Qubino Zwave

Qubino Flush Dimmer 0-10V zwave

ZMNHVD1

New

In stock

  • Order before 16:00 = shipped the same working day.
  • Cooling down period of 14 days
  • At least 2 years of warranty
  • Customer service till 20:00 CET
  • Great product collections, almost all on stock

€ 59,00

Including 21% VAT

Excl. Shipping

More info

Qubino Flush Dimmer zwave

De Qubino Flush Dimmer is de eerste MOSFET schakelaar voor verlichting / fan dimmer module die ook  de controle van laagspannings-halogeenlampen ondersteunt met elektronische transformator, dimbare spaarlampen en dimbare LED-lampen. Ook meet de module het energieverbruik van elektrische toestellen en ondersteunt het de aansluiting van een digitale temperatuursensor.

De Qubino Flush Dimmer is ideaal voor afstand dimmen of het sturen van het toerental van een ventilator.

De Qubino Flush Dimmer module is heeft een kleiner volume dan vergelijkbare modules van elk ander merk en past gemakkelijk in elke inbouwdoos.

De Qubino Flush Dimmer kan het energieverbruik meten van de aangesloten elektrische apparaat en heeft zelf  een extreem laag energieverbruik van slechts 0,7 W.

De Qubino Flush Dimmer kan werken over een breed temperatuurbereik, van -10 ° C tot 40˚C (14˚-104F). Het ondersteunt de aansluiting van een digitale temperatuursensor. Elke module fungeert ook als een repeater om het bereik en de stabiliteit van de Z-Wave netwerk te verbeteren.

Extreem kleine formaat en een speciaal ontworpen behuizing betekent dat de aansluiting van de module in een inbouwdoos erg eenvoudig is. Het installatieproces, getest en goedgekeurd door professionele elektriciens , bestaat uit slechts drie stappen:

    Verwijder de switches uit de doos en ontkoppel de draden.
    Sluit de draden aan op de Qubino module en plaats deze in de doos.
    Bevestig de schakelaars in de doos.

We weten dat wanneer u informatie nodig heeft, u het snel nodig heeft. Daarom bieden wij een live klantenservice hulplijn, waar u direct antwoord kunt krijgen op al uw vragen. Gratis. Al onze ondersteuning en training is persoonlijk en gratis.

Qubino modules zijn "install-and-forget" producten. Onze producten zijn gemaakt om lang mee te gaan, dus we  selecteren alleen het gebruik van hoogwaardige elektronische componenten. Onze modules zijn ook de meest geteste Z-Wave microcontrollers op de markt. De Sloveense Instituut voor Kwaliteit en Metrologie (SIQ), een onafhankelijke keuringsinstantie, test veiligheid parameters, waaronder temperatuurstijging, de bouw, de isolatieweerstand, stroomverbruik en overbelasting in overeenstemming met de EN 60669-2-1 norm.


3830062070553

Data sheet

SysteemZ-wave
Module typeOntvanger
Type moduleDimmer
GebruikInbouw

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

Qubino Flush Dimmer 0-10V zwave

Qubino Flush Dimmer 0-10V zwave