Qubino Flush 1D Relais
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Qubino Flush 1D Relais

€59.00 Incl 21% VAT

€48.76 Tax excluded

Description

Qubino Flush 1D Relais

De Qubino Flush 1D Relay is ideaal als een potentiaalvrije schakelaar voor lampen, ventilatoren, ovens, wasmachines, strijkijzers, stopcontacten, garagedeuren, elektrische radiatoren, boilers, enz. Het contact is spanningsvrij (droog contact), dus andere spanningen kunnen worden aangesloten op de module. Ook meet de module stroomverbruik en ondersteunt het de aansluiting van een digitale temperatuursensor.

Waar wordt het voor gebruikt?

De Qubino Flush 1D Relay is ideaal voor het op afstand schakelen van elektrische apparaten zoals lampen, ventilatoren, ovens, wasmachines, strijkijzers, stopcontacten, garagedeuren, elektrische radiatoren, boilers, etc

De kleinste van allemaal.

De Qubino Flush 1D Relais module is gevestigd in een kleinere behuizing dan vergelijkbare modules van elk ander merk en past gemakkelijk in elke inbouwdoos.

Energie wizard.

De Qubino Flush 1D Relay kan het energieverbruik meten van de aangesloten elektrische apparaat en zelf heeft een extreem laag energieverbruik van slechts 0,4 W.

Opmerkelijk veelzijdig.

De Qubino Flush 1D relais kan werken over een breed temperatuurbereik, van -10 ° C tot 40˚C (14˚-104F).
Het ondersteunt de aansluiting van een digitale temperatuursensor, die ook nuttig is voor complexe scenario's. Elke module fungeert ook als een repeater om het bereik en de stabiliteit van de Z-Wave netwerk te verbeteren.

De eenvoudigste installatie.

Het extreem kleine formaat en de speciaal ontworpen behuizing betekenen dat de aansluiting van de module in een inbouwdoos de eenvoud zelve is. Het installatieproces, getest en goedgekeurd door professionele elektriciens, bestaat uit slechts drie stappen:

    Afsluiten van de spanning
    Verwijder de switches uit de doos en ontkoppel de draden.
    Sluit de draden aan op de Qubino module en plaats deze in de doos.
    Bevestig de schakelaars in de doos.

Ongelooflijk snelle ondersteuning. Gratis.

We weten dat wanneer u informatie nodig heeft, u dat snel wilt hebben. Daarom bieden wij een live klantenservice hulplijn, waar u direct antwoord kunt krijgen op al uw vragen. Gratis. Al onze ondersteuning en training is persoonlijk en gratis.

De geteste en betrouwbare module.

Qubino modules zijn "install-and-forget" producten. Onze producten zijn gemaakt om lang mee te gaan, dus we selecteren en gebruiken alleen hoogwaardige elektronische componenten. Onze modules zijn ook de meest geteste Z-Wave microcontrollers op de markt. De Sloveense Instituut voor Kwaliteit en Metrologie (SIQ), een onafhankelijke keuringsinstantie, test veiligheidsparameters, waaronder temperatuurstijging, de bouw, de isolatieweerstand, stroomverbruik en overbelasting in overeenstemming met de EN 60669-2-1 norm.

Power supply 110 - 230 VAC ±10%
50 / 60 Hz, (24–30 VDC)
Rated load current of AC output (resistive load)* 1 X 10 A / 230 VAC
Rated load current of DC output (resistive load) 1 X 10 A / 30 VDC
Output circuit power of AC output (resistive load) 2300 W (230 VAC)
Output circuit power of DC output (resistive load) 240 W (24 VDC)
Power measurement accuracy
Digital temperature sensor range
(sensor must be ordered separately)
-50° ~ +125°C
Operation temperature -10° ~ +40°C
Distance up to 30 m indoors
(depending on building materials)
Dimensions (WxHxD) 41.8 x 36.8 x 15.4 mm
(packaging) (79 x 52 x 22 mm)
Weight (including packaging) 28 g (34 g)
Electricity consumption 0.4 W
For installation in boxes Ø ≥ 60 mm or 2 M, depth ≥ 60 mm
Switching Relay

* In the case of loads other than resistive, pay attention to the value of cosφ and if necessary use a load lower than the rated load. Max current for cosφ = 0.4 is 3 A at 250 VAC, 3 A at 24 VDC L/R = 7 ms.Qubino modules zijn "install-and-forget" producten. Onze producten zijn gemaakt om lang mee te gaan, dus we  selecteren alleen het gebruik van hoogwaardige elektronische componenten. Onze modules zijn ook de meest geteste Z-Wave microcontrollers op de markt. De Sloveense Instituut voor Kwaliteit en Metrologie (SIQ), een onafhankelijke keuringsinstantie, test veiligheid parameters, waaronder temperatuurstijging, de bouw, de isolatieweerstand, stroomverbruik en overbelasting in overeenstemming met de EN 60669-2-1 norm.


Data sheet
ZMNHND1
1 kg
3830062070072
Data sheet
Systeem
Z-wave
Module type
Ontvanger
Type module
Schakelaar
Gebruik
Inbouw
Questions(FAQs)
    Hallo kunnen we het Qubino flush 2 relais gebruiken om het tele contact te bedienen wat op een Honeywell chronotherm touch zit? Het relais willen we dan met 230 volt aansluiten op het netwerk en 1 contact gebruiken voor tele aansluitng op I1 en Q1 V ...

    Dan is er een interface relais nodig (230V gestuurd).
    Je kunt ook een Qubino 1D relais gebruiken. Deze is potentiaalvrij en heeft dus geen extra interface relais nodig.


Customers who bought this product also bought: