmwater pompen, elektrische radiatoren en dergelijke. Je kunt het ook op afstand bedienen door middel van de Z-Wave-netwerk of via muur schakelaars. Ook meet de module het stroomverbruik en ondersteunt de aansluiting van een digitale temperatuursensor.


Waar wordt het voor gebruikt?

De Qubino Flush aan / uit thermostaat is ideaal voor het direct regelen van elektrische of water gebaseerde vloerverwarming, elektrische boiler, warm water pompen, elektrische radiatoren, enz.

De kleinste van allemaal.

De Qubino Spoel On / Off thermostaat module is gevestigd in een kleiner volume dan vergelijkbare modules van elk ander merk en past gemakkelijk in elke inbouwdoos.

Energie wizard.

De Qubino Spoel On / Off thermostaat kan het energieverbruik van de aangesloten elektrische apparaat te meten en zelf heeft een extreem laag energieverbruik van slechts 0,4 W.

Opmerkelijk veelzijdig.

De Qubino Spoel On / Off thermostaat kan werken over een breed temperatuurbereik, van een -10 tot 40 Graden Celcius.

De eenvoudigste installatie.

Extreem kleine formaat en een speciaal ontworpen behuizing betekenen dat de aansluiting van de module in een inbouwdoos is de eenvoud zelve. Het installatieproces, getest en goedgekeurd door professionele elektriciens goedgekeurd, bestaat uit slechts drie stappen:
- Verwijder de schakelaars uit de doos en ontkoppel de draden.
- Sluit de draden aan de Qubino module en plaats deze in de doos.
- Zet de schakelaars in de doos.

Ongelooflijk snelle ondersteuning. Gratis.

We weten dat wanneer u informatie nodig hebt u snel nodig hebt. Daarom bieden wij een live klantenservice hulplijn, waar u direct antwoord kunt krijgen op al uw vragen. Gratis. Al onze ondersteuning en training is persoonlijk en gratis.


Qubino modules zijn "install-and-forget" producten. Onze producten zijn gemaakt om lang mee te gaan, dus we  selecteren alleen het gebruik van hoogwaardige elektronische componenten. Onze modules zijn ook de meest geteste Z-Wave microcontrollers op de markt. De Sloveense Instituut voor Kwaliteit en Metrologie (SIQ), een onafhankelijke keuringsinstantie, test veiligheid parameters, waaronder temperatuurstijging, de bouw, de isolatieweerstand, stroomverbruik en overbelasting in overeenstemming met de EN 60669-2-1 norm.


3830062070140

Data sheet

SysteemZ-wave
Module typeOntvanger
Type moduleVerwarming
GebruikInbouw

Reviews

Write a review

Qubino Flush Heat/Cool Thermostaat

Qubino Flush Heat/Cool Thermostaat